Nu ai de unde sa stii, CPM-ul este pe display si nu cred ca deranjeaza pe cineva inca cateva link-uri text.
Cred ca pot merge ambele in paralel fara probleme...
Nu ai de unde sa stii, CPM-ul este pe display si nu cred ca deranjeaza pe cineva inca cateva link-uri text.
Cred ca pot merge ambele in paralel fara probleme...
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
"Parteneriatul cu Mediafax este o etapă naturală în evoluția 2Parale, dată fiind poziția ambelor companii pe piețele pe care activează. Vom intensifica alături de ei eforturile de educare a pieței și de creștere a portofoliului, consolidându-ne poziția pe piața de performance marketing, atât în afiliere, cât și în pay-per-click. Alături de asocierea strategică cu Mediafax purtam discuții avansate și pentru atragerea de capital de creștere - oportunitățile sunt foarte mari și vrem să profităm de momentul foarte bun în care ne aflăm",e mai mult un parteneriat , a dat actiuni contra display ... sau ce sa inteleg .. si se duc catre PPC ... sau e vb de divizia de PPCEcommerce-ul este o direcție strategică pentru Mediafax Group, este o componentă importantă a strategiei noastre de transformare dintr-o companie de media clasică într-una adaptată timpurilor actuale. Succesul 2Parale în acoperirea pieței, eforturile lor în educarea partenerilor, atât magazine, cât și afiliați, precum și echipa de management ne-au convins să ne alăturăm și să punem umărul la creșterea acestui business, a declarat Orlando Nicoară, director general Mediafax Group.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Foarte buna miscarea, Felicitari 2P.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Clar e un avantaj enorm , deja restul retelelor nu conteaza asa mult . Sah mat.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@avram, care-i avantajul? Momentan nu s-a anuntat vreo schimbare...
P.S. Un avantaj enorm pentru afiliati ar fi daca nu le-ar mai pica serverul de 7 ori pe zi si daca ar impune advertiserilor un interval mai scurt de procesare a comisioanelor.
potential enorm pentru advertiseri, 6 mil. de unici , 1.5 duplicati
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
practic ai dreptate , dar trebuie sa ai in vedere si politica de retur (eu daca as avea magazin as tine de cont de alea 10 zile legale pt. retur), in offside nu am prins serverul de tracking event.2parale.. decat cateva minute zilele trecute . Eu stau cu ochii pe rapoarte ... clickuri/vanz
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
miscare interesanta a lui orlando ...graviteaza in jurul elefantului
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)