Pagina 279 din 577 PrimulPrimul ... 179229269277278279280281289329379 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.781 la 2.790 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.776
    Putere Rep
    32

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu am primit asta de curand:

Buna ziua,

Incepand cu data de 12.aprilie 2013, ColtulColectionarului a implementat un sistem special pentru afiliatii 2Parale prin care se elimina numerele de telefon pentru userii care au cookie-ul 2Parale.
    Astfel asiguram o transparenta maxima si inregistrarea tuturor comisionelor, oferind acestor vizitatori doar optiunea de comanda online.
    Speram ca astfel sa imbunatatim colaboarea cu toti afiliatii prin platforma 2Parale.

Si eu cred ca nu asta e problema, ma indoiesc ca nu sunt solutii, da si ca 90% dincei ce intra de la tine de pe site, comanda telefonic.
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 15th April 2013 la 18:29. Motiv: Am uitat sa adaug

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    [I]90% dincei ce intra de la tine de pe site, comanda telefonic.
    sper ca ai vrut sa faci o gluma...

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.776
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de IonutToma Vezi Post
    sper ca ai vrut sa faci o gluma...
    Si eu, vad ca ce merge, merge bine, ce nu merge, nu converteste nici sa ma dau peste cap. Am cateva campanii care vand decateva ori pe saptamana constant, unele .. sper sa nu fie de la telefon. Oricum ce am vrut sa spun este ca deja unii iau in calcul si treaba cu telefonul, ceea ce e de bine, cel putin pentru cei care au dubii ca de aia nu vand. Cum zicea cineva mai sus, increderea este baza.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Training ceva @2Parale ? Domnu are deja 2 luni + de cand e in retea si nu stia ca exista mesagerie

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    49

Implicit

Hm... dar oare ei nu primesc pe mail cand primesc un mesaj in 2p? Ca aff manager, n-ar trebui sa aiba acces la adresa aia de mail? Sau noi (afiliatii) de ce primim mailuri cand trimit mesaje advertiserii?
    Signatura lipsa

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    43

Implicit

Toata lumea primeste notificare pe mail cand primeste un mesaj prin 2Parale. Iar in mail exista link direct catre mesagerie.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Implicit

Revin cu vechea mea problema: link-urile care devin "unelte intexistente".
    Cum este posibil ca un link generat acum 4 zile de pe elefant sa imi devina inexistent astazi in conditiile in care cartea e pe stoc iar link-ul ei din magazin este identic cu cel pe baza caruia am generat eu link-ul de afiliere in 2parale?

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    168
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Revin cu vechea mea problema: link-urile care devin "unelte intexistente".
    Cum este posibil ca un link generat acum 4 zile de pe elefant sa imi devina inexistent astazi in conditiile in care cartea e pe stoc iar link-ul ei din magazin este identic cu cel pe baza caruia am generat eu link-ul de afiliere in 2parale?
    Si la Clickshop patesc la fel, in fiecare zi link-urile din feed se schimba si devin inexistente, desi paginile si produsele respective sunt tot acolo. E o problema de la modul cum isi actualizeaza feed-ul cred, anumite produse primind un id nou la fiecare actualizare, ceea ce nu este tocmai in regula.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

Am intampinat si eu problema asta cu link-urile din feed si cred ca cea mai buna solutie in cazul asta este sa-ti generezi tu propriul quicklink.
    Exista bineinteles si dezavantaje si anume acela ca nu vei mai fi anuntat de 2parale atunci cand un link expira si redirectul nu se va mai face catre homepage-ul advertiserului in cazul unui link expirat, poti folosi insa un alt script care sa faca o verificare periodica daca pagina destinatie in urma redirectului este cea corecta.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Deci a fost o facilitate pentru voi, rautaciosilor, nu mai fiti cu gura mare. Lumea doar suna sa intrebe daca au, si daca aveau, pac, inchideau si faceau online comanda Oricum, inteleg din mesajul lor ca au scos numerele. Cred ca ar trebui facuta o listuta cu magazinele cu practici de gen si luati la rand, daca primesc zilnic cate 4-5 mesaje pe tema asta, poate vor fi sensibilizati.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •