Daca ai contract de munca inregistrat si pentru care se opreste deja CAS-ul NU ti se mai opreste si la 2parale. Eu vorbeam doar de mine ca eu nu am contract de munca ci lucrez pe baza unui contract pentru drepturi de autor.
Daca ai contract de munca inregistrat si pentru care se opreste deja CAS-ul NU ti se mai opreste si la 2parale. Eu vorbeam doar de mine ca eu nu am contract de munca ci lucrez pe baza unui contract pentru drepturi de autor.
Content writer & marketing afiliat
Plafon maxim (baza de calcul maxima) pentru CAS = 5 salarii medii brute.
@all: ma ocup de actualizarea softului de salarii pentru o entitate cu peste 600 de angajati + colaboratori, colaboratori pensionari, contracte de drepturi de autor samd.
In masura in care aveti intrebari de genul acesta as putea raspunde aici: Taxe platite pentru salarii, drepturi de autor pentru a nu polua acest topic, situatiile neintalnindu-se doar in relatia cu 2p.
LE: robyroy am observat ca este competent in domeniu.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 19th July 2013 la 11:37.
Nu mai CAUT content writer
A promovat cineva AdevarulShop si i s-a inregistrat comision?
Am facut comanda (nu de test, ieri a fost livrata), click-ul apare, comisionul nu .
I-am contactat, dar niciun raspuns inca.
Intrebare pentru cei care au facut cerere de plata pana in 14 iulie: v-au intrat banii in cont sau inca "se asteapta efectuarea transferului bancar"?
Eu am primit banii de cateva zile.
si mie imi apare tot efectuarea transferului bancar. am citit pe net cat altii nu or primit nici pana in 30, deci putem astepta linistiti inca ceva timp.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)