Pagina 391 din 577 PrimulPrimul ... 291341381389390391392393401441491 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.901 la 3.910 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    43

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    29

Implicit

Oare mai vedem banii de la campaniile suspendate din 2parale? (fashionup, 4interior, Comodo, romasport) Mai este valabila oferta 3suisses oare?

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    Oare mai vedem banii de la campaniile suspendate din 2parale? (fashionup, 4interior, Comodo, romasport) Mai este valabila oferta 3suisses oare?
    Nu mai este valabila oferta de plata de catre 3 Suisses a comisioanelor facute in campaniile suspendate din fashion. Pe de alta parte nu vad niciun motiv pentru care un afiliat nu ar redirecta traficul catre 3 Suisses, cu atat mai mult in cazul tau.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@Stefania
    Referitor la plugin-ul wpallimport, il folosesc de 2 ani cred, functioneaza ok.
    Important e ca il actualizeaza periodic; fac modificari destul de des la variante, acum s-a ajuns la 3.2.
    Totusi mi se pare mai recomandat folosirea wpallimport pentru platforme de afiliere din afara, datorita optiunilor suplimentare prezente.
    Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 10th September 2013 la 20:12.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    @Stefania
    Referitor la plugin-ul wpallimport, il folosesc de 2 ani cred, functioneaza ok.
    Important e ca il actualizeaza periodic; fac modificari destul de des la variante, acum s-a ajuns la 3.2.
    Totusi mi se pare mai recomandat folosirea wpallimport pentru platforme de afiliere din afara, datorita optiunilor suplimentare prezente.
    L-am probat si eu azi, dar pentru afilierea din Romania este necesar sa cumperi si woocommerce add-on. Am o varianta sa le cumpar cu o reducere de 40%, se pot montata pe mai multe site-uri, daca intereseaza pe cineva sa cumparam impreuna, dati pm.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Se inchide 2parale?
    Vad ca pleca o multime de magazine din 2parale (neplata facturilor este tot o modalitate de a parasi corabia)
    Se para ca din ce in ce mai multi nu sunt multumiti de costuri
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    29

Implicit

O gramada de magazine no name, era de asteptat sa se intample asta, totusi mai sunt destule magazine, cel putin pe fashion.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Se inchide 2parale?
    Vad ca pleca o multime de magazine din 2parale (neplata facturilor este tot o modalitate de a parasi corabia)
    Se para ca din ce in ce mai multi nu sunt multumiti de costuri
    tu castigi bani din toate campaniile ?? pe mine ma intereseaza 20 dintre toate si astea sunt printre cele care convertesc. Alea care pleaca sunt sigur ca sunt magazine fara prea multe vanzari si care cred ca daca au intrat in 2p si-au triplat cifra de afaceri
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Implicit

Daca pleaca advertiseri gen dinashop sau alte magazine de duzina care oricum nu convertesc nu cred ca e o problema atat de mare. Ar fi intradevar o problema daca ar pleca kurtmann, mycloset, elefant (care apropo nu stiu de ca am impresia ca urmeaza sa-si lanseze in program propriu de afiliere).

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Alea care pleaca sunt sigur ca sunt magazine fara prea multe vanzari si care cred ca doar daca au intrat in 2p si-au triplat cifra de afaceri
    fixed.

Ati avut ceva comunicari cu ei? ati simtit ca incearca ceva?

Am povestit la intalnirea 2p, va spun si voua: luna trecuta vine un advertiser nou (fashion), imi plac produsele, preturile, etc, comunic ok cu el, incep sa il promovez si se intampla asta:

Ii spun ca pare sa fie probleme grave de conversie si ca ar merita sa studieze usability, iar nenea imi raspunde ca nici nu aveam de ce sa fac vanzari ca traficul vine din USA si nu din Romania

Cam asta se intampla cu multi alti advertiseri din 2p... nu inteleg ce li se intampla si de ce nu isi tripleaza vanzarile.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •