Azi mi-au intrat in cont banii din mai.
Azi mi-au intrat in cont banii din mai.
eu inca astept reaprobarea profilului de plata, am modificat cred prin 23 mai![]()
@avram
Neah, pur si simplu niste linkuri vechi care inca mai produc comisioane si pe care vreau sa le incasez (gen pana in 1-2-300 lei/luna). Nu m-am implicat niciodată prea mult în promovarea advertiserilor din 2p.
Ieri s-a oprit la 14, azi vedemCampania xxxx are o noua zona de Anunturi.![]()
Am verificat situatia tuturor anexelor de plata de la 2Parele si pot sa confirm ca intr-adevar a fost un bug de afisare in ceea ce priveste disparitia misterioasa a unor sume din zona Platibili.
Totusi o sa fiu carcotas si o sa spun ca imi lipsesc 2 lei dar tinand cont de acel bonus de bun venit de 100 de lei se poate trece cu vederea (2 lei = 1 calatorie cu autobuzul in Brasov).
Ma simt dator sa revin si eu cu un update asupra problemei cu suma care parea sa lipseasca.
Intradevar a fost un bug de afisare dupa cum au spus. Cei de la 2parale mi-au trimis astazi toate anexele pe care le-am semnat cu ei in ultimii 2 ani, iar suma de pe ele coincide cu cea finalizata in contul 2p.
Pacat ca raspunsurile si explicatiile lor au intarziat atat de mult incat ne-au facut sa avem dubii in legatura cu seriozitatea lor, totusi ma bucur ca au probleme doar la capitolul suport si in rest sunt corecti.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)