@kidu am o curiozitate .. care e rata de conversie din facebook? sau 100 de clickuri
in 12 luni te ajung lucrez intens
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
cred ca disputa aia cu "cea mai mare retea de afiliere", sustinuta de unii cand erau doar program, a incetat brusc acum indiferent de cum a fost facuta cooptarea mediafaxului, ca este actionar sau partener sau ambele, miscarea va atrage in egala masura mai multi afiliati si advertiseri, iar in ultimul caz, va oferii o piata "de desfacere" imensa. Degeaba ai 30.000 afiliati ( din care produc vreo suta ) cand te publica un monstru de gen. Dar cred ca abia la anu se vor simti lucrurile diferit in 2parale, nici nu ar avea sens sa se miste anu asta care le a mers slab ( sa nu zic prost ): probleme cu platile, probleme in relatia cu afiliatii, probleme tehnice, putine intalniri cu afiliatii si advertiserii, nici un challenge, etc. Dar 2014 va fi un an si mai interesant pentru afiliere
avram: nu pot sa ti dau din casa, zi si tu ca e photoshopata cifra de mai sus si gata oricum, stau pe ganduri daca sa ofer sau nu access la instrumentul meu de promovare, mai analizez
@Catalin
uite si un exemplu
2709.png
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Vad un win-win pentru Mediafax is 2Parale, totusi nu vad win-ul afiliatilor.
- 2Parale da peste nas competitiei.
- Advertiseri noi nu-s de unde. Astia mici abia inoata, aia mari sunt deja sau au probat si au iesit.
- Afiliatii "castiga" un competitor care rupe o felie sanatoasa
Exact, afiliatii vor avea de pierdut. Practic daca mediafax si site-urile partenere vor afisa link aff, 2p isi omoara o buna parte din afiliati
Ultima modificare făcută de irealx; 27th September 2013 la 18:31.
post gresit
Retired
Miscarea mediafax este mult mai subtila decit in aparente. De cind s a intors Sirbu in Ro la mediafax lucrurile se misca cum vrea el. Chestiunea asta cu pachetul minoritar e asa de ochii lumii si ca sa poata detine controlul 2p. Nu este exclus ca in cite luni sau 1 an, mediafax sa detina pachet majoritar la 2p. Pt mediafax care are trafic mare si foarte mare, inseamna un cistig din afiliere (daca vreti ca o comparatie intre google cu adwords si mediafax cu reteaua 2p in viitorul apropiat). Momentan mediafax cistiga din afiliere, ulterior va deveni cel mai probabil proprietar la 2p. In cite afaceri media ati vazut mediafax si Sirbu actionar minoritar pe termen lung.
Concluzia, noi afiliatii mici vom lua ceva comisioane, posibil platite la timp dar vor fi in viitor mici firmituri din masa mare de bani pe care o vor plati advertiserii prin reteaua 2p.
Cum pot eu cu un site mic sa concurez cu site urile mediafax pt trafic si click uri.
Viitorul apropiat va arata daca se confirma ipotezele de mai sus
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)