....si ma bucur ca sunt in 2parale![]()
....si ma bucur ca sunt in 2parale![]()
In curand o sa promovati pe felii de paine, vad ca asta e noul trend. Daca doriti sa simta si ei "schimbarile" astea mutati link-urile catre alte magazine online.
P.S. Am testat zilele trecute Adsense pe site-uri construite pentru afiliere, click-urile nu sunt rele.![]()
Numai la accesorii au crescut comisioanele ... baieti buni astia de la evomag dar cred ca au gresit titlul, au scris "comisioane marine" cred ca de fapt au vrut sa scrie comisioane minime.
Ultima modificare făcută de irealx; 4th September 2013 la 13:01.
Nu stiu de ce va mira, eMAG au dat tonul si acum ii urmeaza toti, de asta am fost eu suparat pe eMAG pentru ca odata ce lider-ul schimba regulile, le vor schimba si cei din spate. Sunt sigur ca vor mai urma si altii.
Din punctul meu de vedere consider ca evoMAG si-au dat din nou cu stangul in dreptul si in loc sa speculeze au ales sa se conformeze.
Ce vindea evoMAG cel mai bine?
- laptopuri 2%
- tablete 2%
- telefoane mobile 2% (au ce au toti cu telefoanele mobile)
- sisteme pc 2%
- televizoare LED si LCD 2% - foarte interesant aici, eMAG creste, evoMAG scade
- monitoare LCD si LED 2%
- multifunctionale si imprimante 2%
- aparate foto 2%
- software - 2%
Au scazut comisioanele la produsele pentru care erau interesati afiliatii sa le promoveze. Tinand cont ca si MarketOnline ofera in mare aceleasi procente (macar ei o fac de mult, daca nu chiar de la inceput asa) se pare ca nu exista alternative viabile si majoritatea afiliatilor ce tintesc nisa IT&C vor fi nevoiti sa se conformeze sau sa plece din sistem, asta a fost si scopul lor.
Acum daca facem o comparatie, eMAG a iesit in castig la faza asta, chiar daca au redus comisionul la telefoane si chiar daca au scazut perioada de recurenta. Acum vine intrebarea, de ce as mai promova evoMAG in detrimentul eMAG? Ah? Pun pariu ca la asta nu s-au gandit. Sah!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Pe scurt evoMAG a scazut comisionul pentru toate produsele care se vindeau bine si care ofereau afiliatului un comision bun. Sincer nu inteleg de ce au facut mutarea asta pentru ca acum chiar nu mai vad de ce as mai promova evomag si nu emag, poate doar ca se afla in 2p?![]()
Deci, incepand de azi 2Parale nu mai exista pe nisa IT&C iar Evomag a ramas doar cu o mana de afiliati ce lucreaza "automat".
P.S. Daca vroiam comision 2% promovam PC Garage, de la ei macar luam voucher, nu mai pierdeam bani si in taxe la stat.
In plus le oferi vizitatorilor o reducere de 1%, sanse mai mari de conversie.P.S. Daca vroiam comision 2% promovam PC Garage, de la ei macar luam voucher, nu mai pierdeam bani si in taxe la stat.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Eh, zilele astea le scot toate link-urile ce pot fi mutate.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)