Pagina 523 din 577 PrimulPrimul ... 23423473513521522523524525533573 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.221 la 5.230 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

danutz_rdc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Eu am alta pb. Feedurile xml au fix 500 de produse si nu stie nimeni de ce ...sau nu mai e nimeni tehnic p-acolo..
    Exact aceasta problema am observat-o si eu,nu pot trece de 500 chiar daca la descriere feedului in 2parale (data actualizarii) arata ca feed-ul contine peste 700 de produse.
    Nu se poate depasii limita de 500,daca sunt produse noi se sterg din cele vechi pe cat trebuiesc adaugate ca sa ajunga la 500.

Ultima data (1 sapt) cand am discutat cu ei au spus ca lucreaza la platforma,in plus si feedurile se descarca greu (nu pleaca din prima).

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Am si eu cateva probleme cu feed-urile din 2parale. Unele sunt "acceptabile" (sa zicem), dar altele NU.

Am facut un post aici: Afilierea cu/prin 2parale – Web Jungle
    3suisess

feed-uri cu “o poza”, produsele ingramadite (ex: produse femei 6666, dar bluze femei 358, etc – daca toti ai feed de bluze, de ce nu ai si de incaltaminte?).
    din 6666 produse in categoria “femei” doar 4500 sunt active!
    categoriile sunt complet fara logica, subcategoriile sunt gen: “Jachete, sacouri, paltoane” (nu sunt oare 3 categorii de produse?)
    Aici puteti gasi o descriere a tuturor feedurilor 3 Suisses.

Dezvoltarea feedurilor s-a facut si se face in continuare cu respectarea experientei pe care o avem, a rezultatelor obtinute si a cerintelor afiliatilor.

Punctual la "problemele" ridicate:
    1) Exista feed cu toate produsele in trei variante: cu o imagine, cu toate imaginile, precum si cu categorie > subcategorie.
    2) Feedul de bluze exista pentru ca ne-a fost cerut de catre un afiliat cu care colaboram bine. In mod normal se poate face usor o selectie din feedul total, feedurile pe sectiuni nu prea isi au rostul. Dar daca sunt cerute, le facem.
    3) Culmea este ca de cateva zile avem si feed de incaltaminte. Si tot culmea, a fost cerut de catre un coleg de forum.
    4) Multa vreme am listat produsele inactive o perioada cat mai lunga. Aveam argumente pentru a face asta. In prezent ele sunt eliminate.
    5) Pentru produsele noastre: jachete, sacouri si paltoane inseamna o categorie in care produsele sunt similare. Dovada ca o multime de alti afiliati le folosesc fara probleme.

Ce ne-am dori: (i) folositi mai mult feedurile de Top 50 produse vandute. (ii) transmiteti-ne dorintele cu privire la feeduri. Le analizam, nu este garantat ca vom avea aceeasi parere cu privire la dezvoltarea si organizarea feedurilor, dar macar stim ce aveti nevoie si actionam in consecinta. (iii) cititi recomandarile noastre si despre bonusuri. Sau toata sectiunea pentru afiliere.

danutz_rdc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

Si la 3 Suisses aceeasi problema: Produse in feed - total: 500 chiar daca la creearea de feed in 2Parale arata ca sunt 7000 de produse.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

NU are cine verifica, alta explicatie nu e. NU trebuie sa fi geniu sa rezolvi pb. asta, doar un pic de fler, iar asta nu lipseste unui om mai tehnic.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de danutz_rdc Vezi Post
    Si la 3 Suisses aceeasi problema: Produse in feed - total: 500 chiar daca la creearea de feed in 2Parale arata ca sunt 7000 de produse.
    Problema nu e de la 3 Suisses. Feedul csv nu are nicio limitare si poate fi folosit integral.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Aici puteti gasi o descriere a tuturor feedurilor 3 Suisses.

