Pagina 253 din 577 PrimulPrimul ... 153203243251252253254255263303353 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.521 la 2.530 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    @Stefania se pare ca nu ai inteles nici tu cum functioneaza afilierea
    2parale nu are cum sa tina cu forta un magazin in sistem
    Sunt afiliati care sunt suspendati pentru ca nu isi platesc facturile, nu vor sa plateasca comisioanele.

Sa spunem ca 2parale nu ii suspenda, respectivii fac vanzari pe munca voastra si nu va plateste, apoi tot tu vii si spui ca esti suparata ca 2parale nu are grija ca magazinul nu plateste si 2parale nu a luat masuri pentru a preveni asta. Si daca s-ar aplica solutia propusa de tine, magazinele ar fi extrem de fericite si ar fi motivate sa fie suspendate pentru ca asa ar scoate si mai multi bani.

Sa luam cazul site-ului de lenjerie ce sa autosuspendat datorita unui proces de modernizare, sa spunem ca ar fi lasat campania activa in continuare, in timpul asta se generau cookie, lui i se stricau statisticile in 2parale (foarte multe link-uri si o comisioane), si datorita acelor cookie uriase in momentul in care va reda drumul la site va plati o multime de comisioane fara sa fi fost ajutati cu nimic, traficul trimis in gol nu ia ajutat, chiar le poate strica imaginea.

Stefania inainte de a arunca atatea vorbe te rog sa vii cu o solutie reala bine gandita inainte
    Stai ca nu inteleg:nu am inteles afilierea DOAR pentru ca nu-mi convine cand un magazin este suspendat temporar?
    "Atatea vorbe" sunt doar pentru aceasta actiunea de suspendare.
    Si de cand au afiliatii de platit comisioane, ca m-ai bagat in ceata

Solutia tehnica nu este la mine (nu am expertiza in programare si alte alea), este la 2parale, eu am zis ca la limita prefer altceva, decat sa fie redirectionate linkurile mele catre siteul 2p "HOPA! Linkul a expirat".
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 16th March 2013 la 02:10.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

M-am referit ca nu ai inteles cum functioneaza partea tehnica din afiliere, in afara de faptul ca tu trimiti un potential client pe site-ul unui magazin
    Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Si de cand au afiliatii de platit comisioane, ca m-ai bagat in ceata
    Am scris gresit din graba, era vorba de magazine, dar ai inteles si tu destul de bine
    Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Solutia tehnica nu este la mine (nu am expertiza in programare si alte alea), este la 2parale, eu am zis ca la limita prefer altceva, decat sa fie redirectionate linkurile mele catre siteul 2p "HOPA! Linkul a expirat".
    Pentru a da o solutie nu trebuie sa fii experta in programare, trebuie sa le spui ce fel ar trebui sa procedeze, ce sa se intample cu acel click daca nu se poate trimite catre magazinele suspedate.
    Toti stim sa facem galagie, dar nu suntem capabili sa venim cu o solutie, eu unul nu prea vad o solutie mai eleganta.
    Singura solutie care ar fi cat de cat ok ar fi redirectionarea inapoi pe o pagina de pe un site al afiliatului, dar nu cred ca le convine nici lor si nici afiliatii nu au cu totii o pagina suficient de buna.
    Eu asa as prefera sa am o pagina dedicata a mea in care sa trimit click-urile cu link-uri invalide, si acolo sa fie si o casuta de cautare care sa ii ajute sa gaseasca ce isi doresc
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    M-am referit ca nu ai inteles cum functioneaza partea tehnica din afiliere, in afara de faptul ca tu trimiti un potential client pe site-ul unui magazin
    Tocmai pentru ca am inteles cum functioneaza si partea tehnica, am spus de ce nu-mi convine ca un magazin sa fie oprit temporar, din cauza acelor redirectari catre situl 2p "HOPA! Linkul a expirat" si ca la limita prefer ca cititorul meu sa ajunga in magazin. Chiar daca pierd bani, nu pierd reputatie. Reputatia este mai importanta pentru mine, nu vreau sa inteleaga cititorii mei ca eu nu mi-au facut "treaba" si le ofer in final un SPAM. Omul cauta pe google "sandale" ca vine sezonul si da peste un anunt de recrutare si crede ca eu vreau sa-l recrutez pentru 2Parale...si uite asa pierd un posibil client din lista mea.
    Scopul meu in afilere este sa fac bani si sa-mi maresc lista din email marketing, nu ma intereseaza sa recrutez noi afiliati...NU in felul asta.

Si cred ca nu 20000 de afiliati trebuie sa aiba solutii, noi trebuie sa semnalam problemele... .
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 16th March 2013 la 09:41.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

@stefania ai inteles gresit. Nu am zis ca vizitatorul trebuie redirectat astfel incat el sa caute sandale si tu sa-i oferi cizme. Nu asta e solutia. Solutia e sa opresti linkurile de pe siteul tau.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    @stefania ai inteles gresit. Nu am zis ca vizitatorul trebuie redirectat astfel incat el sa caute sandale si tu sa-i oferi cizme. Nu asta e solutia. Solutia e sa opresti linkurile de pe siteul tau.
    Exista vreo solutie sa opresti linkuri in wordpress?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Hm... daca ai facut cumva sa aiba toate url-urile un pattern, cred ca poti face niste artificii cu jQuery. este preventdefault, sau ceva de genul, si in loc sa te duca pe url, ca un link normal, poti pune onclick="dosomething()"
    Signatura lipsa

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    44

Implicit

Asta cred ca ar putea/trebui fi facut de la ei. In loc ca un link expirat sa duca catre pagina din 2parale sa ramana pe pagina curenta.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 16th March 2013 la 11:00.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Asta cred ca ar putea/trebui fi facut de la ei. In loc ca un link expirat sa duca catre pagina din 2parale sa ramana pe pagina curenta.
    In continuare din categoria - nu ne controlam eficient siteurile, 2parale sa rezolve.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

@RoManiac ai facut afiliere pe .com? Stii cum e sa faci zeci de site-uri, pui link-urile afiliate si apoi sa uiti de ele si sa le lasi acolo si-ti aduc cate un comision din cand in cand? Fiecare cu strategia lui, nu au toti bani si timp de investit in script-uri custom, care sa trateze toate cazurile posibile. Poate unii prefera sa faca 100 de bloguri gratuite pe wordpress, pun link-urile de afiliere si sa aduca comisioane. Ce te faci in cazul asta? Stai si modifici link-urile in toate cele 100 de bloguri? Mi s-ar parea normal sa fie rezolvata cumva de 2p situatia asta, sa trimita vizitatorul undeva, sa faca ceva, nu sa-l duca pe pagina aia useless
    Signatura lipsa

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    44

Implicit

Eu nu imi fac probleme din punctul asta de vedere, insa imi vine greu sa cred ca tanti Marta care scrie despre masti de ten si fasole batuta se descurca. Oare cati dintre afiliati sunt si programatori? Iti raspund eu, foarte putini. Cei mai multi abia au invatat sa instaleze un wordpress.

Nu prea iti inteleg atitudinea vizavi de "cereri catre 2parale". Nu e de datoria lor sa faca platforma cat mai eficienta?
    Acolo unde se poate sa isi faca treaba, unde nu se poate sa isi faca afiliatii solutii custom, ca nu au de ales. Sau tu preferi sa isi faca cateva mii de afiliati solutii custom pentru o problema care o poate rezulva 2parale cu cateva linii de cod?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •