Pagina 335 din 577 PrimulPrimul ... 235285325333334335336337345385435 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.341 la 3.350 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Daniela Vezi Post
    Stie cineva daca retrageriile trebuie facute neaparat azi sau se pot face si saptamana viitoare? Am niste comisioane despre care stiu ca au fost platite de catre advertiseri si nu imi apar ca achitate, am vazut ca si azi au mai aparut si alte comisioane cu stadiul achitat si vreau sa stiu daca fac azi retreagerea sau pot sa mai astept cateva zile poate mai apar si alte comisioane.
    2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Era binevenit un raspuns oficial, pentru ca in site 2parale scrie ca cererile se fac pana pe 14 ale fiecarei luni. Am trimis o intrebare prin suport, raspunsul nu a venit, asa ca la ora 23,59 voi depune cererea de plata. Sper ca intre timp, sa primesc un raspuns oficial.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Ma vad nevoit sa intervin, recomand totusi sa urmati pasii oficiali, nu am idee daca mi se permite mie ca sunt mai cu mot sau de cand cu plata automata e ok...
    Sa nu stresam oamenii si asa am vazut o multime de probleme cu platile. Si eu completez datele astazi.

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    35
    Posturi
    123
    Putere Rep
    30

Implicit

Se pare ca se lucreaza la foc automat si merita apreciati pentru acest lucru. La mine s-a adunat in cont in momentul de fata o suma care ma multumeste si o sa cer plata chiar acum. Sper ca lucrurile sa mearga bine si in viitor.
    Content writer & marketing afiliat

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

Implicit

Am pus eu ieri seara intrebarea, in dimineatza asta am primit si raspunsul.

Intrebarea:
    Buna ziua,

Conform contractului cu 2parale data limita pana la care trebuie facuta cererea de plata este 14 ale lunii.

In conditiile implementarii noului modul de plati, as vrea sa stiu care este data limita pana la care trebuie facuta cererea de plata.

Multumesc,
    Raspuns:
    Buna dimineata Octavian,

Luna aceasta ne dorim sa ne intoarcem la programul normal de plata:
    - cereri pana pe 14 inclusiv
    - plata intre 15 si 20

Asa ca avem rugamintea sa faci cererea de plata astazi si sa uploadezi documentele. Trebuie sa ajunga la noi extrasele pentru incasarile de saptamana aceasta si vom bifa astazi ultimele incasari, astfel incat sa poti face cerere pe toate comisioanele platite la zi.

O zi frumoasa.
    Cred ca alte intrebari nu-si mai au rostul....

Spor!

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Cand un advertiser accepta un comision, inseamna ca el si-a primit banii pe marfa vanduta. De ce nu plateste imediat si afiliatul ? Hai nu imediat, dar sa faca treaba asta de patru ori pe luna, plati saptamanale cand accepta si comisionul...in ziua de marti.
    Asa stim ca martea (e un exemplu) se aproba si se platesc comisioanele.
    In momentul de fata, se asteapta din etapa Comision Acceptat / Neplatit, in etapa Acceptat / Platit.
    Imi vine greu sa cred ca azi toti advertisarii au inceput sa achite comisioanele aferente lunii mai. Mie mi-au bagat la plata doar 10% din suma totala acceptata. E prima oara cand mi se intampla asa ceva

Intrebare catre advertisari: Voi cand incepeti sa faceti plata efectiva catre 2Parale a comisioanelor afiliatilor?
    Ultima modificare făcută de Demo; 14th June 2013 la 21:07.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Si la mine au inceput sa apara sumele de plata abia azi la pranz. Pana la acesta ora s-au aprobat cam 15% din sumele acceptate si neachitate. Sunt curioasa daca in zilele urmatoare va mai creste acesta suma. In acest moment nu are sens sa fac cererea de plata.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    42

Implicit

Gata! Dupa lupte seculare (2 saptamani +) am confirmarea platii de la 2Parale... din pacate voi face pauza o luna caci n-am mai prins ciclul de plati in timp util... dar nu-i bai ca bani fac pui...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Ma simt inselat de 2parale.ro
    cu toate ca am o suma mare de comisioane aprobate din lunile aprilie si mai, mi-au trecut drept platite doar in jur de 4% din acestea, din care doar 2% pana in data de 14.
    Chiar daca am sume importante de incasat si nu am incasat nimic anul acesta se pare ca 2parale ma amana pe luna viitoare si se mai foloseste de banii munciti de mine inca o luna
    Deja cred ca ei si-au schimbat sediul pe banii afiliatilor amanand platile
    Urat 2parale
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    168
    Putere Rep
    35

Implicit

Si eu incerc de 2 zile sa aflu daca comisioanele aprobate din Aprilie au fost platite sau nu si primesc doar raspunsuri seci, ma trimite sa contactez advertiserul, ei nu pot verifica, etc. Imi miroase a amanare nejustificata. Am 80% din comisioane de la un singur advertiser care a fost pana acum 100% corect si nu a intarziat platile. Din suma aprobata inainte de sfarsitul lunii trecute, aproximativ 10% au devenit buni de plata.
    Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Ma simt inselat de 2parale.ro
    cu toate ca am o suma mare de comisioane aprobate din lunile aprilie si mai, mi-au trecut drept platite doar in jur de 4% din acestea, din care doar 2% pana in data de 14.
    Chiar daca am sume importante de incasat si nu am incasat nimic anul acesta se pare ca 2parale ma amana pe luna viitoare si se mai foloseste de banii munciti de mine inca o luna
    Deja cred ca ei si-au schimbat sediul pe banii afiliatilor amanand platile
    Urat 2parale

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •