Pagina 325 din 577 PrimulPrimul ... 225275315323324325326327335375425 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.241 la 3.250 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

2 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca este de datoria mea ca afiliat sa-mi tin o evidenta a comisioanelor efectuate, am un tabel in care imi trec sumele lunare si le compar si cu rezultatele din 2parale in permanenta, oricum am nevoie de aceste date cand fac raportarea anuala la fisc. Orice bug ar intervenii pot sa verific inaintea celor de la 2parale, ...si sincer nu este de datoria lor sa mai trimita inca o data anexele lunare . Sper ca luna aceasta 2P sa-si revina si cu suportul pe email, sa raspunda cu aceiasi promptitudine ca acum doua luni. Nu am avut niciodata dubii in ceea ce priveste seriozitatea lor.
    In alta ordine de idei salut initiativa 3 Suisses de marire a comisioanelor , este unul dintre advertiserii cei mai seriosi, aprobare rapida a comisioanelor si plata imediata a acestora.
    In schimb dezamagire maxima cu FashionUp ca au redus comisionul la 5%) cu toate ca la descrierea campaniei a ramas 10%.
    Si o alta observatie:de cand cu 99, multe din campaniile noi intrate fac respingeri pe capete. Sincer nu am inteles sistemul asta.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Implicit

@Demo, imi plac lupii moralisti. Ma amuza.
    Tinand cont ca motivul pentru care le-am cerut anexele a fost un bug in platforma lor, da era datoria lor sa aduca piesele lipsa din puzzle.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    82

Implicit

Citat Postat în original de Demo Vezi Post
    Cred ca este de datoria mea ca afiliat sa-mi tin o evidenta a comisioanelor efectuate, am un tabel in care imi trec sumele lunare si le compar si cu rezultatele din 2parale in permanenta
    Ai prea mult timp liber.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Ai prea mult timp liber.
    Depinde ce intelegi prin timp liber Sa completezi o data pe luna un tabel dupa ce aduni niste comisioane, 10 minute? Asa cum am mai zis, oricum este folositor acest tabel cand faci raportarile anuale.

Va multumesc ptr negative @RedHat, @Calin B si @avram
    Macar @RedHat a zis ce-l doare . Chiar nu vad sensul de ce 2parale sa retrimita niste anexe pe care afiliatul le-a vizat personal ultima data...Ajuta-ma sa inteleg.

...spor la negative, am vazut ca e un sport care se practica cu noii veniti pe forum

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    82

Implicit

Citat Postat în original de Demo Vezi Post
    Depinde ce intelegi prin timp liber Sa completezi o data pe luna un tabel dupa ce aduni niste comisioane, 10 minute? Asa cum am mai zis, oricum este folositor acest tabel cand faci raportarile anuale.
    Ideea era ca de aia exista un modul de raportare la 2Parale ca sa nu trebuiasa sa-ti aduni tu comisioanele in excel. La adsense echivalentul ar fi sa aduni tu separat clickurile sa vezi daca da suma raportata de google.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Ideea era ca de aia exista un modul de raportare la 2Parale ca sa nu trebuiasa sa-ti aduni tu comisioanele in excel. La adsense echivalentul ar fi sa aduni tu separat clickurile sa vezi daca da suma raportata de google.
    Asa este, buna comparatia cu adsense
    Ehhh cred ca este o deformatie profesionala, imi place sa verific personal anumite chestii.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

In mod normal te-as fi invitat sa recitesti ultimele pagini si sa iti dai seama singur, dar hai sa iti explic. Nu stiu cum a fost in celelalte cazuri, insa mie imi lipsea o anexa iar suma de pe ea era aproximativ cea care mi se parea ca lipseste. Era normal si era dreptul meu sa cer de la 2parale anexa respectiva sa ma conving ca intradevar este asa cum spun ei. De asemenea era si interesul lor sa imi explice ce s-a intamplat de fapt.

E normal sa iei negative cand spui asemenea baliverne. Tu oferi un serviciu prin intermediul unei platforme online. Platforma ta are un bug care afecteaza activitatea clientilor, in cazul de fata a afiliatilor. E datoria ta sa trimiti anexe, extrase de cont si ce minuni iti mai cere afiliatul sa il convingi ca totul este in regula. Daca nu tu ca ai gresit, cine?

Si inca o chestie. Citeste contractul cu 2parale si vezi drepturile si obligatiile fiecarei parti.

PS. Ala nu e negativ. E doar o catalogare a raspunsului tau si nu are nimic de a face cu vechimea ta pe forum.

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    31

Implicit

Intrebare intrebatoare
    Ati patit ca un comision sa fie procesat la o zi dupa ce a expirat perioada maxima de procesare (30 de zile in cazul de fata)? Mai exact, un comision inregistrat sa zicem pe data de 4 mai sa fie procesat (respins) in data de 5 iunie?
    In cazul in care nu vi s-a intamplat, cum ati reactiona daca vi s-ar intampla acest lucru? Daca s-a intamplat poate imi spuneti si mie cum ati procedat ca sunt intr-o dilema.
    Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
    Content writer & marketing afiliat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

daniela, nu are cum (tehnic) sa proceseze ( respinga ) un comision dupa expirarea perioadei ( decat cu interventia celor de la 2p). in cazul campaniei la care faci referire trebuie sa aiba o perioada mai mare de procesare, si acum ce sa zic, ce reactie sa am? sunt x comisioane respinse dupa o zi, saptamana sau 2 luni...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •