@avram, nu spune nimeni sa proceseze in 2-3 zile dar cred ca 15 zile e o perioada mai mult decat ok sau 31 in cazul celor ce ofera retur in 30 de zile.
Felicitari 2parale! Sper ca miscarea asta va aduce imbunatatiri majore la platforma:
Ce-mi mai doresc eu de la platforma 2parale:
a - in primul rand un tool care sa faca clocking la link direct in platforma
b - sa exista un mod facil de a cauta direct in platforma dupa mai multe criterii, separat sau impreuna:keywords, designeri, campanii, pe care sa le pot sorta dupa relevanta, pret, comisioane.
c - sa existe ''Recent vandute''
d - sa existe posibilitatea sa creez un mic boutique cu afisare tip panou sau slide din produse pe care le selectionez la pct. b . In final sa rezulte un cod pe care sa-l implementez in wordpress, blogger, typepad, tumblr etc.
si ar mai fi multe...
aaa si:
e - un analytics direct in platforma mai performant si mai centralizat decat este acum, ar fi interesant de exemplu sa stiu cele mai accesate linkuri din proiectele mele, etc.
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
1. Ai vreun exemplu ?Postat în original de Stefania Trandafir;271852[B
2. In favoarea cui ar mai fi?
Retired
Stefania, miscarea asta nu este pentru afiliati, este pentru advertiseri si 2p. Mediafax grup devine cel mai mare afiliat acum
E posibil sa-i ajute tehnic cu platforma, dar nici pe departe nu asta era scopul. 2P avea nevoie de "ceva" sa tina pasul si au facut o miscare geniala.
Afiliatii nu au nimic de castigat, mai degraba au de pierdut. 2P are nevoie de advertiseri, afiliati se gasesc oricand.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
daca se apuca mediafax sa toarne cookies.. .vai
au scris si 2p cateva randuri pe blog, fara vre un mesaj precis. doar confirmarea ca advertiserii vor folosi siteurile din reteaua mediafax, deci, practic, actionarul minoritar devine afiliatul majoritar
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)