Pagina 231 din 577 PrimulPrimul ... 131181221229230231232233241281331 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.301 la 2.310 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am experimentat si eu acum ceva vreme o problema dupa introducerea ticketelor, s-a raspuns mult mai greu la intrebarile mele ca inainte de introducerea noului sistem. Poate se regleaza pe parcurs, cel putin sper.

Anexa am primit si eu tot duminica si plata s-a facut deja, dar tot sunt nemultumit de intarzierea platilor din partea advertiserilor. Nu-s multi bani avand in vedere ca in ultima perioada nu prea am putut presta ca in mod normal, totusi oricat ar fi e deranjant.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Azi s-a schimbat din nou linkul de inregistrare comisioane Fashion Days . La mine nu se inregistrau comisioane, desi aparea la statistici ca s-a dat click. Am descoperit intamplator, acum cateva zile, cand v-am intrebat si pe voi. Cei care lucrati mai mult cu FD si sunteti interesati de mai multe detalii va rog pm.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Azi s-a schimbat din nou linkul de inregistrare comisioane Fashion Days . La mine nu se inregistrau comisioane, desi aparea la statistici ca s-a dat click. Am descoperit intamplator, acum cateva zile, cand v-am intrebat si pe voi. Cei care lucrati mai mult cu FD si sunteti interesati de mai multe detalii va rog pm.
    Stai ca nu inteleg, cum sa se schimbe url-ul si sa nu se mai inregistreze comisioanele, noi trebuie sa stam mereu cu ochii pe schimbarile pe care le fac cei de la fashion days si sa schimbam link-urile?
    La mine este stufos site-ul nu am cum sa stiu unde am link-uri pentru o anumita companie
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    168
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Nu mi se pare normal sa schimbe link-urile dupa cum au ei chef si nici macar sa nu anunte afiliatii. 2Parale doarme in galosi? De ce le permit astfel de practici?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Probabil nu se specifica nimic de genul in contract si atunci advertiserul poate specula
    Signatura lipsa

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    168
    Putere Rep
    35

Implicit

Totusi in momentul in care afiliatul tau trimite clienti si tu ca advertiser schimbi tracking-ul fara sa anunti se poate numi ca iti insusesti "foloase necuvenite".

Doar imi dau cu parerea, sa nu se inteleaga ca ma refer la un caz particular sau la vreun advertiser din 2Parale. Vorbesc in general in afiliere.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Nu inteleg care link anume a fost modificat? Link-urile cu procesul de comanda? Inregistrarea comisioanelor ar trebui sa fie afectata doar daca sa scos din pagina de comanda codul de traking, ceea ce inseamna frauda.
    Sa inteleg ca eu am facut munca patriotica pentru ei in ultima perioada? Sa inteleg ca am fost tepuit de fashion days?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    168
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu inteleg care link anume a fost modificat? Link-urile cu procesul de comanda? Inregistrarea comisioanelor ar trebui sa fie afectata doar daca sa scos din pagina de comanda codul de traking, ceea ce inseamna frauda.
    Sa inteleg ca eu am facut munca patriotica pentru ei in ultima perioada? Sa inteleg ca am fost tepuit de fashion days?
    Asa zice Stefania mai sus ca a trimis utilizatori valizi si comisioanele nu au fost inregistrate. Eu personal nu am testat.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu stiu de cate ori s-a schimbat acest link, ultima data (pana ieri) era un landing page si linkul era mai stufos. Ideea este ca intre doua etape de schimbari de linkuri, eu nu am mai inregistrat comisioane la FD cu linkurie mele vechi (am facut si personal probe de doua ori). Nu stiu ce inseamna acest interval de timp, 2Parale a promis ca vor cerceta si ca situatia se reglementeaza si ca, comisioanele nu se pierd.

Se poate schimba ceva doar daca feedback-ul catre Fashion Days este unul consistent, adica afiliatii care au ceva de spus, le trimit mesaje civilizate direct din 2Parale. Ei nu citesc aceste forumuri, nu au de unde sa stie ce probleme si propuneri avem noi.
    Personal am propus sa primim comision si de la clientii care in urma unui link cumpara, dar initial nu s-au inscris in FD printr-un link de afiliere 2Parale...am zis sa fie un ceva ..poate un 3% si sa taie din comisionul de 13%... sa-si faca calculele si sa vada cum ii avantajeaza mai bine...Dar ca sa se schimbe ceva trebuie cat mai multi din cei care lucreaza aceasta campanie sa le trimita un mesaj cu ce propunere au.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu stiu exact care este mecanismul, dar este clar un aspect, se inregistreaza comisioane doar daca vizitatorul trimis de tine s-a inregistrat din linkul tau. Daca avea deja cont, nu primesti comision.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •