@Dragos,
Da ai dreptate!
Rectific: am mai facut un test cu o alta adresa de email si intradevar, primesti email cu contul creat...
Probabil pe adresa initiala aveam deja cont creat... din cauza asta mi-au trimis decat confirmare de abonare....
Eu nu gasesc unde ati vazut voi paragraful cu bara de sus sau finalizarea comenzii, acum stiu ca e pe undeva, dar nu stiu unde Eu m-am luat dupa: -" lead-uri pentru conturi noi: oferim 1 RON pentru fiecare cont nou valid trecut prin link afiliat" Si aia a fost. Chiar si asa, daca vreau sa trimit vizitatori sa se inregistreze cica nu am voie sa-i trimit direct catre pagina de login (asta era regula noua de care discutam mai devreme), in plus, daca ii trimit catre home page le apare imediat bara cu concursul, ei se aboneaza, li se creaza cont automat si eu nu inregistrez lead. Oricum am da-o e o campanie de lead-uri gandita cel putin aiurea. Asta e, trecem mai departe.
PS Gata, am gasit si paragraful buclucas, era prin mesaje. Mult mai ok modificau in pagina campaniei ca nu toti citim toate mesajele.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Cred ca ar trebui sa te concentrezi pe vanzari, un comision in campania asta ti-ar putea aduce cat 50 de lead-uri..... nu se merita.
Sincer nici nu prea vad rostul lead-ului...
Problema este ca advertiserul modifica regulile din mers. Pe pagina campaniei scrie ca primesti 1 RON pentru un cont valid creat prin link afiliat. Nu e normal sa trimiti un mesaj in care sa anunti ca este considerat lead doar daca utilizatorul da click pe nu stiu ce link.Cred ca ar trebui sa te concentrezi pe vanzari, un comision in campania asta ti-ar putea aduce cat 50 de lead-uri..... nu se merita.
De exemplu la Cord Blood scrie clar care sunt conditiile pentru a primi comisionul.
Stiu foarte bine acest lucru, problema e ca am vazut o oportunitate in lead-uri odata cu concursul lor, insa ei au schimbat regulile din mers si nu mi s-a parut ok. Daca specificau aceste lucruri de la inceput nu apareau astfel de probleme. In plus, nu-i ajuta nici comunicarea, nici acum, nici in trecut. Le-am spus acest lucru de nenumarate ori, dar se pare ca insist degeaba asa ca o las balta. Sa aibe ei spor la conversii si la lead-uri ca mie mi s-a luat de ei, cel putin pentru un moment.Cred ca ar trebui sa te concentrezi pe vanzari, un comision in campania asta ti-ar putea aduce cat 50 de lead-uri..... nu se merita.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Oare de ce pleaca asa de multi din 2parale.ro in ultima perioada....Nu mai alearga caini cu covrigi in coada pe acolo?
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Au inceput magazinele sa faca calcule si si-au dat seama ca datorita taxei de smecher ies in pierdere, pierd bani inclusiv magazinele mari, rezista doar ce au adaos mare si foarte mare precum si vanzari mari prin 2parale
Daca managmentul 2parale nu se trezeste la timp in ceva timp vor cobora de pe soclul "Cea mai mare retea de afiliere" - norocul lor este ca si la profitshare e prostie multa.
Lacomia lor va afecta puternic piata de afiliere din RO.
Ma gandesc ca au vrut sa aiba profit mare pe hartie inainte de a vinde la Mediafax pentru a obtine un pret cat mai bun, au avut profit mai mare pe termen scurt, asta in dauna afiliatilor si magazinelor dar pe termen lung au de pierdut
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am o intrebare, cum pot gasi o lista cu magazinele ce vand si in afara RO? In afara evident de modalitatea de verificare "la mana". Mersi anticipat!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)