Ce cod CAEN folositi pentru decalaratia 200, in cazul afilierii?
Ce se întâmplă dacă un comision îți apare aprobat cu următorul mesaj :
Istorie: ------ automatically approved
Va fi plătit sau nu de către advertiser, ținând cont că nu este deloc interesat de aprobarea comisioanelor...
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Odata aprobat automat advertiserul nu il mai poate modifica din administrare. Trebuie sa vorbeasca cu 2p care sa ii permita modificarea statusului, cu o motivare serioasa. Din proprie experienta iti pot spune ca aceste comisioane nu au fost modificate decat cu aprobarea mea ( ca si afiliat ) in scris ( am cazut de acord cu advertiserul ).
Deci, pe scurt, va fi platit.
Voi ati primit bani de la cei cu telefonie ?
Istorie: ------ comanda nefinalizata
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 29th April 2013 la 20:28. Motiv: Am sters numele firmei
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Nu mai posta numele firmei cand este vorba de maruntisuri de genul acesta.
De fapt cred ca era si prin regulamentul de la 2parale un punct care facea referire la chestia asta.
Activitatea mea principala este publicitate. Banuiesc ca este cat de cat ok. 7311 este codul CAEN pe care il folosesc eu.
Nu stiu daca este ceva specific pentru contractul de comision, cada avem colegi mai documentati, dau o bere pentru lamuriri suplimentare.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)