FashionUp a modificat valoarea comisionului XXXXXX din campania FashionUp.ro.
FashionUp a APROBAT un comision de 1.0 RON in campania FashionUp.ro.
FashionUp a modificat valoarea comisionului XXXXXX din campania FashionUp.ro.
@irealx, clientul s-a razgandit pe parcurs?![]()
Oare ce rata de respingere ar avea fashionup daca nu ar modifica asa comisioanele?
Lol. Vad ca are 0% acum. Buna tare asta![]()
Cred ca ceea ce era valabil acum Ceva Vreme e valabil si acum
Ultima modificare făcută de RoManiac; 19th March 2013 la 20:52.
FashionUp ocupa locul 3 in clasament la comisioane. Ma intreb care ar fi pozitia reala fara acel 1 Leu.
S-a mai discutat aici, ar trebui sa vedem valori reale ale procentului de respingere comisioane.
Pana acum nu am multe comisioane respinse, dar tot ma intereseaza sa stiu pozitia reala in clasament. De ce sa ocupi locul altui magazin care nu preschimba un comision anulat intr-un leu?
Aici ii posibil de rezolvat problema atit din partea 2parale, cît și de tine.
Din partea 2Parale, ar fi ceva de genul stream-urilor - permite sa vizualizezi o statistica mai avansata și setarile sunt mai flexibile/avansate:
data2.floomby.com/files/share/19_3_2013/YSp0FKNsiEGBDb7fcwjq0A.png
[sorry]momentan nu am dreptul sa postez linkuri, nici imagini[/sorry].
Din partea ta, pe linga metodele, care au fost sugerate anterior poti folosi un sistem de dirijare a trafficului(TDS) - sutra, keitaro, etc(din pacate stiu doar ruse).
Ce fac aceste scripturi? Functioneaza, practic, ca un sistem de tracking si targetare - pe de o parte indici linkurile spre care trebuie de redirectionat, de pe alta parte poti indica un target avansat - tara, keyword, browser, SO, etc etc + face posibil A/B testarea.
O solutie mai usoara ar fi sa creiezi pe hosting directorii de genu /tinar/ cu un singur file index.html cu redictec JS. Preferabil in cazul dat sa inchizi indexarea in robots.txt
Da, unul din principiile de baza a MK.Si cred ca nu 20000 de afiliati trebuie sa aiba solutii, noi trebuie sa semnalam problemele....
Primesc foarte des asa mesaje, ma gindeam sa fac o statistica cite din 100 de comisioane sunt:FashionUp a modificat valoarea comisionului XXXXXX din campania FashionUp.ro.
- reduse la 1, clientul s-a razgindit/Clientul nu a mai ridicat coletul
- Clientul a scos produse din comanda - inca nici la o alta companie nu am avut parte de asa ceva;
- etc.
data2.floomby.com/files/share/19_3_2013/99BJhuzYkepWmygyA1uBA.png
@flystef bine ai venit pe forum si multumesc de raspuns, am sa discut cu un programator sa ma ajute, am cunostinte minime in domeniu...
Foarte interesant articolul tau despre problema afisarii numarului de telefon de catre magazine si solutiile gandite. Si eu zic ca varianta 3 ar fi la limita una acceptabila si onesta, cu conditia ca magazinul sa ia in considerare acel cod special, ...depinde de persoana care raspunde la telefon si preia comanda.
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 19th March 2013 la 21:55.
Imi plac articolele din blogul 2Parale, strategiile de marketing si modul prin care incearca sa ajute afiliatii pentru a obtine cat mai multe comisioane,
Dar cineva care sa iti raspunda si la email-uri, nu se poate gasi? Personal cred ca suportul acum cateva luni era mult mai prompt, acum astept zile sa primesc raspuns la o banala intrebare.
Aici cred ca este o problema pe care 2Parale ar trebui sa o rezolve, in primul rand.
Am comisioane respinse la coopydoo fara email de instiintare. Am observat pur si simplu ca sunt respinse, comisioane de luna asta.
Cui i s-a mai intamplat?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)