Dar, totusi, nu 2Parale te pun sa alegi clasa de impozitare, in celebra anexa?
Dar, totusi, nu 2Parale te pun sa alegi clasa de impozitare, in celebra anexa?
Abia acum mi-a picat fisa! Mersi @robyroy si @Catalin Cerga
Acum e momentul pt. o noua doza de cafea dupa cat timp mi-a luat ca sa ma prind la faza asta![]()
Deci cred că înebunesc în cele din urmă, la câte mailuri de confirmare newsletter am primit astăzi.
PS: Sunt înscris deja la newsletterul 2parale de mai bine de jumătate de an + confirmat. Cred că e un bug de tot primesc mesajele astea. În plus, am dat iar ”Yes, subscribe me to this list.” dar încă primesc mesaje ~1 orăYes, subscribe me to this list.
If you received this email by mistake, simply delete it. You won't be subscribed if you don't click the confirmation link above.
For questions about this list, please contact:
newsletter@2parale.ro
PPS: Voi ați primit plata pe luna asta ? Că suntem în 25 și chiar dacă am făcut cererea pe 13 încă nu am primit bănuții !
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Atentie din nou la Bijuterii La Rosa. Am specificat si in trecut problemele cu ei si abia dupa ce am postat aici s-au gandit ca trebuie sa plateasca si ei comisioanele inregistrate cu 4 luni in urma, unele din ele aprobate automat.
Ieri am inregistrat inca un comision la ei desi nu-i mai promovez dar am lasat link-urile vechi pe site.
Pana acum am inregistrat la ei 5 comisioane dintre care 3 au valoarea de 0,6 lei. Nu promovez nici un produs cu o valoare care sa-mi ofere un astfel de comision, insa ei au gasit un tertip prin care sa "fidelizeze clientii" si sa ii asigure ca bijuteriile ce le comanda sunt potrivite, numai ca astfel afiliatii nu mai primesc comisionul real pentru produsul promovat.
Clientul vine interesat sa cumpere o bijuterie de, sa zicem 6.500 de lei promovata de un afiliat care ar trebui sa primeasca 8% din valoarea fara TVA, insa este indemnat sa cumpere o masuratoare in valoare de 25 lei pentru care primesc un voucher de 50 de lei si afiliatul ia doar 0,6 lei comision. Perfomanta in marketing afiliat.Cea mai sigura metoda de a afla masurile exacte este de a face o vizita la un magazine La Rosa din Bucuresti, Constanta sau Craiova sau la un bijutier local.
Daca totusi, nu aveti cum sa faceti acest lucru, “La Rosa va recomanda o metoda simpla de a afla masura dvs.”
Comandati o masuratoare de la noi in valoare de 25 lei si primiti bonus un voucher de 50 de lei.
Content writer & marketing afiliat
Guys, aveti si voi probleme cu mesajele de la 2p sau eu sunt singurul "fericit" ? Mesajele importante nu imi ajung pe mail, in vreme ce altele imi vin de cate doua trei ori.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Da, sunt ceva probleme...
Am inceput sa consult mesageria interna pentru a fis sigur ca nu scapa mesaje importante necitite.
Vezi mai multe pe: https://www.facebook.com/2parale.roDaca v-ati abonat recent la newsletter-ul nostru, ne cerem scuze pentru mesajele repetate de confirmare. E o eroare de sincronizare intre datele din platforma 2Parale si din cea a serviciului de e-mail marketing. Lucram la remedierea problemei. Multumim.
Vouă vă merg tagurile? Am creat un link nou (de test) și adăugat în unealtă tagul pentru el, am intrat pe linkul afiliat, clickul a apărut dar tagul nu. Mă gândesc că nu sunt în realtime.
@tetele îți mai amintești la ce interval se actualizează tagurile? Știu că acum câțiva ani apăreau imediat după click.
Am un blog personal nou.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)