Pagina 435 din 577 PrimulPrimul ... 335385425433434435436437445485535 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.341 la 4.350 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Interesant, se creeaza un precedent periculos. Daca nu ma insel este primul magazin care a rulat in paralel 2p / PS si decide sa paraseasca 2p in favoarea retelei PS.
    Si mai interesant este ca 2p asigurau managementul campaniei.
    Prima victimă în lupta din afiliere | nwradu blog
    Nu este un joc in care sa vrem sa intram – cel in care reteaua decide peste advertiseri lucruri esentiale despre programul lor de afiliere. I-am solicitat apoi lui Matar 2 lucruri – sa revina la comision egal cu ce ofera la noi si sa ne garanteze ca nu se va mai intampla un lucru similar in viitor. N-a reusit sa faca nici unul dintre lucruri si atunci am decis sa ne despartim. Daca reteaua are dreptul sa modifice comisionul promis (in orice directie, presupun) inseamna ca are dreptul sa faca si alte lucruri peste decizia advertiserului.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    25

Implicit

Cred ca ai scapat din vedere ceea ce era mai important

Povestea este alta. Diferenta aceea dintre comisionul de 10% oferit de Matar in toate retelele cu care lucreaza (mai e cel putin inca una) si acei 20% cat apare in reteaua de care vorbesti a fost publicata initial FARA INFORMAREA SI ACCEPTUL PREALABIL al advertiserului.
    Pe romaneste, Profitshare a marit comisionul.

Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

acum nu-mi este clar ..diferenta de 10 % cine o plateste?? eu cred ca profitshare .

Altfel Matar renunta la ei . A fost un joc , un test de stress...f . bine ca au renuntat la ei
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    36

Implicit

Profitshare a marit comisionul pentru TOTI afiliatii care inregistreaza comisioane pe nisa fashion pe durata campaniei Dublu La Portmoneu.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Are dreptul sa faca asta fara acordul advertiserului in conditiile in care o astfel de marire ii poate crea probleme in alte parti?
    Din punctul meu de vedere decizia 2parale a fost una corecta. Tot din punctul meu de vedere matar are numai de pierdut si cred ca este un exemplu pentru alte campanii care vor activa si in 2parale si in profitshare.

PS. Ce de hateri printre comentatorii de la articolul lui Radu. Majoritatea anonimi
    Ultima modificare făcută de RedHat; 25th October 2013 la 11:09.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    30

Implicit

DA astia de la profitshare nu au taxe... de ce sa te oblige sa platesti si taxe si sa dai acelasi comision?Unde e concurenta loiala?
    MIsto politica Faci ca mine daca nu macar ca mine....De ce?
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    36

Implicit

@RedHat

Sa ne intelegem. Campania nu e una facuta de un advertiser, e o campanie prin care Profitshare dubleaza comisioanele afiliatilor. E o mare diferenta, chiar si cu T&C 2Parale prin care acestia obliga advertiserii la tratament preferential.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Profitshare a marit comisionul pentru TOTI afiliatii care inregistreaza comisioane pe nisa fashion pe durata campaniei Dublu La Portmoneu.
    Sa inteleg ca diferenta pana la 20% a fost platita de profitshare si nu de matar?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Are dreptul sa faca asta fara acordul advertiserului in conditiile in care o astfel de marire ii poate crea probleme in alte parti?
    Din punctul meu de vedere decizia 2parale a fost una corecta. Tot din punctul meu de vedere matar are numai de pierdut si cred ca este un exemplu pentru alte campanii care vor activa si in 2parale si in profitshare.

PS. Ce de hateri printre comentatorii de la articolul lui Radu. Majoritatea anonimi
    Eu cred ca PS nu are nici o vina. Daca 2parale decide maine sa creasca un comision (ex: matar) de la 10% la 14%, renuntand astfel la cei 40% care ii incaseaza, unde este problema? Se numeste marketing!

Sau 2p decide sa lanseze o promotie de la 10% la 20 %, cedand astfel cei 4% (40 %) si oferind chiar ei un bonus de 6%, din banii lor, pentru a promova o nisa, pentru atragerea mai multor afiliati catre acele magazine, nise, etc. Pe viitor, comisionul scade la 10% si isi recupereaza investitia, sau daca nu, cu siguranta isi cresc veniturile din comisioneale (mai numeroase) urmatoare.

Parerea mea este ca Matar isi face strategia de marketing cum vrea, iar daca PS prefera sa dubleze comision si 2parale nu, este fix o problema de strategie interna.

Nu cred ca este ok din partea 2parale sa elimine un advertiser pe acest motiv. Daca eram MATAR, ceream si eu acelasi lucru de la 2parale: taxa de "smecherie" identica cu PS, comision identic cu PS, modalitati de plata indetice cu PS, etc.

Vrei sa am aceeasi strategie de marketing in ambele retele? OK, o schimb. Dar vreau si eu aceleasi conditii din partea ta (2p) ca in PS.
    Ultima modificare făcută de Tom; 25th October 2013 la 11:30.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Daca 2parale decide maine sa creasca comision de la 10% la 14%, renuntand astfel la cei 40% care ii incaseaza, unde este problema? Se numeste marketing!
    de ce sa renunte ? e singura modalitate de venit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Daca eram MATAR, ceream si eu acelasi lucru de la 2parale: taxa de "smecherie" identica cu PS, comision identic cu PS, modalitati de plata indetice cu PS, etc.
    Nu exista taxa de smecherie , daca platesti com > 100 euro, esti taxat doar la 40% din val. comisioanelor ...altfel exista un prag minim .
    In profitshare au 10% castig din plata comisioanelor , dar nu au aceleasi vanzari si nu vor avea
    Ultima modificare făcută de avram; 25th October 2013 la 11:43.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •