good one
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
azi am trait un adevarat soc.. A vorbit KurtmannDe rest, astept sa mi explice si mie careva ce doreste de la sufletul nostru.. sa ii construim noi linkuri cu tag &shit ? Adica, chestie obligatorie bai nene....
btw: au si niste genii reale in spate, nu au facut redirect spre vechile linkuri ( ma refer la categorii, ca de rest oricum nu aveai ce linka ). Deci, au aruncat la gunoi sutele de linkuri plasate de afiliati.
Cum stați cu procesarea comisioanelor ? Au fost plătite? Că deja suntem în 13 și mai e un pic și observ că nu se actualizează deloc. La voi cum e?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
La mine sunt 9 lei platibili dintr-o suma (formata din 4 cifre) acceptata la plata. Poate ar trebui sa avem prin contract optiunea cu DA/NU prin care sa cerem lunar sa ni se faca plata daca avem 100 de lei platibili in luna respectiva.
Daca nu sunt atenta maine (in situatia in care se aduna totusi 100 lei) sa cer sa se faca plata, adio bani. Ce sa mai zic de datile in care fac cerere de plata si nu primesc anexa ...si cand o primesc este gresita... ma omoara chestia asta. Noroc ca cei de afara platesc cu CEC sau paypal sau WU ...fara nicio cerere, fara semnaturi si para semnaturi. Oare cand ajung si cei de aici la asemenea performante?
Mie imi apare inca platibila suma care am incasat-o luna trecuta.
LOL... si eu am platiti 9.83 lei si am o aprobate tot o suma din 4 cifre... O fi vreun standard 2p :d
Eu am primit luna trecuta plata, desi nu specificasem ca vreau sa primesc, stiu ca inainte era vb sa faci tu cerere personal pana pe data de 15 ca sa-ti trimita banii. Oricum, le-am spus ca as dori sa nu-mi mai trimita cand se depaseste plafonul de 100 ron, deoarece prefer sa-i scot mai rar, fiind mai usor pt contabilitate, etc.
Ciudat totusi de ce dureaza asa mult sa plateasca advertiserii comisioanele aprobate.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Si la mine aparea asa pana acum cateva zile, dar acum s-a updatat.
PS: nu prea-mi place cum merge treaba in ultima vreme. La tickete raspund f greu, dupa cateva zile. updateaza greu suma "ramasi de plata", advertiserii platesc greu comisioanele...
Signatura lipsa
Lucrurile astea au fost semnalate, nu s-a schimbat nimic ... solutii nu sunt . Si eu primesc numai raspunsuri penibile, inteleg multe ...sper sa ma insel
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)