Pagina 208 din 577 PrimulPrimul ... 108158198206207208209210218258308 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.071 la 2.080 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ok se pare ca intelegi si citesti numai ce vrei tu. Vrei sa ne oprim aici? Daca ai ceva personal cu mine astept sa-mi scrii pe privat. Eu refuz sa continui aceasta discutie careia nu-i vad sensul.
    Numai bine!
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 11th December 2012 la 11:46.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

@Rares - stai chill ca nu ai cu cine discuta, Mihai e un tip care se plictiseste rau si cauta sa intre in discutii doar de dragul artei si dupa cum bine vezi, este si un fel de avocat al 2parale aici pe forum, dar imi inchipui ce s-ar intampla daca ar spune cineva ceva de rau despre 3suisses.
    El si-a facut cont pe forum doar ca sa poata intra in discutii fara sens cu afiliatii 2parale, ii place sa se dea in spectacol si incearca tot timpul sa te enerveze, indiferent daca stie situatia intocmai sau nu.
    Off: In alta ordine de idei, Mihai, cum te simti asa ca un mic dumnezeu care are putere de suspendare, putin mai bun ca Ponta sau cum?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Hai ca spun eu cateva despre 3 suisses. In urma cu un an sau 2 am vrut sa le promovez niste produse, am incarcat feed-urile in 2performant si am testat cateva produse inainte sa le import. 10 din 10 produse erau INEXISTENTE si ma redirectiona spre o pagina idiota. Le-am spus sa-si modifice feed-urile, sa le updateze, etc, pt ca nu asa ar trebui sa se comporte un advertiser si am spus ca le fac reclama negativa daca nu-si updateaza feed-urile.

Solutia lor, in loc sa-si updateze feed-urile, cum ar face un advertiser care se respecta, au preferat sa ma suspende din campanie. As spune cateva despre comportamentul lor, dar nu ma cobor la nivelul lor. Felicitari 3suisses, ati invatat sa faceti marketing
    Signatura lipsa

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Hai ca spun eu cateva despre 3 suisses. In urma cu un an sau 2 am vrut sa le promovez niste produse, am incarcat feed-urile in 2performant si am testat cateva produse inainte sa le import. 10 din 10 produse erau INEXISTENTE si ma redirectiona spre o pagina idiota. Le-am spus sa-si modifice feed-urile, sa le updateze, etc, pt ca nu asa ar trebui sa se comporte un advertiser si am spus ca le fac reclama negativa daca nu-si updateaza feed-urile.

Solutia lor, in loc sa-si updateze feed-urile, cum ar face un advertiser care se respecta, au preferat sa ma suspende din campanie. As spune cateva despre comportamentul lor, dar nu ma cobor la nivelul lor. Felicitari 3suisses, ati invatat sa faceti marketing
    ii ameninti cu reclama negativa si te astepti la altceva in afara de suspendare? hai ma. inteleg revolte la fraude, furt de comisioane, etc dar pentru un feed trecem la chestii d-astea? nu-i putin cam mult?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post

Offtopic: probabil au invatat marketing de la Horea Badau, pentru cunoscatori
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

@tymbark,

Feedurile noastre sunt updatate si contin informatii pe care alte feeduri nu le au: marime, fotografii multiple. Feedurile nu sunt perfecte, dar ne straduim sa le facem cat mai bune cu putinta.
    Problema in cazul tau nu a fost ca ne-ai semnalat erori cu privire la feeduri, ci ca ne-ai jignit. E dreptul tau sa jignesti pe cine consideri de cuviinta, e dreptul nostru sa ne alegem partenerii de business.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Probabil cel mai important pas e sa va updatati feed-urile. Faptul ca aveti alte zeci de extra informatii in plus e irelevant, daca nu functioneaza chestiile de baza. Succes in continuare
    Signatura lipsa

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

Succes si tie, jigneste-i si pe altii si poate ai noroc si ei au capacitate de intelegere mai mare decat a noastra!

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Manele - VIP. Pe bune?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

@RedHat mie imi blocheaza antivirusul (Bitdefender) site-ul lor (bestcoolmobile.com) Cica ar contine virusi...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •