astia de la depurtat sunt seriosi? comisioane ce asteapta aprobarea 3 aug. , com . neplatite 4 iulie
astia de la depurtat sunt seriosi? comisioane ce asteapta aprobarea 3 aug. , com . neplatite 4 iulie
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Nu stiu cat de seriosi sunt...cam in aceeasi situatie sunt si eu...momentan am ales sa nu ii mai promovez.
Acum 2 minute:
Coincidenta?Buna!
SC DEPURTAT SRL a APROBAT un comision de 7.9 RON in campania dEpurtat.ro.
Pagina Campaniilor este: Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat) - 2Parale
-- Numai Bine, 2Parale
![]()
Da, mai aproba cate un comision...o data la luna cred![]()
Eu nu verificam de la cine mai am de luat bani dar daca am vazut ca voi aveti probleme am zis ca verific si eu .
Se pare ca cei de la XS Software au plecat fara sa mai treaca pe la casierie, la fel si FashionUp de prin aprilie am ceva la ei , Vulping a mai uitat cateva comisioane de prin Mai, Iunie . Iulie nu se pune ca nu este departe. Asa ne-am invatat noi sa fim platiti dupa x luni, parca am semnat un contract si acolo scria ceva legat de plati
. Sunt si magazine ok in 2p dar si multe care sunt doar sa fie acolo, Vulping de ex probabil nu o sa-l mai promovez (astept raspunsul lor). Cat despre FashionUp si cei care au iesit este o problema care trebuie rezolvata de 2p iar eu gred ca se va rezolva (astept si raspunsul lor).
A inceput curatenia de toamna...o lista destul de lunga
Pana la sfarsitul anului mai ies vreo 20 - 30 pe putin. Asa se intampla cand aduci advertiseri la kilogram.
Am si eu o intebare pentru cei ce promoveaza articole IT&C. Ce advertisieri folositi? Ce magazine din 2p? Altex/emag?
In ultimul timp observ o fluctuatie mare de advertiseri in 2Parale care vin si pleaca.
Azi am primit mail cu 9 magazine care isi opresc programul de afiliere. Iar incepi sa inlocuiesti tools-urile, sa cauti alte campanii care se potrivesc etc..
Sunt convins ca acesti advertiseri nu au obtinut rezultatele scontate, probabil asteptarile mari si dezamagirea pe masura.
Cred ca inainte de a incepe efectiv afilierea, magazinele ar trebui ajutate de catre 2Parale sa inteleaga cum functioneaza sistemul, cum pot atrage afiliatii sa ii promoveze etc.. Nu poti veni ca magazin nou, sa nu oferi nimic in plus fata de alte magazine similare si sa te astepti sa fi promovat.
Observ ca sunt si magazine (ex Bio-cosmetics) care au campanii agresive de atragere a afiliatilor si este un lucru bun!
Din experienta un afiliat nu scoate link-urile unei campanii pe care o promoveaza decat daca a fost deranjat de ceva vizibil (ex recent evomag) sau pentru o oferta mult mai buna.
Chiar azi am pus cateva articole pe site cu link catre Dinashop si acum vad ca ies![]()
Ultima modificare făcută de sorinelo; 4th September 2013 la 22:27.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)