Dezvoltarea feedurilor s-a facut si se face in continuare cu respectarea experientei pe care o avem, a rezultatelor obtinute si a cerintelor afiliatilor.

Punctual la "problemele" ridicate:
    1) Exista feed cu toate produsele in trei variante: cu o imagine, cu toate imaginile, precum si cu categorie > subcategorie.
    2) Feedul de bluze exista pentru ca ne-a fost cerut de catre un afiliat cu care colaboram bine. In mod normal se poate face usor o selectie din feedul total, feedurile pe sectiuni nu prea isi au rostul. Dar daca sunt cerute, le facem.
    3) Culmea este ca de cateva zile avem si feed de incaltaminte. Si tot culmea, a fost cerut de catre un coleg de forum.
    4) Multa vreme am listat produsele inactive o perioada cat mai lunga. Aveam argumente pentru a face asta. In prezent ele sunt eliminate.
    5) Pentru produsele noastre: jachete, sacouri si paltoane inseamna o categorie in care produsele sunt similare. Dovada ca o multime de alti afiliati le folosesc fara probleme.

Ce ne-am dori: (i) folositi mai mult feedurile de Top 50 produse vandute. (ii) transmiteti-ne dorintele cu privire la feeduri. Le analizam, nu este garantat ca vom avea aceeasi parere cu privire la dezvoltarea si organizarea feedurilor, dar macar stim ce aveti nevoie si actionam in consecinta. (iii) cititi recomandarile noastre si despre bonusuri. Sau toata sectiunea pentru afiliere.
    Salut Mihai, merci de raspunsuri. Sunt lucruri pe care eu personal le consider "probleme", dar cu siguranta alti afiliati sunt multumiti. Doar ca acum, apar mai multi afiliati pe piata, afiliati cu site-uri pe model ".com". Eu am preferat sa le adaug intr-un post de blog, pentru dezbatere.

Eu sunt din categoria celor care nu au talent la scris (se observa usor ), asa ca site-urile de afiliere sunt "agregatoare" de produse. Cum aduc eu plus valoare si daca google ma iubeste, este o problema interna. In schimb, daca magazinul ofera un feed (csv in cazul de fata (si xml-ul are probleme, dar eu prefer csv pentru filtrari suplimentare)), o face pentru a usura munca mea (a afiliatilor). Exact acest lucru nu se intampla, conform celor semnalate.

Acum sper ca nu-ti inchipui ca import produsele si gata, incep sa generez trafic Cu siguranta exista multa munca si din partea mea ( a noastra).

Sper ca pana aici ne intelegem. Acum punctual:
    1. Nu ma refeream la o poza ca "poza". Este denumirea unui "feed".
    2. Feed-urile individuale ori sunt pentru toate categoriile, ori nu mai sunt. Este o munca enorma pentru noi sa separam produsele pe categorii, iar cat timp 2parale are 2 coloane: categorie si subcategorie, speram ca fiecare magazin se foloseste de aceste coloane sa ofere date. Daca aveam macar ultima categorie (sacouri) era perfect, dar in schimb am " Jachete, sacouri, paltoane", pe care sincer nu le pot folosi. Nu pot face separarea produselor in 3 categorii, asa ca prefer sa renunt la adaugarea lor.
    3. Nu stiam ca trebuie cerut un feed ca sa fie activ. Sincer, daca categoriile erau corecte (sau macar ultimul level) era destul doar feed-ul principal. Mai departe, le separam fiecare in functie de tipul de site si de necesitate. E usor sa faci selectie pe categorie, cand categoria este corecta (bluze nu "bluze, camasi, geci").
    4. Am observat ca este o moda listarea produselor inexistente, ieri am lucrat cu f64 si consider ca este cel mai slab feed existent. Eu nu vreau sa listez produse inexistente, asa ca nu le vad rostul. Dar nu este o problema majora, se pot filtra dupa status.
    5. Da, cum am spus si mai sus. Exista mai multe tipuri de afiliati, dar unii dintre noi, folosesc categorii clasice, adica bluze ca bluze, jachete ca jachete, paltoane ca paltoane, etc si nu o singura categorie. De aceea consider ca cele 2 coloane, sau dupa caz folosirea unei a treia coloane este benefica. Pentru cei care folosesc jachete, sacouri si paltoane, pot avea aceste date folosind coloana subcategory, iar pentru cei care folosesc categoria simpla, se poate opta pentru: "other data", "short_message", sau chiar adaugarea unui camp nou, de catre 2parale: "main_category".

