Tema pentru weekend (1-4 ore): vrei sa faci marketing online la 2Parale? http://goo.gl/XEfjV
Trebuie sa si bun si sa ai muuuulta inspiratie![]()
@Cristian
Mersi de share.
Daca era simplu, lucram cu totii in domeniul asta.![]()
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
ma apucasem sa raspund pe acolo, am abandonat dupa cateva pagini, e mult prea tricky pentru vineri seara, poate mai incerc dupa un weekend relaxant.
Ce statistici legate de activitatea din 2parale a unui afiliat poate vedea un advertiser?
@Stefania cj.com tot prin cec platesc afiliatii din Romania? Eu am renuntat la ei pentru ca pierdeam foarte multi bani la incasarea cec-ului...
Eu nu am renuntat la cj.com (si aweber ma plateste cu CEC si nu ma deranjeaza ca platesc bani la incasarea CEC-ului, important este sa incasez bani...Raiffeisen Bank mi s-a intamplat de cateva ori sa nu-mi ia comision pentru CEC-urile de la clickbank...nu stiu daca tine de o banca anume sau este regula generala...oricum am setari sa primesc bani cand se aduna sume mai mari), ...eram curioasa daca cineva a aplicat pentru coopydoo. Eu am aplicat si sunt in ''pending''
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 27th April 2013 la 11:09.
Cecurile de la clickbank eu le scot la BCR, pt ca am inteles ca-s printre putinii care nu prea comenteaza la plata cec-urilor primite din afara, iar comisionul este de 1% sau min 5$. Cu cj.com nu lucrez, dar cred ca e acelasi comision de incasare a cec-ului, nu are treaba cu platforma afiliata. Nu inteleg lensflare ce ti se parea ca pierzi asa multi bani. 1% eu zic ca-i suportabil![]()
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)