4th June 2013, 20:47
4th June 2013, 23:00
1 out of 2 members found this post helpful.
4th June 2013, 23:19
0 out of 1 members found this post helpful.
In mod normal te-as fi invitat sa recitesti ultimele pagini si sa iti dai seama singur, dar hai sa iti explic. Nu stiu cum a fost in celelalte cazuri, insa mie imi lipsea o anexa iar suma de pe ea era aproximativ cea care mi se parea ca lipseste. Era normal si era dreptul meu sa cer de la 2parale anexa respectiva sa ma conving ca intradevar este asa cum spun ei. De asemenea era si interesul lor sa imi explice ce s-a intamplat de fapt.
E normal sa iei negative cand spui asemenea baliverne. Tu oferi un serviciu prin intermediul unei platforme online. Platforma ta are un bug care afecteaza activitatea clientilor, in cazul de fata a afiliatilor. E datoria ta sa trimiti anexe, extrase de cont si ce minuni iti mai cere afiliatul sa il convingi ca totul este in regula. Daca nu tu ca ai gresit, cine?
Si inca o chestie. Citeste contractul cu 2parale si vezi drepturile si obligatiile fiecarei parti.
PS. Ala nu e negativ. E doar o catalogare a raspunsului tau si nu are nimic de a face cu vechimea ta pe forum.