16th March 2013, 11:10
2 out of 2 members found this post helpful.
Postat în original de
RedHat
Asta cred ca ar putea/trebui fi facut de la ei. In loc ca un link expirat sa duca catre pagina din 2parale sa ramana pe pagina curenta.
In continuare din categoria - nu ne controlam eficient siteurile, 2parale sa rezolve.
16th March 2013, 11:17
@RoManiac ai facut afiliere pe .com? Stii cum e sa faci zeci de site-uri, pui link-urile afiliate si apoi sa uiti de ele si sa le lasi acolo si-ti aduc cate un comision din cand in cand? Fiecare cu strategia lui, nu au toti bani si timp de investit in script-uri custom, care sa trateze toate cazurile posibile. Poate unii prefera sa faca 100 de bloguri gratuite pe wordpress, pun link-urile de afiliere si sa aduca comisioane. Ce te faci in cazul asta? Stai si modifici link-urile in toate cele 100 de bloguri? Mi s-ar parea normal sa fie rezolvata cumva de 2p situatia asta, sa trimita vizitatorul undeva, sa faca ceva, nu sa-l duca pe pagina aia useless
Signatura lipsa
16th March 2013, 11:19
Eu nu imi fac probleme din punctul asta de vedere, insa imi vine greu sa cred ca tanti Marta care scrie despre masti de ten si fasole batuta se descurca. Oare cati dintre afiliati sunt si programatori? Iti raspund eu, foarte putini. Cei mai multi abia au invatat sa instaleze un wordpress.
Nu prea iti inteleg atitudinea vizavi de "cereri catre 2parale". Nu e de datoria lor sa faca platforma cat mai eficienta?
Acolo unde se poate sa isi faca treaba, unde nu se poate sa isi faca afiliatii solutii custom, ca nu au de ales. Sau tu preferi sa isi faca cateva mii de afiliati solutii custom pentru o problema care o poate rezulva 2parale cu cateva linii de cod?