Am comisioane acceptate si neplatite din lunile iunie si iulie de la companii care au plecat din 2Parale fara sa plateasca, in cazul meu: Insportline.ro si BeautySpell.ro.
Exista vreo sansa sa pot recupera acesti bani?
In ce constau demersurile legale pe care le face 2Parale pentru a recupera banii?
Practic, ca afiliat, sumele restante imi sunt datorate de catre 2Parale, avand rolul de intermediar intre afiliati si advertiseri.
Eu nu am contract direct cu magazinele, nu sunt platit direct de catre magazine si deci nu am nici o cale sa recuperez banii.
Ar trebui din taxa lunara pe care o platesc advertiserii sa se constituie un fond de garantie pentru a se evita aceste situatii neplacute. In ultima perioada sunt tot mai dese plecarile din retea pe baza neachitarii facturilor restante!
Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 12th October 2013 la 13:23.
Eu cel mai vechi comision neplatit il am din 27 noiembrie 2012, acusi face anul
Dintr-o anumita sursa am aflat ca unul din magazinele ce are datorii la mine a inceput sa plateasca in rate catre 2parale, o parte importanta din suma a fost deja achitat dar la mine comisionele nu ajuns la stadiul de platit, ceea ce ma face sa ma intreb daca nu cumva ..............
Si ai dreptate in mod corect 2parale ar fi trebuit sa imi achite sumele restante, eu cu ei am contract nu cu magazinul care a plecat din sistem
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ii poti intreba direct pe ei care sunt "demersurile legale". Treaba e cam simpla oricum: chemarea in judecata (asta e calea legala cea mai amiabila dupa plata de la sine a restantelor). Si stai linistit, nu se recupereaza chiar atat de usor o creanta, chiar si in Instanta!
Ai citit contractul pe care l-ai semnat, cand l-ai semnat in ceea ce priveste rolul 2parale intre tine ca afiliat si advertiser? Personal cred ca ai omis acest fapt.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Judecațuri, instanțe, recuperari datorii ca afiliat prin avocați etc etc...
Probabil afilierea din RO n-a trecut de pubertate inca.
Afiliatii nu au invatat inca sa aiba o politica de management al riscului diferita in functie de magazin.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 12th October 2013 la 20:51.
Cum stati cu comisioanele de la platibili? Azi e ultima zi pentru cererea de plata! La mine de vreo saptamana nu s-a mai adaugat nimic la suma platibila, si slava Domnului ca este de unde.
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Tot acelasi lucru si la mine.....
Daca mai plateste un advertiser pot spune ca sunt aproape de estimarilor de la inceputul lunii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)