Toate constatarile mele sunt personale si se aplica pentru un numar restrans de afiliati, asa ca este decizia magazinului, dupa caz, daca e dispus sa ofere astfel de date sau nu. Eu prefer sa nu mai includ magazinele pentru care pur si simplu imi este imposibila sortarea produselor, iar dupa caz chiar categoria respectiva si sa o inlocuiesc cu banere catre site si atat. Dupa caz, e mai usor sa scot produsele din http://www.jingle.ro/ (al lui puthre), decat din feed-ul magazinului.

Dar daca tot oferiti un feed, ar trebui sa fie cat mai util posibil. Nu cer optiunile (marime, culoare) sau un singur produs cu optiuni, pentru ca este destul de greu (imposibil daca platforma nu stie), dar cer lucruri basic, care trebuiau sa existe automat in feed.

Articolul contine putine magazine, pentru ca inca nu am trecut prin toate, ulterior o sa apara si altele. Am inceput cu fashion si am renuntat rapid, sunt prea multe probleme, asa ca am trecut la IT si merge mai bine. Cand trec prin toate, o sa adaug toate magazinele. Ceea ce adaug in post-ul respectiv, se pot considera sugestii si sper sa fie tratate ca atare. Nu sunt reprosuri, sunt doar sugestii.

Reprosurile apar cand incep reviews pentru magazinele respective Daca acum "te-ai suparat" pe mine, eu zic sa ai rabdare sa apara reviews
    Ultima modificare făcută de Tom; 13th April 2014 la 16:26.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    30

Implicit

1. Nu ma refeream la o poza ca "poza". Este denumirea unui "feed".
    Nu inteleg ce vrei sa spui.

2. Feed-urile individuale ori sunt pentru toate categoriile, ori nu mai sunt. Este o munca enorma pentru noi sa separam produsele pe categorii, iar cat timp 2parale are 2 coloane: categorie si subcategorie, speram ca fiecare magazin se foloseste de aceste coloane sa ofere date. Daca aveam macar ultima categorie (sacouri) era perfect, dar in schimb am " Jachete, sacouri, paltoane", pe care sincer nu le pot folosi. Nu pot face separarea produselor in 3 categorii, asa ca prefer sa renunt la adaugarea lor.
    Sunt putine categorii multiple, la o prima vedere am gasit doar doua.

3. Nu stiam ca trebuie cerut un feed ca sa fie activ. Sincer, daca categoriile erau corecte (sau macar ultimul level) era destul doar feed-ul principal. Mai departe, le separam fiecare in functie de tipul de site si de necesitate. E usor sa faci selectie pe categorie, cand categoria este corecta (bluze nu "bluze, camasi, geci").
    Avem 30 de feeduri. Daca va mai fi nevoie, adica ni se vor cere feeduri noi si vor avea sens, vom mai face. Insa ar trebui sa existe un echilibru intre munca (si de partea noastra si de partea afiliatului) si rezultate.
    In plus asa cum se poate face selectie pe categorie, la fel se poate face si dupa denumirea produsului, nu e nicio diferenta.

4. Am observat ca este o moda listarea produselor inexistente, ieri am lucrat cu f64 si consider ca este cel mai slab feed existent. Eu nu vreau sa listez produse inexistente, asa ca nu le vad rostul. Dar nu este o problema majora, se pot filtra dupa status.
    Intrucat se pot filtra dupa status, asa cum bine spui, moda listarii produselor inexistente pare mai logica. Realitatea ne-a contrazis insa.

