Pagina 422 din 577 PrimulPrimul ... 322372412420421422423424432472522 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.211 la 4.220 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    PS Daca nu vor sa acorde lead pentru conturile create astfel nu e nici o problema, dar ar trebui sa specifice acest lucru ca sa stiu si eu
    Pai scrie ... "Lead-urile - oferim 1 RON pentru fiecare cont nou creat, ori din bara de sus (Login), ori prin finalizarea unei comenzi unde trebuie sa se inregistreze "

La a doua ai dreptate, nu inteleg nici eu legatura intre newsletter si cont in site.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

@Dragos,

Da ai dreptate!

Rectific: am mai facut un test cu o alta adresa de email si intradevar, primesti email cu contul creat...

Probabil pe adresa initiala aveam deja cont creat... din cauza asta mi-au trimis decat confirmare de abonare....

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Eu nu gasesc unde ati vazut voi paragraful cu bara de sus sau finalizarea comenzii, acum stiu ca e pe undeva, dar nu stiu unde Eu m-am luat dupa: -" lead-uri pentru conturi noi: oferim 1 RON pentru fiecare cont nou valid trecut prin link afiliat" Si aia a fost. Chiar si asa, daca vreau sa trimit vizitatori sa se inregistreze cica nu am voie sa-i trimit direct catre pagina de login (asta era regula noua de care discutam mai devreme), in plus, daca ii trimit catre home page le apare imediat bara cu concursul, ei se aboneaza, li se creaza cont automat si eu nu inregistrez lead. Oricum am da-o e o campanie de lead-uri gandita cel putin aiurea. Asta e, trecem mai departe.

PS Gata, am gasit si paragraful buclucas, era prin mesaje. Mult mai ok modificau in pagina campaniei ca nu toti citim toate mesajele.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

Cred ca ar trebui sa te concentrezi pe vanzari, un comision in campania asta ti-ar putea aduce cat 50 de lead-uri..... nu se merita.

Sincer nici nu prea vad rostul lead-ului...

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    36

Implicit

Cred ca ar trebui sa te concentrezi pe vanzari, un comision in campania asta ti-ar putea aduce cat 50 de lead-uri..... nu se merita.
    Problema este ca advertiserul modifica regulile din mers. Pe pagina campaniei scrie ca primesti 1 RON pentru un cont valid creat prin link afiliat. Nu e normal sa trimiti un mesaj in care sa anunti ca este considerat lead doar daca utilizatorul da click pe nu stiu ce link.
    De exemplu la Cord Blood scrie clar care sunt conditiile pentru a primi comisionul.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Stiu foarte bine acest lucru, problema e ca am vazut o oportunitate in lead-uri odata cu concursul lor, insa ei au schimbat regulile din mers si nu mi s-a parut ok. Daca specificau aceste lucruri de la inceput nu apareau astfel de probleme. In plus, nu-i ajuta nici comunicarea, nici acum, nici in trecut. Le-am spus acest lucru de nenumarate ori, dar se pare ca insist degeaba asa ca o las balta. Sa aibe ei spor la conversii si la lead-uri ca mie mi s-a luat de ei, cel putin pentru un moment.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

Implicit

Oare de ce pleaca asa de multi din 2parale.ro in ultima perioada....Nu mai alearga caini cu covrigi in coada pe acolo?
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Oare de ce pleaca asa de multi din 2parale.ro in ultima perioada....Nu mai alearga caini cu covrigi in coada pe acolo?
    Au inceput magazinele sa faca calcule si si-au dat seama ca datorita taxei de smecher ies in pierdere, pierd bani inclusiv magazinele mari, rezista doar ce au adaos mare si foarte mare precum si vanzari mari prin 2parale

Daca managmentul 2parale nu se trezeste la timp in ceva timp vor cobora de pe soclul "Cea mai mare retea de afiliere" - norocul lor este ca si la profitshare e prostie multa.

Lacomia lor va afecta puternic piata de afiliere din RO.

Ma gandesc ca au vrut sa aiba profit mare pe hartie inainte de a vinde la Mediafax pentru a obtine un pret cat mai bun, au avut profit mai mare pe termen scurt, asta in dauna afiliatilor si magazinelor dar pe termen lung au de pierdut
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Am o intrebare, cum pot gasi o lista cu magazinele ce vand si in afara RO? In afara evident de modalitatea de verificare "la mana". Mersi anticipat!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Au inceput magazinele sa faca calcule si si-au dat seama ca datorita taxei de smecher ies in pierdere, pierd bani inclusiv magazinele mari, rezista doar ce au adaos mare si foarte mare precum si vanzari mari prin 2parale
    Ce intelegi prin "taxa de smecher"?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •