Pagina 423 din 577 PrimulPrimul ... 323373413421422423424425433473523 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.221 la 4.230 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Ce intelegi prin "taxa de smecher"?
    Face parte din dictionarul lui TOM, si se refera la acea taxa lunara de peste 480-680 lei pe care magazinele o platesc pe langa comisionul afiliatului si comisionul retelei de 40% din comisioanele afiliatului.

Aceasta taxa creste foarte mult consturile pentru magazinele noi si cele care au vanzari mici prin afiliere. Nu stiu ce vanzari aveti voi, stiu ca mult mai mari decat majaoritatea magazinelor din 2parale. dar presupun ca va creste si voua costurile

Sa presupunem ca este un magazin care ofera afiliatilor un comision de 10%, are vanzari generate de 2parale de 10.000 lei lunar (1-3 comenzi zilinic), el va plati lunar 1.000 lei afiliatilor, 400 lei comision retea + 480 lei minim (680 lei pentru contul premium sau mai mult pentur VIP) taxa lunara de a fi prezent in retea la care adaugam si TVA, asta inseamna ca el are un cost cu afilierea de 20% din valoarea vanzarilor, dublu decat dai afiliatului, si numai pentru a acoperi aceste costuri trebuie sa ai un adaos de 25%.

Dar sunt magazine ce vand si mai putin prin 2parale si au marje de adaos mult mai mici

Nu am luat in calcul taxa de setup (1280 lei) care este destul de mare si trebuie sa se amortizeze in timp, si alte taxe pe care ti le mai impune 2parale (modificare cod, depanare probleme, etc)

La aceste costuri mai pui si costurile de procesare a comenzii (aprovizionare, ambalare, livrare), costul cu personalul, a managerului de afiliere si constati ca de fapt cheltui mai mult decat produci cu 2parale

Am discutat cu un magazin mare din 2parale, ce vinde destul de mult si abia acum dupa 2 ani in 2parale a facut un calcul a beneficiilor si si-a dat seama ca are pierderi cu 2parale.

Cei de la 2parale au zis ca il dau afara daca nu pun comision mai mare (pentru a fi ei mai competivi), el a zis ca pleaca din 2parale si daca pleaca multi ce au proiecte ce se bazeaza pe feed-urile lui, cei ce au site-uri pe nisa vor avea de suferit

PS: La profitshare nu exista taxa de smecher, iar taxa retelei este de 30% fata de 40% in 2parale,
    La exemplul de mai sus magazinul ar avea costuri de 13%in profitshare fata de 20% in 2parale.
    asa ca sa intelegeti de ce pleaca magazinele la profitshare
    Ultima modificare făcută de lovelife; 11th October 2013 la 14:26.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

@Lovelife, daca studiezi putin oferta o sa constati ca, calculele tale sunt incorecte....

Acea asazisa "taxa de smecherie" este defapt un minim garantat pe care il vei plati retelei, daca ai comisioane de 1000 lei de platit retelei vei plati 1000 lei, daca ai comisioane de 200 lei vei plati 450.

In plus, totul se negociaza... cred ca ai inteles ce spun. Comisionul de 40% pe care-l dai retelei poate fi si mai mic in unele cazuri....
    Ultima modificare făcută de Octav; 11th October 2013 la 14:20.

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    @Lovelife, daca studiezi putin oferta o sa constati ca, calculele tale sunt incorecte....
    Nu stiam de pagina respectiva, ai dreptate costurile sunt ceva mai mari decat am calculat eu

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu stiam de pagina respectiva, ai dreptate costurile sunt ceva mai mari decat am calculat eu
    Ai vrut sa spui ceva mai mici.....

Ai putea sa arunci o privire si pe acest pachet: http://www.2parale.ro/99

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    30

Implicit

Multumesc frumos pentru explicatii.

Face parte din dictionarul lui TOM, si se refera la acea taxa lunara de peste 100Euro pe care magazinele o platesc pe langa comisionul afiliatului si comisionul retelei de 40% din comisioanele afiliatului.
    Nu sunt familiar cu noile planuri tarifare ale retelei 2 Parale, dar, din cate stiu, se plateste 40%, nu mai putin de 480 lei. Asta inseamna ca nu e taxa de smecherie, e un prag pe care magazinele ar trebui sa il aiba. Daca nu au vanzari care sa faca rentabila o plata de 480 de lei pe luna, exista varianta de 99 de lei. Ca afiliat mi-as pune multe intrebari inainte de a promova un advertiser pentru care 480 de lei pe luna ridica probleme de profitabilitate.

PS: La profitshare nu exista taxa de smecher, iar taxa retelei este de 30% fata de 40% in 2parale,
    La exemplul de mai sus magazinul ar avea costuri de 13%in profitshare fata de 20% in 2parale.
    asa ca sa intelegeti de ce pleaca magazinele la profitshare
    Mie imi iese 13% la profitshare (10% plus 30% din 10%) si 14% la 2parale (10% plus 40% din 10%). Iau ca baza afirmatiile tale, nu am verificat costurile la niciuna dintre retele.

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Ai vrut sa spui ceva mai mici.....

Ai putea sa arunci o privire si pe acest pachet: Marketing afiliat de la 99 RON prin 2Parale
    Cum sa fie mai mici, te rog sa imi explici de ce sunt acele costuri mai mici
    La pachetul 99 ai maxim 10.000 click-uri lunar si daca vrei sa vinzi se atinge repede, cu o rata de conversie de afiliere sa zicem de 0,5% (sunt multi ce o au si mai mica, depinde cine te promoveaza) poti avea maxim 50 comenzi lunare sa spunem ca comanda are o valoare medie de 150 lei si comision afiliat de 10%
    Ai vanzari de 50x150 lei = 7500 lei din care platesti 10% afiliat + 4% taxa retea + 99 lei = 1149 lei, asta presupunand ca ai afiliati care sa faca toate cele 10.000 de click-uri si ai trimit trafic targhetat care sa converteasca, altfel rata de conversie scade si mai mult

Nu ai acces la o multime de facilitati printre care feed, iar afiliatii mari promoveaza in special doar pe cei care ofera feed (cine se pricepe il poate genera independent de 2parale)

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Multumesc frumos pentru explicatii.
    Mie imi iese 13% la profitshare (10% plus 30% din 10%) si 14% la 2parale (10% plus 40% din 10%). Iau ca baza afirmatiile tale, nu am verificat costurile la niciuna dintre retele.
    Este si acea taxa de 480 lei lunara, o vezi aici Advertiseri - Planuri Tarifare - 2Parale

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

Este si acea taxa de 480 lei lunara, o vezi aici Advertiseri - Planuri Tarifare - 2Parale
    OK, am impresia ca nu ai citit cu atentie mesajul de aici: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

Implicit

░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    30

Implicit

Sau aici, unde e ca mine. In plus, ca o fi ca tine sau ca mine, exista varianta 99. Iar pentru feed, nu prea e loc de comparatie. Una din retele nu il are, iar alta il propune de la un anumit nivel, nivel care oricum e foarte mic. Repet, tu ai incarca un feed de la un magazin care nu are comisioane de cel putin 250 de euro pe luna?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •