Pagina 323 din 577 PrimulPrimul ... 223273313321322323324325333373423 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.221 la 3.230 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Ce termeni / conditii s-au schimbat mai exact? Din ce vad sunt cateva obligatii ale afiliatului prin care poti fi dat afara din sistem fara bataie de cap...
    Nu termenii retelei ci a programului/campaniei 2Parale. Termenii despre care se vorbeste se gasesc in pagina campaniei 2Parale in sidebar dreapta

Toti afiliatii inscrisi in 2Parale trebuie sa respecte termenii si conditiile 2Parale: Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat) - 2Parale

Comisioanele pentru lead-urile de afiliati vor fi acceptate doar in conditiile in care conturile noilor afiliati sunt acceptate in 2Parale. 2Parale modereaza aplicarile noilor afiliati in retea. Cele mai frecvente motive pentru care noile aplicari sunt respinse: 'site/continut' este trecuta ca metoda de promovare, dar nu este adaugat niciun site; 'altele' este trecuta ca metoda de promovare, dar fara niciun alt detaliu

Comisioanele pentru lead-urile de advertiseri vor fi acceptate doar in conditiile in care campaniile advertiserilor veniti prin programul de afiliere vor fi activate in 2Parale

Programul de afiliere 2Parale NU permite:

- promovarea prin PPC - (Adwords sau FB Ads - fără a se limita la cele 2 rețele);
    - orice promovare prin metode de tip direct emailing fără o aprobare prealabilă din partea noastră;
    - promovarea prin alte unelte decât cele puse la dispoziție de către 2Parale;
    - promovarea prin materiale editoriale fără acceptul 2Parale; pentru a evita confuziile sau dezinformările, vă rugăm să ne comunicați orice plan de promovare aveți în direcția articolelor pe blog sau comunicărilor similare;

Nerespectarea termenilor și condițiilor programului de afiliere 2Parale atrage după sine suspendarea din campanie și anularea comisioanelor obține prin metode neagreate de comun acord sau interzise.

2Parale isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile programului de afiliere anuntand afiliatii cu 7 zile inaintea intrarii in vigoare a modificarilor

flystef este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Chisinau
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Hmm...am o întrebare - a mai avut cineva asa rată de respingere a comisioanelor pe fashion?
    „~21% numeric;
    ~29% valoric.”
    PS. nu-i vorba de 2-3 comisioane sau zeci, îi mult mai reprezentativ.
    PS2. nu-i vorba de FUP cu bănuții lor.
    Mrs. anticipat.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    @scoopo, este cel putin ciudat ce ne tot povestesti tu aici, daca ai facut plata online atunci cu siguranta exista un extras, deci nu vad unde ar fi "problema ta cu actele"

Daca citeai cu atentie intelegeai.Eu am op toate din prima zi de cand am firma pina astazi.Era vb ca eu plaetsc catre tine de 3 luni si tu ma tot suni ca plata domnule ca sunteti restant de cateva luni,si te suna again,trimite e-mailuri cu facturi restante de 3 luni si tot asa.Sincer nu cred ca este nevoie sa fac contabilitate cu 2parale,asta e de datoria lor daca e firma serioase la ce pretentii cer de la toti si la ce sume se castiga,este total penibil sa stau sa ma tiganesc pe bani mei sa stau sa trimit op si mesaje ca am platit etc.Eu cand gresesc imi asum resposabilitatea ei nu prea vad, dupa ce am trimis op-urile nici ca mi-au mai spus ceva e ttotal aiurea sa colaborezi cu ditai firma si sa faca atatea boacane cate sunt pe forumul asta,nu crezi ca nu este normal sa ai atatea negative.Plus ca 1 data se stricase codul pe site de afililere de cateva zile,mi-am dat seama si i-am sunat(nici nu aveau habar...).Si ma suna la 5 minute domnul meu trebuie urgent sa rezolvati problema etc. Eu anunt eu iau palme...Ciudat ce ti se pare? Ca platesc si zic ca nu am platit.O FI NORMAl si sunt eu ciudat si problema e de la mine cu bani luati....

Daca nu au un sistem automat de plata e normal sa-ti ceara mereu confirmare, iar sistemul poate fi evitat pentru a tine costurile cat mai reduse.
    Daca nu au o evidenta clara probabil dau "acceptul" din confirmarile de plata primite de la advertiseri iar verificarea lor probabil se face la doua saptamani sau o luna in extrase de cont.
    Scrie si tu mai coerent ca nu se intelege nimic.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai sunt persoane care nu au primit plata pentru luna mai?
    De 2 saptamani ma tot amana si trimit email-uri.
    Incepi sa ai sentimentul ca te rogi pentru plata ta!

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ar fi foarte util daca am sti ce anume s-a cumparat din unele CAMPANII din 2parale, precum :
    Originals,
    Boutique Mall
    Mycloset,
    unde apare doar Comanda nr.XXX sau comanda noua
    Sa ia si ei exemplu de la Kurtmann, 3 Suisses, FashionUp, etc unde apare un cod de produs sau descrierea produsului.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Demo Vezi Post
    Ar fi foarte util daca am sti ce anume s-a cumparat din unele CAMPANII din 2parale, precum :
    Originals,
    Boutique Mall
    Mycloset,
    unde apare doar Comanda nr.XXX sau comanda noua
    Sa ia si ei exemplu de la Kurtmann, 3 Suisses, FashionUp, etc unde apare un cod de produs sau descrierea produsului.
    corect, ma gandeam si eu la un raport cu categoriile de produse vandute .... acum au si programatori , poate urmatorul feature
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    174
    Putere Rep
    25

Implicit

da, legat de ce spune Demo si Avram, ar fi fain si un top 10 (sau oricat) al celor mai vandute produse prezente in campanii (ar putea fi un top real ca cel cu banii...). Pot fi chiar 2 topuri: dupa valoare si dupa nr. de unitati vandute.
    dam papica la animale. pet shop online.

Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de bogdancercel Vezi Post
    da, legat de ce spune Demo si Avram, ar fi fain si un top 10 (sau oricat) al celor mai vandute produse prezente in campanii (ar putea fi un top real ca cel cu banii...). Pot fi chiar 2 topuri: dupa valoare si dupa nr. de unitati vandute.
    daca il fac si pe asta, inseamna ca nu au plecat programtorii de ruby

incepand cu data de 1 iulie 2013, in campania FUp modificam comisionul acordat la 5%.
    la 5% comision si 50 % din com. anulate pe cine mai intereseaza
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

@avram probabil au scazut comisionul si acum sunt "mai corecti"...

Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @avram probabil au scazut comisionul si acum sunt "mai corecti"...
    chiar ma gandeam sa ies din campania lor , astia mai mici sunt mai cinstiti si interesati
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •