Pagina 358 din 577 PrimulPrimul ... 258308348356357358359360368408458 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.571 la 3.580 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    51
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dar, totusi, nu 2Parale te pun sa alegi clasa de impozitare, in celebra anexa?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de hl2u Vezi Post
    Dar, totusi, nu 2Parale te pun sa alegi clasa de impozitare, in celebra anexa?
    Doar in cazul persoanelor fizice.
    Cum PFA-ul are personalitate juridica, e treaba ta sa iti declari veniturile si sa iti platesti impozitele.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    51
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

Abia acum mi-a picat fisa! Mersi @robyroy si @Catalin Cerga

Acum e momentul pt. o noua doza de cafea dupa cat timp mi-a luat ca sa ma prind la faza asta

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Deci cred că înebunesc în cele din urmă, la câte mailuri de confirmare newsletter am primit astăzi.

Yes, subscribe me to this list.

If you received this email by mistake, simply delete it. You won't be subscribed if you don't click the confirmation link above.

For questions about this list, please contact:
    newsletter@2parale.ro
    PS: Sunt înscris deja la newsletterul 2parale de mai bine de jumătate de an + confirmat. Cred că e un bug de tot primesc mesajele astea. În plus, am dat iar ”Yes, subscribe me to this list.” dar încă primesc mesaje ~1 oră

PPS: Voi ați primit plata pe luna asta ? Că suntem în 25 și chiar dacă am făcut cererea pe 13 încă nu am primit bănuții !
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    31

Implicit

Atentie din nou la Bijuterii La Rosa. Am specificat si in trecut problemele cu ei si abia dupa ce am postat aici s-au gandit ca trebuie sa plateasca si ei comisioanele inregistrate cu 4 luni in urma, unele din ele aprobate automat.
    Ieri am inregistrat inca un comision la ei desi nu-i mai promovez dar am lasat link-urile vechi pe site.
    Pana acum am inregistrat la ei 5 comisioane dintre care 3 au valoarea de 0,6 lei. Nu promovez nici un produs cu o valoare care sa-mi ofere un astfel de comision, insa ei au gasit un tertip prin care sa "fidelizeze clientii" si sa ii asigure ca bijuteriile ce le comanda sunt potrivite, numai ca astfel afiliatii nu mai primesc comisionul real pentru produsul promovat.
    Cea mai sigura metoda de a afla masurile exacte este de a face o vizita la un magazine La Rosa din Bucuresti, Constanta sau Craiova sau la un bijutier local.
    Daca totusi, nu aveti cum sa faceti acest lucru, “La Rosa va recomanda o metoda simpla de a afla masura dvs.”
    Comandati o masuratoare de la noi in valoare de 25 lei si primiti bonus un voucher de 50 de lei.
    Clientul vine interesat sa cumpere o bijuterie de, sa zicem 6.500 de lei promovata de un afiliat care ar trebui sa primeasca 8% din valoarea fara TVA, insa este indemnat sa cumpere o masuratoare in valoare de 25 lei pentru care primesc un voucher de 50 de lei si afiliatul ia doar 0,6 lei comision. Perfomanta in marketing afiliat.
    Content writer & marketing afiliat

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

O merge asa si la emag?

Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Guys, aveti si voi probleme cu mesajele de la 2p sau eu sunt singurul "fericit" ? Mesajele importante nu imi ajung pe mail, in vreme ce altele imi vin de cate doua trei ori.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

Da, sunt ceva probleme...

Am inceput sa consult mesageria interna pentru a fis sigur ca nu scapa mesaje importante necitite.

Daca v-ati abonat recent la newsletter-ul nostru, ne cerem scuze pentru mesajele repetate de confirmare. E o eroare de sincronizare intre datele din platforma 2Parale si din cea a serviciului de e-mail marketing. Lucram la remedierea problemei. Multumim.
    Vezi mai multe pe: https://www.facebook.com/2parale.ro

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Vouă vă merg tagurile? Am creat un link nou (de test) și adăugat în unealtă tagul pentru el, am intrat pe linkul afiliat, clickul a apărut dar tagul nu. Mă gândesc că nu sunt în realtime.

@tetele îți mai amintești la ce interval se actualizează tagurile? Știu că acum câțiva ani apăreau imediat după click.
    Am un blog personal nou.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    @tetele îți mai amintești la ce interval se actualizează tagurile? Știu că acum câțiva ani apăreau imediat după click.
    N-ar fi mai simplu sa trimiti un mail la suport sa anunti problema/sa pui intrebarea?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •