Mai open de atat, nu vad cum
2performant-product-importer
https://github.com/2Parale/2Performant-Product-Importer
Mai open de atat, nu vad cum
2performant-product-importer
https://github.com/2Parale/2Performant-Product-Importer
Oare mai vedem banii de la campaniile suspendate din 2parale?(fashionup, 4interior, Comodo, romasport) Mai este valabila oferta 3suisses oare?
![]()
@Stefania
Referitor la plugin-ul wpallimport, il folosesc de 2 ani cred, functioneaza ok.
Important e ca il actualizeaza periodic; fac modificari destul de des la variante, acum s-a ajuns la 3.2.
Totusi mi se pare mai recomandat folosirea wpallimport pentru platforme de afiliere din afara, datorita optiunilor suplimentare prezente.
Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 10th September 2013 la 20:12.
Se inchide 2parale?
Vad ca pleca o multime de magazine din 2parale (neplata facturilor este tot o modalitate de a parasi corabia)
Se para ca din ce in ce mai multi nu sunt multumiti de costuri
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
O gramada de magazine no name, era de asteptat sa se intample asta, totusi mai sunt destule magazine, cel putin pe fashion.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Daca pleaca advertiseri gen dinashop sau alte magazine de duzina care oricum nu convertesc nu cred ca e o problema atat de mare. Ar fi intradevar o problema daca ar pleca kurtmann, mycloset, elefant (care apropo nu stiu de ca am impresia ca urmeaza sa-si lanseze in program propriu de afiliere).
fixed.
Ati avut ceva comunicari cu ei? ati simtit ca incearca ceva?
Am povestit la intalnirea 2p, va spun si voua: luna trecuta vine un advertiser nou (fashion), imi plac produsele, preturile, etc, comunic ok cu el, incep sa il promovez si se intampla asta:
Ii spun ca pare sa fie probleme grave de conversie si ca ar merita sa studieze usability, iar nenea imi raspunde ca nici nu aveam de ce sa fac vanzari ca traficul vine din USA si nu din Romania![]()
Cam asta se intampla cu multi alti advertiseri din 2p... nu inteleg ce li se intampla si de ce nu isi tripleaza vanzarile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)