Da, apoi interzicerea site-urilor cu domenii EMD facute exclusiv pt afiliere si cine stie ce idei le mai vin si uite asa s-a ales prafu` de marketingul afiliat pe .ro
Da, apoi interzicerea site-urilor cu domenii EMD facute exclusiv pt afiliere si cine stie ce idei le mai vin si uite asa s-a ales prafu` de marketingul afiliat pe .ro
Signatura lipsa
Cred ca cineva confunda brandul magazinului cu brandul produselor comercializate. Mi se pare normal sa nu permiti promovare pe numele magazinului, propriul brand, dar cu Samsung si Nokia ce-ai avut?
Na... Ar fi bine daca ar sti asta si affiliate manager-ii de la magazinele respective. Dar cine stie cati stiu cu adevarat cu ce se mananca marketing-ul afiliat. Crek nici 10% dintre ei nu stau sa citeasca blogurile, forumurile sa vada ce zice lumea, ce se plang afiliatii, etc. De fapt am vazut ca nici n-au affiliate manager "dedicat", ca sa zic asa. Ba trimite mesaj project managerul sau nu mai stiu cine. Pb ar avea mai mult succes angajan o persoana dedicata pt asta
Signatura lipsa
Ok, acum inteleg ca marcile comercializate de ei sunt doar acele marci pe care un magazin are exclusivitate. Asa mi se pare mai corect, dar exprimarea nu este clara si lasa loc la interpretari sau intelegere gresita.
ati primit anexa de plata ?
Eu da si au zis ca mi-au facut si plata, dar n-am apucat sa verific daca au ajuns banii, dar ii cred![]()
Signatura lipsa
cand ai primit anexa? si dupa ce ai primit-o, ai mai primit o confirmare ca plata este facuta? mersi anticipat si-ti dau maine reputatie +1, ca azi le-am epuizat![]()
Anexa am primit-o duminica seara, ciudatAm trimis factura tot atunci. N-am primit confirmarea platii, insa am trimis azi mail si mi-a raspuns Raluca si mi-a spus ca a facut plata. O sa verific diseara cand ajung acasa.
Signatura lipsa
Mersi, eu inca nu am primit anexa. Astept.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
am primit anexa...noroc cu twitter, ca altfel nu ma "auzea" nimeni. Tichetul meu de cand am solicitat plata pe 14 feb., cu nr #2176 nu se arata in calculator la 2p...si probabil nici cel de azi de la 8 dimineata #2314 . Eram mai multumita cand nu erau aceste tichete. Scriai un email unei persoane din departamentul in care stiai ca primesti un raspuns rapid, si treaba era mai simpla...cel putin pentru mine ca afiliat. Astept sa se faca platile prin paypal![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)