Pai sa se faca in asa fel incat sa se voteze doar daca se scrie si un comentariu de minim n cuvinte sau ceva de genul.
cam greu sa vedem un sistem de rating in vreo retea, totusi se poate face asa ceva de noi si eu chiar am in plan un site unde sa adun programe si campanii , site in care se pot acorda ratinguri si lasa reviewuri de catre orice afiliat.
cand gasesc timp o sa-l pun in aplicare pentru ca prea se aglomereaza piata si nu mai deslusim calitatea de zgomot
Implementarea unui astfel de sistem de catre 2parale ar fi un pas spre normalitate si rezolvarea unei parti din problema dintre afiliati si advertiseri. Acum sa vedem daca ne si asculta cineva.
Dupa ce or sa termine de implementat Work in progress or sa mai faca si altele...
Flanco pleaca din 2P... stie cineva daca pregatesc si ei propriul sistem de afiliere?
Poate ii integreaza in ProfitShare, nu cred sa investeasca eMag in 2 sisteme diferite de afiliere.
Din ce stiu chiar daca Flanco si eMAG au actionariat comun nu se vor uni nici macar sub umbrela Profistshare, tind sa cred ca Flanco isi va deschide un sistem propriu de afiliere sau va renunta de tot la marketing-ul afiliat. E greu de crezut ca vor reusi sa atraga afiliati intr-un sistem propriu dupa ce s-a intamplat de Black Friday 2012.
Se pare ca 2parale vor trebui sa atraga noi advertiseri in categoria IT&C altfel risca sa ramana doar cu vreo 2-3 advertiseri de top. E pacat ca unii nu au inteles afilierea si au data cu bata-n balta, iar apoi se plang ca e scump sa plateasca advertoriale la X bloguri ca sa compenseze lipsa afiliatilor, nasol. Nu stiu daca plecarea Flanco are legatura si cu ce s-a intamplat de BF 2012, dar cred ca au fost destui care au zis pas cand s-au intepat si probabil ca acest lucru s-a reflectat in lunile ce au urmat, iar acum a venit inevitabilul.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 8 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 8 vizitatori)