Eu am primit saptamana trecuta banii solicitati luna trecuta, luna asta am primit banii pe care i-am solicitat luna trecuta, banii solicitati luna asta nu au intrat
Eu am primit saptamana trecuta banii solicitati luna trecuta, luna asta am primit banii pe care i-am solicitat luna trecuta, banii solicitati luna asta nu au intrat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ultima modificare făcută de RedHat; 22nd July 2013 la 14:40.
Eu am trimis solicitarea de plata pe 14 a acestei luni, iar statusul este "APROBAT", mesajul atasat fiind "Se asteapta efectuarea transferului bancar".
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Ca cerere de plata se ia in considerare si urcarea contractului, asta pentru prima plata? A trecut o saptamana si am in continuare ”Status: Se asteapta confirmarea 2Parale”
In trecut se obisnuia, daca ziua de 14 cadea duminica, se se poata trimite cereri de plata si lunea, adica pe 15. Asa am procedat acum, in speranta ca luni 15 iulie se vor aduna mai multi bani la PLATIBILI.
Dar se pare ca am gresit, ca nu am facut cererea pe 14 inclusiv, si am fost anuntata ca banii imi vor fi platiti in august. Nu mi-a cazut tocmai bine...dar e greseala mea.
Si asa cu cererea pe 15, mi-au trimis de trei ori anexa sa sa fie una corecta... timp pierdut pentru mine.
Ai gresit semnatura? Stampila? Numarul contractului? De 3 ori?![]()
Retired
Eu nu am gresit decat ca am cerut plata in loc de 14, pe 15 iulie 2013.
2parale mi-a gresit anexa de doua ori, prima data au zis ca au gresit calculul ca mi-au adaugat CAS-ul de 10.5%, a doua oara era gresit ca au considerat CAS-ul zero, iar a 3-a oara anexa era in sfarsit corecta, practic identica cu prima oara ca principiu de calcul, doar ca intre timp se marise suma de plata. Dar de platit ma vor plati in august, iar la status am, Aprobat.
Ca fapt divers, ca tot a adus Stefania aminte de retineri, impozitele si taxele (pentru cei care nu cunosc legislatia in domeniu) pe care le retin cei de la 2parale.ro pentru o persoana fizica (simpla) sunt urmatoarele:
1. CAS = 10,5%
2. CASS = 5,5 %
3. Impozit pe venit = 16%
Practic daca aveti un venit lunar de 1,000 RON (venit brut) taxele si impozitele datorate sunt in procent fix de 32%, adica 2parale retine 320 RON, pe cand voi veti primi restul de 1,000 - 320 = 680 RON (venit net).![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Si ca o completare la cele zise de Andrei, pentru cei care realizeaza venituri de peste 1000 de lei constant este mai rentabil sa va inregistrati ca PFA, (sau SRL, evident, doar ca la PFA e bataie de cap mai putina) cheltuielile sunt deductibile, astfel mai diminuati darile la stat .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)