Pagina 424 din 577 PrimulPrimul ... 324374414422423424425426434474524 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.231 la 4.240 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Sau aici, unde e ca mine. In plus, ca o fi ca tine sau ca mine, exista varianta 99. Iar pentru feed, nu prea e loc de comparatie. Una din retele nu il are, iar alta il propune de la un anumit nivel, nivel care oricum e foarte mic. Repet, tu ai incarca un feed de la un magazin care nu are comisioane de cel putin 250 de euro pe luna?
    Daca este asa ai dreptate
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am comisioane acceptate si neplatite din lunile iunie si iulie de la companii care au plecat din 2Parale fara sa plateasca, in cazul meu: Insportline.ro si BeautySpell.ro.
    Exista vreo sansa sa pot recupera acesti bani?
    In ce constau demersurile legale pe care le face 2Parale pentru a recupera banii?
    Practic, ca afiliat, sumele restante imi sunt datorate de catre 2Parale, avand rolul de intermediar intre afiliati si advertiseri.
    Eu nu am contract direct cu magazinele, nu sunt platit direct de catre magazine si deci nu am nici o cale sa recuperez banii.
    Ar trebui din taxa lunara pe care o platesc advertiserii sa se constituie un fond de garantie pentru a se evita aceste situatii neplacute. In ultima perioada sunt tot mai dese plecarile din retea pe baza neachitarii facturilor restante!
    Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 12th October 2013 la 13:23.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Am comisioane acceptate si neplatite din lunile iunie si iulie de la companii care au plecat din 2Parale fara sa plateasca, in cazul meu: Insportline.ro si BeautySpell.ro.
    In ce constau demersurile legale pe care le face 2Parale pentru a recupera banii?
    Practic, ca afiliat, sumele restante imi sunt datorate de catre 2Parale, avand rolul de intermediar intre afiliati si advertiseri.
    Eu cel mai vechi comision neplatit il am din 27 noiembrie 2012, acusi face anul

Dintr-o anumita sursa am aflat ca unul din magazinele ce are datorii la mine a inceput sa plateasca in rate catre 2parale, o parte importanta din suma a fost deja achitat dar la mine comisionele nu ajuns la stadiul de platit, ceea ce ma face sa ma intreb daca nu cumva ..............

Si ai dreptate in mod corect 2parale ar fi trebuit sa imi achite sumele restante, eu cu ei am contract nu cu magazinul care a plecat din sistem
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Meh, ai citit contractul care il ai cu 2parale? Dupa comentariul tau... nu.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

Ii poti intreba direct pe ei care sunt "demersurile legale". Treaba e cam simpla oricum: chemarea in judecata (asta e calea legala cea mai amiabila dupa plata de la sine a restantelor). Si stai linistit, nu se recupereaza chiar atat de usor o creanta, chiar si in Instanta!

Ai citit contractul pe care l-ai semnat, cand l-ai semnat in ceea ce priveste rolul 2parale intre tine ca afiliat si advertiser? Personal cred ca ai omis acest fapt.

Eu nu am contract direct cu magazinele, nu sunt platit direct de catre magazine si deci nu am nici o cale sa recuperez banii.
    Ar trebui din taxa lunara pe care o platesc advertiserii sa se constituie un fond de garantie pentru a se evita aceste situatii neplacute. In ultima perioada sunt tot mai dese plecarile din retea pe baza neachitarii facturilor restante!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Judecațuri, instanțe, recuperari datorii ca afiliat prin avocați etc etc...
    Probabil afilierea din RO n-a trecut de pubertate inca.
    Afiliatii nu au invatat inca sa aiba o politica de management al riscului diferita in functie de magazin.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 12th October 2013 la 20:51.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

Implicit

Cum stati cu comisioanele de la platibili? Azi e ultima zi pentru cererea de plata! La mine de vreo saptamana nu s-a mai adaugat nimic la suma platibila , si slava Domnului ca este de unde.
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Locaţie
    Sfantu Gheorghe
    Vârstă
    40
    Posturi
    314
    Putere Rep
    26

Implicit

Tot acelasi lucru si la mine.....

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

Daca mai plateste un advertiser pot spune ca sunt aproape de estimarilor de la inceputul lunii.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •