Am inteles. In cazul acesta inteleg au fost implicate si niste orgolii.
Bune intrebari Tom![]()
@RedHat
Orgolii prea mari pentru o piata care inca e prea mica..
Nu sunt neaparat de acord cu intrebarile lui Tom. 2P nu avea cum sa faca o promotie comparabila, din mai multe motive, nu am de gand sa discut eu despre asta.
Pe de alta parte, Matar in 2P a avut 20% din 15 pana in 30 septembrie; la noi 15 - nu s-a suparat nimeni.
1. pentru ca este o "campanie" de promovare pe o anumita perioada. Nu renunta forever, doar se promoveaza!
2. Eu vb la general, cu ex matar. Sau tu ai impresia ca decizia a fost una simpla? Matar este un exemplu pentru alte magazine, mici sau mari.
Iti respect previziunile, dar da-mi voie sa discut la prezent.
Uite ca eu sunt de acord cu tine (iti dau adresa de paypal pe pm). Orgolii prea mari pentru o piata care inca e prea mica
Eu cred ca a fost o decizie gresita din partea 2parale, dar este doar parerea mea.
Au impus cateva conditii "ciudate", in timpul jocului. Google mai are acest obicei, doar ca Google isi permite.
Isi permite oare 2parale sa schimbe regulile in timpul jocului? Cred ca ei stiu cel mai bine.
Este afacerea lor, incasarile lor. Putem (poate) sa tragem o concluzie peste 1-2 ani.
Ultima modificare făcută de Tom; 25th October 2013 la 11:54.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
O decizie favorabila profitshare si se pare ca urmeaza si altii sa aiba soarta matarEu cred ca a fost o decizie gresita din partea 2parale, dar este doar parerea mea.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu stiu daca este cazul ca tu sa aduci in discutie aceasta tema. Zic sa frunzaresti istoria si sa-ti vezi lungul nasului.
Piata retelelor de afiliere nu este matura in Romania. Acum se cearta doi, maine s-ar putea sa castige al treilea.
Ca si afiliat, imi doresc si in Romania sa se intample ca magazinele care lucreaza cu afiliati sa afiseze aceste informatii fara ''nicio greata''. Afiliatul sa aleaga cu ce retea de afiliere sa faca promovarea, fara birocratie, fara noroi aruncat in toate partile, elegant si fara dureri de cap
Cand se va putea asta?
Ataşament 2870
Ataşament 2871
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Pana la urma, tot ce conteaza cel mai mult si mai mult este PERFORMANTA. Si da, conceptul de marketing afiliat in mediul online are la baza performanta. Daca aceasta este baza, atunci cu siguranta, pe aceasta structura si in acest sens se vor dezvolta si platformele actuale de afiliere online. Si pana la urma urmei, trebuie sa dam Cezarului ce este al Cezarului, sa respectam (pe cat posibil) deciziile subiective ale fiecarui magazin online in parte. Probabil ei sunt cei mai in masura sa isi aleaga partenerii de business, fie ca sunt ei 2parale, fie ca sunt PS si asa mai departe.![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
nu se incarca 2p... la voi?
Se incarca dar f. greu ...
din cauza lui ads.2parale.ro ca nu livreaza nimic sau e picat
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)