Pagina 243 din 577 PrimulPrimul ... 143193233241242243244245253293343 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.421 la 2.430 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Calin B Vezi Post
    Fratilor, spuneti-va si parerea despre sistemul 2parale, despre ce le "ingaduie" ei advertiserilor, despre modificari de la comisioane, lead, etc... care le fac pe parcurs, si asa mai departe, nu despre noii advertiseri, despre nenumaratele lor probleme cu interfata 2parale, etc...

Trebuie si ei "pusi" pe "masa de joc"!!!!

Deja, permit prea multe advertiserilor inscris in 2p .... si asta datorita ... banului, si cam uita de noi cateodata! Pacat!
    Se neglijeaza ceva mai mult de atat, dar asta-i alta poveste.

Mihai_Is este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Observ din noile campanii 2Parale: floraria-online, danzaboutique, insportline nu au "Comenzi telefonice", "Comenzi rapide" sau tot felul de comenzi afisate vizibil in header si mi se pare un lucru promitator. Sper ca numarul acestor campanii sa creasca si modul in care sunt tratati afiliatii sa fie unul corect! Personal voi trimite in continuare mesaje magazinelor care abuza de astfel de procedee (ex "beicevrei"), iar probabil cand concurenta magazinelor va fi destul de mare vor disparea si astfel de practici.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de D.Mihai Vezi Post
    Observ din noile campanii 2Parale: floraria-online, danzaboutique, insportline nu au "Comenzi telefonice", "Comenzi rapide" sau tot felul de comenzi afisate vizibil in header si mi se pare un lucru promitator. Sper ca numarul acestor campanii sa creasca si modul in care sunt tratati afiliatii sa fie unul corect! Personal voi trimite in continuare mesaje magazinelor care abuza de astfel de procedee (ex "beicevrei"), iar probabil cand concurenta magazinelor va fi destul de mare vor disparea si astfel de practici.
    Lumea e lenesa, si vrea sa comande si prin telefon. N-o sa piarda magazinul clienti ca sa-ti creasca tie rata de conversie prin afiliere.
    Caut cu jingle.ro.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Lumea e lenesa, si vrea sa comande si prin telefon. N-o sa piarda magazinul clienti ca sa-ti creasca tie rata de conversie prin afiliere.
    Iar altii nu se descurca sa comanda online, sau vor sa simta ca este cineva in spatele site-ului.
    In general maajoritatea magazinelor au mai mult trafic oraganic si direct decat traficul prin afiliere
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Mihai_Is este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

puthre:
    Sunt de acord cu tine, cred ca o medie de 30% din comenzi se fac prin telefon.
    Eu nu spun ca magazinele sa nu foloseasca acelasi mod pentru traficul organic, dar pentru traficul din afiliere, aceste feluri de a comanda sa nu fie atat de vizibile si astfel sa creasca rata de conversie. Pana la urma acel trafic este trimis de afiliat si mi se pare normal ca afiliatul sa castige si el de pe urma lui.

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    168
    Putere Rep
    35

Implicit

Sper din suflet sa fie un plan final care sa lege frumos toate update-urile din ultimul timp din platforma 2Parale.

Dupa disparitia footer-ului din emailuri care iti indica de la ce campanie e mesajul, astazi am primit niste mesaje cu diacriticele stricate rau de la advertiseri si a revenit fatidicul "Click pe o unealta inexistenta".

In schimb, nu se mai aude nimic despre Work in progress

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    34
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Se pare ca lenjerie.ro se retrage din 2parele pentru o perioada. Am inteles ca se schimba design, etc... Intrebare mea este: oare se schimba si structura link-urilor de pe site si nu vor mai fii bune link-urile din 2parale? Postez aici pt ca sigur o sa primim un raspuns oficial din partea lui Cristi Serban.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Magazinul nu va mai fi coordonat de mine, nu am inca info complet ce se va schimba, cu siguranta se vor face redirecturi pentru linkuri, nu va faceti probleme.
    Nu este o retragere din 2Parale, pur si simpu o perioada magazinul este suspendat si nu va functiona.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    950
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Calin B Vezi Post
    Se pare ca lenjerie.ro se retrage din 2parele pentru o perioada. Am inteles ca se schimba design, etc... Intrebare mea este: oare se schimba si structura link-urilor de pe site si nu vor mai fii bune link-urile din 2parale? Postez aici pt ca sigur o sa primim un raspuns oficial din partea lui Cristi Serban.
    au fost multe magazine care au schimbat structura linkurilor dupa modificarea de design/schimbarea platformei si astfel vizitatorii nostri ajungeau pe pagini inexistente. in caz ca nu e posibil sa se pastreze structura veche, o idee buna ar fi ca linkurile sa redirecteze catre prima pagina.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    439
    Putere Rep
    27

Implicit

Oficial cei de la originals au anunțat trecerea în 2 parale

Păcat că au o regulă tâmpită și nu permit promovarea prin Google Adwords
    din motive ce tin de politica si strategie de marketing, Originals Romania nu accepta promovarea campaniilor afiliatilor 2 parale prin Google Adwords; comisioanele venite prin intermediul Google Adwords nu vor fi acceptate. Ne cerem scuze pentru inconveniente si va multumim pentru intelegere
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •