25th October 2013, 11:02
1 out of 1 members found this post helpful.
Are dreptul sa faca asta fara acordul advertiserului in conditiile in care o astfel de marire ii poate crea probleme in alte parti?
Din punctul meu de vedere decizia 2parale a fost una corecta. Tot din punctul meu de vedere matar are numai de pierdut si cred ca este un exemplu pentru alte campanii care vor activa si in 2parale si in profitshare.
PS. Ce de hateri printre comentatorii de la articolul lui Radu. Majoritatea anonimi
Ultima modificare făcută de RedHat; 25th October 2013 la 11:09.
25th October 2013, 11:17

Postat în original de
RedHat
Are dreptul sa faca asta fara acordul advertiserului in conditiile in care o astfel de marire ii poate crea probleme in alte parti?
Din punctul meu de vedere decizia 2parale a fost una corecta. Tot din punctul meu de vedere matar are numai de pierdut si cred ca este un exemplu pentru alte campanii care vor activa si in 2parale si in profitshare.
PS. Ce de hateri printre comentatorii de la articolul lui Radu. Majoritatea anonimi

Eu cred ca PS nu are nici o vina. Daca 2parale decide maine sa creasca un comision (ex: matar) de la 10% la 14%, renuntand astfel la cei 40% care ii incaseaza, unde este problema? Se numeste marketing!
Sau 2p decide sa lanseze o promotie de la 10% la 20 %, cedand astfel cei 4% (40 %) si oferind chiar ei un bonus de 6%, din banii lor, pentru a promova o nisa, pentru atragerea mai multor afiliati catre acele magazine, nise, etc. Pe viitor, comisionul scade la 10% si isi recupereaza investitia, sau daca nu, cu siguranta isi cresc veniturile din comisioneale (mai numeroase) urmatoare.
Parerea mea este ca Matar isi face strategia de marketing cum vrea, iar daca PS prefera sa dubleze comision si 2parale nu, este fix o problema de strategie interna.
Nu cred ca este ok din partea 2parale sa elimine un advertiser pe acest motiv. Daca eram MATAR, ceream si eu acelasi lucru de la 2parale: taxa de "smecherie" identica cu PS, comision identic cu PS, modalitati de plata indetice cu PS, etc.
Vrei sa am aceeasi strategie de marketing in ambele retele? OK, o schimb. Dar vreau si eu aceleasi conditii din partea ta (2p) ca in PS.
Ultima modificare făcută de Tom; 25th October 2013 la 11:30.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
25th October 2013, 11:33

Postat în original de
Tom
Daca 2parale decide maine sa creasca comision de la 10% la 14%, renuntand astfel la cei 40% care ii incaseaza, unde este problema? Se numeste marketing!
de ce sa renunte ? e singura modalitate de venit

Postat în original de
Tom
Daca eram MATAR, ceream si eu acelasi lucru de la 2parale: taxa de "smecherie" identica cu PS, comision identic cu PS, modalitati de plata indetice cu PS, etc.
Nu exista taxa de smecherie , daca platesti com > 100 euro, esti taxat doar la 40% din val. comisioanelor ...altfel exista un prag minim .
In profitshare au 10% castig din plata comisioanelor , dar nu au aceleasi vanzari si nu vor avea
Ultima modificare făcută de avram; 25th October 2013 la 11:43.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░