Prospat:![]()
La studii da asa: 40 + 39 + 15 + 7 = 101
7 % de la "Primare" sunt angajatii 2parale.
EDIT: mai sunt si altele care nu ies (ex: 97, 101 din nou..)
D R G
Problema o reprezinta costurile fixe care sunt uriase, acei 100Euro pe care magazinul trebuie sa ii plateasca indiferent daca se genereaza comisioane sau nu, apoi este si comisionul de 40% care este foarte mare. Este foarte greu pentru un advertiser sa acopere aceste costuri, ar trebui sa fie un magazin mare, altfle iese in pierdere
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Trebuie luata in calcul si problema magazinelor de nisa sau sezoniere, un magazin sezonier chiar daca are o rata de conversie buna, va avea comenzi semnificative doar intr-o anumita perioada a anului, poate doar 3 luni pe an. Apoi la un magazin pe o nisa ingusta in care numarul clientilor si a afiliatilor interesati este mic, tot la fel are problememari datorita costurilor.
Eu am un magazin pe nisa ingusta, nu l-am introdus in 2parale datorita costurilor mari, ce fac ineficienta pentru mine afiliere, la ora actuala pentru advertiser din punct de vedere economic este mai eficient profitshare sau piata digitala, ai comisioane mai mici si depind doar de valoarea vanzarii
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Interesant infografic, am pus in cifre ultima partea (venituri lunare afiliere) si rezultatele sunt surprinzatoare
Am calculat la :
24.000 afiliati (25.700 cu marja de eroare)
Valoare venituri medii: total cele mai mici (20 ron la cei sub 100) + total cele mai mari / 2. (/2 il puteti schimba in /3, 4 , 5 etc)
Va puteti juca cu tabelul in excel, google docs e criminal la formule, asa ca m-am lasat pagubas. (tabelul nu are formule)
Cifrele sunt aici:
https://docs.google.com/spreadsheet/...obXFZR3c#gid=0
Versiunea cu venituri minime (20ron la cei sub 100 ron lunar):
https://docs.google.com/spreadsheet/...2YXlzenc#gid=0
Ultima modificare făcută de Tom; 5th September 2013 la 17:01.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Era interesant de dezvoltat procentul de 61% = SOCIAL MEDIA .
Ce retele sociale se folosesc in afilierea din RO si care este procentul pentru fiecare in parte?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)