Pagina 521 din 577 PrimulPrimul ... 21421471511519520521522523531571 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.201 la 5.210 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Discutie, opinie si punct de vedere 2Parale ( sper sa urmeze si Profitshare ) pe tema cookie fight intre cele doua retele.
    Mi s-a intamplat acum ceva vreme un asemenea caz. Am scris pe undeva pe aici pe forum la un moment dat.
    Promovam un magazin inscris in 2 retele, Cj si defunctul ConnectCommerce, pe 2 siteuri diferite. Pe un site promovam magazinul prin CJ si pe al doilea site promovam acelasi magazin prin ConnectCommerce.
    A fost un caz in care un cumparator a trecut prin ambele mele siteuri si mi s-a inregistrat comisionul de 2 ori. Si la Cj si la ConnectCommerce.
    In 24 de ore am primit un email de la magazin unde mi s-a explicat situatia si un comision mi-a fost anulat. Sper sa nu ma insel dar a ramas cel de la CJ.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    38

Implicit

Vin şi eu cu o întrebare mai de începători.

Sunt nouă în treaba cu afilierea, am înscris recent un magazin online ca advertiser la 2parale.ro fără prea multă documentare înainte. Campania noastră a fost lansată miercuri, de atunci primim zilnic zeci de cereri de la afiliaţi. Minunat, m-am gândit iniţial. Apoi am observat că cei mai mulţi ne abordează cu oferte de afiliere mai dubioase. Pe unii i-am acceptat, altora le-am cerut lămuriri înainte. Sunt curioasă cum procedează alţi advertiseri şi ce experienţe aţi avut. E normal să fii mai selectiv în acceptarea afiliaţilor sau pierd ceva din asta?

De ieri am acceptat un afiliat care a început să ne trimită câteva zeci de vizite din sursa "fără referal". L-am contactat pe respectivul ca să-mi dea mai multe detalii cu privire la metodele sale de promovare. Până acum nu mi-a răspuns la mesaj şi, din câte am observat, majoritatea afiliaţilor nu răspund la mesaje pe care le trimit.

Din cauza asta sunt puţin confuză şi m-ar interesa să-mi povestiţi cum procedaţi voi. Cum decurg relaţiile voastre cu afiliaţii? Cum funcţionează comunicarea? Îi lăsaţi să îşi facă 100% de cap sau reuşiţi să lucraţi împreună? Aţi avut vreodată parte de experienţe neplăcute cu un afiliat (de ex. să descoperiţi că produsele voastre au fost promovate pe căi care afectează imaginea brandului sau optimizarea)?

Mulţumesc anticipat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Nu stiu ce inseamna " oferte de afiliere mai dubioase", conform TOS pot folosi doar instrumentele puse la dispozitie de platforma.
    Functie de abonament esti limitat ca numar de afiliati. Eu sunt pentru selectie doar ca este greu sa iti faci o imagine de ansamblu (corecta).

Cel mai probabil isi mascheaza referral, dar fiind profilul magazinului tau, nu inteleg care ar fi logica Clickurile pot sa curga, nu iti dauneaza decat in cazul abonamentelor mici unde esti limitat.

Exista experiente neplacute din ambele directii

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    38

Implicit

Multumesc pentru raspuns.

Prin "oferte de afiliere mai dubioase" ma refer la afiliati care au in profil trecuta doar o pagina de facebook, o pagina de wikipedia sau un site pe blogspot. Afiliati care nu raspund la mesaje, nu au date pe profilurile lor si ne trimit clickuri din surse necunoscute. Si fata de site-urile tip cashback am o oarecare reticienta (justificata sau nu, voi sa imi spuneti).

Am mai primit o cerere din partea cuiva care vrea sa faca afiliere prin Adwords, ceea ce mi se pare o idee tare. Numai ca nu inteleg exact cum ar cum ar trebui sa decurga colaborarea. Il las pe respectivul sa faca PPC cum are el chef sau am pretentii prea mari prin faptul ca vreau să fiu tinuta la curent cu detaliile? Mi-e frica de situatia in care afiliatul promoveaza o imagine diferita de cea pe care am construit-o noi. Sau de situatia in care cineva face mail spam sau orice tip de spam cu produsele noastre (chiar daca asta va genera ceva vanzari).

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    44

Implicit

Pentru promovarea prin PPC fa un regulament unde specifici tot ce nu este permis sa nu te trezesti cu campanii pe brand sau chestii care crezi ca ti-ar putea afecta imaginea.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Atunci fa-ti TOS si treci acolo tot ce te deranjeaza. In 2p, fata de PS, nu esti obligat sa listezi toate siteurile, dar nu vad de aici o problema. In momentul in care un afiliati iti face 10 comenzi si toate vin fara referral atunci cu siguranta este dubios. Cashback ul nu este nici un fel de problema. Nu uita ca tu iti alegi afiliatii, poti suspenda din campanie oricand cu un simplu motiv, de ex "nu raspunde la intrebarile noastre".

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

Implicit

@doro
    Dar se pare ca respingeti si afiliati care nu au nici blogspospot-uri (cu toate ca nu vad nicio probleme in asta, sunt foarte multe proiecte frumoase construite in platforma Blogger) nici pagini de facebook...si au afisate site-uri seriose in portofoliu.
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    38

Implicit

@Stefania ti-am raspuns la mesaj + aprobat cerea. :-)

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Intreb si eu ca prostu'
    Ce face www.pricy.ro e ok, dpdv al 2parale?
    asta daca se uita cineva de la ei pe aici....
    Ma refer in principal la extensia de chrome.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Cartus Vezi Post
    Intreb si eu ca prostu'
    Ce face www.pricy.ro e ok, dpdv al 2parale?
    asta daca se uita cineva de la ei pe aici....
    Ma refer in principal la extensia de chrome.
    Si anume ce ar putea sa nu fie ok?
    Caut cu jingle.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •