Nu comentez. Doar va reaminteam ca nu merge afilierea in Romania. Nu va apucati, nu va dezvoltati, nu va ambitionati![]()
Nu comentez. Doar va reaminteam ca nu merge afilierea in Romania. Nu va apucati, nu va dezvoltati, nu va ambitionati![]()
Hm.. e pe bune, sau e modificat cu firebug-ul?Daca e pe bune, felicitari. Ai facut de 1000 de ori mai mult ca mine azi
Presupun ca n-ai de gand sa ne impartasesti care-i campania care e "vinovata" de cea mai mare parte a comisioanelor alora.
Signatura lipsa
Ohh, acum da! Foarte mare respect pentru munca care o depui. Vorba lui tymbark.. sigur esti white?3k euro comisioane astazi, sau nu inteleg eu bine din imagine?
![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Cred ca ati luat-o razna... chiar va ganditi ca ma apuc sa fac trucaje de cifre ?? V-am dat sfaturi, am pus pe tava strategii, ghiduri, ati avut access la toate rezultatele bune sau rele... am vrut sa va arat ca se poate, ca o persoana poate sa faca asa ceva, ca nu sunt nici pro tv si nici cine stie ce publisher din online.
Fie, am rugamintea ca cineva din 2Parale sa confirme cifrele...
Te cred ca-s reale, eu doar glumeam.
Totusi, presupun ca nu asa arata o zi obisnuita pt tine... A fost o intamplare acum sau ai promovat ceva mai agresit o campanie, o oferta, o promotie, ceva?
Oricum, cel mai probabil ai stabilit un nou record de comision ce trebuie dublat, deci astept sa se schimbe valoarea in 2p. Felicitari oricum, indiferent daca ai depasit sau nu recordul.
LE: Hm.. tre sa fi fost o zi mai speciala, nu de alta, dar ma uit la statisticile pe luna oct si adunate sunt putin peste cat ai facut azi: http://seoserv.ro/dovada-ca-afiliere...ge-in-romania/
Deci nu faci asa in fiecare zi, m-am linistit![]()
Signatura lipsa
photoshop
Este evident faptul ca amandoi glumeam. Tii tu neaparat sa ne faci sange rau in continuare. De asemenea evident e si faptul ca nu e o zi obisnuita, sunt doar curios ce ai atacat astazi de ai ajuns la suma aceea. Insa nici nu trebuie sa faci publice asemenea date, e research-ul tau. Asadar, mai ramane sa zic doar: la cat mai multe.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
kidule, ce ai facut frate, ti-ai vandut rinichii prin 2parale? Cum dracu scosesi comisioanele alea?
Lasand gluma deoparte, felicitari!
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
N-a fost vorba ca nu mai dai cifre in public? Nu ti-am spus ca suntem deja prea multi? Vrei sa vina toti publisherii in 2parale acum? :d
Felicitari! Acum nu mai e vorba doar de bani ci si de faptul ca ai demonstrat ca se pot depasi orice limite. Personal nu am facut mai mult de 900 de lei intr-o singura zi din toate retelele de afiliere unde am cont.
Daca iti dedic un post la mine pe blog pot sa-ti folosesc screenshot-ul sau vrei sa-l pastrezi doar pentru membrii seopedia?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)