Stai linistita , ca cei inregistrati trebuie sa cumpere ceva sau ... nu crezi ca avon platesc 10K ron/ zi pentru useri inregistrati ?. Dream on
Stai linistita , ca cei inregistrati trebuie sa cumpere ceva sau ... nu crezi ca avon platesc 10K ron/ zi pentru useri inregistrati ?. Dream on
Ultima modificare făcută de avram; 2nd February 2013 la 18:03.
@avram avon convertesc foarte bine datorita preturilor mici.
Lead != Vanzare
Conditiile de validare a leadurilor pot fi (generic vorbind, nu ma refer la aceasta campanie): persoana inscrisa sa poata fi contactata, sa indeplineasca anumite criterii de varsta / venituri, sa confirme ca a completat formularul de inscriere etc.
Sigur, advertiserii care au campanii pe leaduri nu le fac de amorul artei si e normal sa aiba in vedere ca rezultat final niste vanzari bazate pe leadurile generate, insa comisioanele se dau pe leaduri si nu pe vanzari. Daca advertiserul constata in timp ca leadurile (pe care a dat niste bani) nu-i aduc vanzarile scontate, poate lua diverse decizii, cum ar fi: renuntarea la campania de leaduri, micsorarea comisionului oferit pe lead, renuntarea la colaborarea cu anumiti publisheri (care au trimis leaduri care au generat vanzari mult sub media altora, deci se pune problema calitatii traficului generat de acei publisheri) etc.
Pentru a deveni reprezentant sau client inregistrat Avon este necesar sa strangi o comanda de minim 110 RON cu ajutorul brosurilor pe care le vei primi gratuit prin posta. aici
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Corect ...dar sunt alte conditii
Pentru a deveni reprezentant sau client inregistrat Avon este necesar sa strangi o comanda de minim 110 RON cu ajutorul brosurilor pe care le vei primi gratuit prin posta.
Conditia respectiva este pentru a deveni reprezentant/client inregistrat in sistemul clasic de distribuitori.
Nu stiu daca acea conditie este sau nu necesara pentru validarea leadurilor generate prin 2p. Cu alte cuvinte, este suficient ca o persoana reala sa completeze formularul de inscriere, sau trebuie sa si cumpere (de o anumita suma minima) sau sa devina reprezentant (sa vanda catre terti de o suma minima) pentru ca leadul sa fie validat? Raspunsul la aceasta intrebare s-ar putea afla doar din termenii campaniei de pe 2p, campanie care nu este publica.
Ar mai fi un aspect: daca cineva este inregistrat in sistemul clasic va primi automat acceptul sa faca promovare si prin 2p? Eu nu prea cred, dar intreb.
Unele magazine sunt amuzante rau, pe bune de nu. Pun la dispozitie bannere iar pe bannere isi deseneaza mare logoul si adresa magazinului chiar deasupra produselor pe care acele bannere ar trebui sa le promoveze. Maine poimaine or sa bage si numere de telefon pe bannere![]()
@RedHat
este logic. ca magazin voi dori sa imi pun logo-ul si adresa site-ului pe orice material promotional.
Cat de logic poate fi ca pe un banner destinat afiliatilor sa imi pun adresa magazinului pe o suprafata de 30%? Cam atat de logic cat langa butonul adauga in cos sa pun mesajul: "sau comanda prin telefon la XXX XXX XXX", nu?
Tu ca afiliat esti platit pentru conversie sau pentru promovarea brandului? Logic ar fi sa fie prezent logoul undeva intr-un colt nu sa fie primul lucru care iti sare in ochi cand vezi acel banner.
Esti platit pentru amandoua, doar ca eficienta se masoara din conversiile realizate pe site. Pot sa-si puna si sigla si 3 numere de telefon pe bannerul ala, daca procentul pe care il primesti pe o conversie facuta pe site e avantajos pentru tine, promoveaza-i. Pe de alta parte pot sa nu afiseze nici o sigla si nici un numar de telefon si sa nu-ti convina.
N-are legatura una cu alta decat daca te uiti la suprafata.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)