Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 5th September 2013 la 20:29.
Youtube nu prea e retea de socializare (cel putin din punctul meu de vedere), iar restul sunt folosite doar in cercuri restranse in .ro si nu prea se face afiliere.
@Tom
Am inteles ca au fost aproximativ 800 respondenti, asta ar putea sa aduca undeva mai aproape de ”adevar” calculele tale.
Pluginul 2performant a murit definitiv. Nicio versiune nu mai functioneaza
Cunoasteti un plugin care sa faca treaba pe care o facea 2performant? Sau alta solutie de lucrat cu CSV si XML de la feeduri?
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 9th September 2013 la 17:44.
pai era facut de TTL , puneti mana de la mana si va rezolva
vad ca Last Updated: 2013-8-27 WordPress › 2Performant Product Importer « WordPress Plugins
Pb se lucreaza
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
m-am razgandit
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 9th September 2013 la 18:26.
2p mi-a raspuns in email ca ''pluginul este open-source și poate fi editat și customizat de oricine care dorește acest lucru''.
Nu stiam chestia asta. Oricum ... plugin wp open source nu am mai auzit pana acum.
Daca se apuca cineva sa faca un astfel de plugin, am si eu niste recomandari.
Open source, in engleza si in romana.
E creat de tetele din cate inteleg si cu siguranta il poate dezvolta pe cerintele tale, contra cost sau gratuit.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)