Observ din noile campanii 2Parale: floraria-online, danzaboutique, insportline nu au "Comenzi telefonice", "Comenzi rapide" sau tot felul de comenzi afisate vizibil in header si mi se pare un lucru promitator. Sper ca numarul acestor campanii sa creasca si modul in care sunt tratati afiliatii sa fie unul corect! Personal voi trimite in continuare mesaje magazinelor care abuza de astfel de procedee (ex "beicevrei"), iar probabil cand concurenta magazinelor va fi destul de mare vor disparea si astfel de practici.
puthre:
Sunt de acord cu tine, cred ca o medie de 30% din comenzi se fac prin telefon.Lumea e lenesa, si vrea sa comande si prin telefon. N-o sa piarda magazinul clienti ca sa-ti creasca tie rata de conversie prin afiliere.
Eu nu spun ca magazinele sa nu foloseasca acelasi mod pentru traficul organic, dar pentru traficul din afiliere, aceste feluri de a comanda sa nu fie atat de vizibile si astfel sa creasca rata de conversie. Pana la urma acel trafic este trimis de afiliat si mi se pare normal ca afiliatul sa castige si el de pe urma lui.
Sper din suflet sa fie un plan final care sa lege frumos toate update-urile din ultimul timp din platforma 2Parale.
Dupa disparitia footer-ului din emailuri care iti indica de la ce campanie e mesajul, astazi am primit niste mesaje cu diacriticele stricate rau de la advertiseri si a revenit fatidicul "Click pe o unealta inexistenta".
In schimb, nu se mai aude nimic despre Work in progress
Se pare ca lenjerie.ro se retrage din 2parele pentru o perioada. Am inteles ca se schimba design, etc... Intrebare mea este: oare se schimba si structura link-urilor de pe site si nu vor mai fii bune link-urile din 2parale? Postez aici pt ca sigur o sa primim un raspuns oficial din partea lui Cristi Serban.
Magazinul nu va mai fi coordonat de mine, nu am inca info complet ce se va schimba, cu siguranta se vor face redirecturi pentru linkuri, nu va faceti probleme.
Nu este o retragere din 2Parale, pur si simpu o perioada magazinul este suspendat si nu va functiona.
au fost multe magazine care au schimbat structura linkurilor dupa modificarea de design/schimbarea platformei si astfel vizitatorii nostri ajungeau pe pagini inexistente. in caz ca nu e posibil sa se pastreze structura veche, o idee buna ar fi ca linkurile sa redirecteze catre prima pagina.
Oficial cei de la originals au anunțat trecerea în 2 parale
Păcat că au o regulă tâmpită și nu permit promovarea prin Google Adwords
din motive ce tin de politica si strategie de marketing, Originals Romania nu accepta promovarea campaniilor afiliatilor 2 parale prin Google Adwords; comisioanele venite prin intermediul Google Adwords nu vor fi acceptate. Ne cerem scuze pentru inconveniente si va multumim pentru intelegere
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)