Pff, de parca nu se putea face automat. Prefer sa nu mai pierd vremea cu o astfel de retea.
Pff, de parca nu se putea face automat. Prefer sa nu mai pierd vremea cu o astfel de retea.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Mi se pare atat de ciudat ca nici pana azi sa nu fie aprobate sau platite comisioanele de la black friday
Eu sunt putin outsider pe subiectul asta, dar am cateva idei pe care imi propun/eam sa le dau viata anu asta, dar la cati oameni dezamagiti si dezarmati vad pe topicurile de afiliere, nu stiu daca mai e o investitie buna de resurse (timp si bani) in astfel de proiecte. Ar fi cineva care tot ar incuraja o astfel de intiativa in 2017? Multumesc!
Fara semnatura.
Daca ai undeva la 10.000 unici pe zi si site-ul/blog-ul este nisat e posibil sa ai o viata buna cu afilierea..
Ca in orice business vor fi si dezamagiri și reusite. Unii traiesc din asta foarte bine iar altii au esuat din vina lor sau vina altora. Nu exista o reteta sigura, cred ca depinde de multi factori. Dar este posibil sa o duci bine cu afilierea. Munca + inovatie + cunostinte+ un gram de noroc - ar fi o reteta aplicabila.
Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk
Eu inca am incredere ca Serban va rezolva cumva situatia. Voi?
Interviu cu Serban Cristian – Dragos Bunea
Si eu sunt increzator. Nu stiu de ce oamenii nu pot intelege situatia, avand in vedere ca majoritatea au invatat de la Dl Serban sa faca afiliere. Deci este un om foarte ok. Daca nu era el, probabil eram cu ceva ani in urma. De exemplu, eu, fara articolele si video-urile lui, nu incepeam niciodata un site.
Salut, dupa cum ai spus deja "incercarea moarte n-are si tot castigi macar o experienta in plus, decat sa nu faci nimic si sa tot meditezi" si sunt total de acord cu acesta atitudine.
Dar daca vrei sa incepi niste proiecte noi si sa te bazezi doar pe afiliere, trebuie sa iei in calcul si faptul ca toate platformele de afiliere, in ceea ce priveste plata, spun asa: te platesc pe tine publisher doar cand/daca ma plateste merchant-ul (advertiser). Situatia asta poate duce uneori la intarzierea platilor sau chiar sa pierzi comisioanele daca merchant-ul nu mai vrea/poate sa plateasca.
Eu nu folosesc 2parale (cer scuze pentru acest offtopic), dar am folosit cele mai importante platforme de afiliere precum TradeDoubler, Zanox, Sprintrade si Amazon. In afara de Amazon (afiliere directa), cu toate celelalte au fost probleme, intarzieri cu plata, vanzari anulate, ma anuntau cu intarziere ca unele campanii publicitare erau terminate si in 2012 am pierdut peste 3000 euro cu Private Outlet pe TradeDoubler. Chiar daca Private Outlet a fost dat in judecata de TradeDoubler, nu am mai vazut nici un ban.
Ca sa n-o mai lungesc prea tare, sfatul meu e sa incepi proiectele bazandu-te pe mai multe forme de monetizare nu doar pe afiliere. Astfel poti avea o continuitate, o anumita stabilitate in ceea ce faci. De multe ori chiar si o intarziere de cateva zile a platilor te poate pune in incurcatura. Bineinteles ca totul depinde si de amploarea proiectului tau.
Pentru mine, de exemplu, stabilitatea (sa stiu ca la fiecare sfarsit de luna primesc banii) este foarte importanta. Astfel stiu sigur pe ce bani ma bazez si pot sa fac planuri/investitii pe termen indelungat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)