5. Da, cum am spus si mai sus. Exista mai multe tipuri de afiliati, dar unii dintre noi, folosesc categorii clasice, adica bluze ca bluze, jachete ca jachete, paltoane ca paltoane, etc si nu o singura categorie. De aceea consider ca cele 2 coloane, sau dupa caz folosirea unei a treia coloane este benefica. Pentru cei care folosesc jachete, sacouri si paltoane, pot avea aceste date folosind coloana subcategory, iar pentru cei care folosesc categoria simpla, se poate opta pentru: "other data", "short_message", sau chiar adaugarea unui camp nou, de catre 2parale: "main_category".
    Aici vad doua solutii. Fie pe partea afiliatului iti faci ce categorii vrei pe baza de cuvinte cheie (se poate automatiza), fie pe partea advertiserului ceri ca afiliat ce categorii vrei.

Toate constatarile mele sunt personale si se aplica pentru un numar restrans de afiliati, asa ca este decizia magazinului, dupa caz, daca e dispus sa ofere astfel de date sau nu. Eu prefer sa nu mai includ magazinele pentru care pur si simplu imi este imposibila sortarea produselor, iar dupa caz chiar categoria respectiva si sa o inlocuiesc cu banere catre site si atat. Dupa caz, e mai usor sa scot produsele din Jingle.ro - Motor de Cutare Produse în Magazinele Online Româneti (al lui puthre), decat din feed-ul magazinului.
    Convinge-ne ca merita sa facem modificarile pe care le vrei si le vom face.

Dar daca tot oferiti un feed, ar trebui sa fie cat mai util posibil. Nu cer optiunile (marime, culoare) sau un singur produs cu optiuni, pentru ca este destul de greu (imposibil daca platforma nu stie), dar cer lucruri basic, care trebuiau sa existe automat in feed.
    Pai noi oferim in feed optiunile marime si culoare si imaginea pentru fiecare culoare. Le gasesti scrise in "other data" in format yaml. Este scris si un script pentru cine vrea sa foloseasca datele.
    Nu am cunostinta de vreun alt magazin care sa ofere marimea si culoarea, ceea ce inseamna ca suntem singurii care oferim asta

Reprosurile apar cand incep reviews pentru magazinele respective Daca acum "te-ai suparat" pe mine, eu zic sa ai rabdare sa apara reviews
    Nu m-am suparat. Mi se pare firesc sa explic cum functioneaza feedurile noastre, iar in caz ca ai dreptate sa le imbunatatim.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Problema nu e de la 3 Suisses. Feedul csv nu are nicio limitare si poate fi folosit integral.
    Nu mai folositi feeduri XML. Nu au nici un avantaj in schimb au marele dezavantaj ca nu pot fi parsate decat dupa ce au fost downloadate complet si incarcate in intregime in RAM.
    Feedurile csv pot fi parsate linie cu linie si pot avea orice dimensiune.
    Caut cu jingle.ro.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Bravo. Folosesc si csv-uri si am probleme cu download-ul lor. Feedurile xml fct. foarte bine pana acum cateva sapt.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu nu am nici o problema cu feed-urile XML, se descarca/proceseaza OK.

Acum cateva minute am procesat un feed si mi-au fost inserate 566 de produse noi, deci cu siguranta nu putem vorbi de limita de 500 de linii.

Ati verificat daca nu aveti o limita pe propriul server?

Nu ma pricep la administrare, dar din cate-mi amintesc am avut si eu o problema legata de limita de memorie per proces (parca).... si din cauza asta nu putem procesa mai mult de X produse (nu stiu daca 500 sau mai mult).
    Ultima modificare făcută de Octav; 14th April 2014 la 02:00.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •