Pagina 260 din 577 PrimulPrimul ... 160210250258259260261262270310360 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.591 la 2.600 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Merch este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    10th July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    333
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Octav Poate nu e asa usor sa calculezi cat ai investit promovand cutare magazin, atunci cand promovezi foarte multe magazine, ai o groaza de domenii si poate mai faci si promovare ppc, social media etc.

E bine ca pe tine nu te intereseaza aceste lucruri, dar permite-mi mie sa ma intereseze in continuare daca se joaca Fair-Play. Cred ca sunt in asentimentul mai multor colegi afiliati (nu super-afiliati) care vor sa creada ca se joaca corect si nu se incearca clasica mica teapa romaneasca.

Asa cum targhetam de exemplu traficul, haideti sa incercam sa nu bagam toti afiliatii in aceeasi oala. Nu toti fac (sau vor sa faca) din asta o meserie, nu toti sunt programatori (si nu intentioneaza sa devina), nu toti au bani de investit...

Afilierea este pentru toata lumea. Daca mi imi merge bine pentru ca am resurse si pot sa fentez diverse probleme ale sistemului, nu inseamna ca ceilalti ar trebui sa se lase de meserie.

Atunci cand va fi o retea de afiliere cu sistem inchis sau se vor introduce clasele de afiliati, atunci "concluzia" ta (sau cea a lui RoManiac cu cateva pagina in urma) ar putea fi valida. Da, dom'le, campania XYZ este doar pentru super-afiliati sau cei cu proiecte dedicate pe nisa Y.

E in interesul tuturor celor care vor sa-si dezvolte brandul in zona afilierii sa joace fair-play (retea, advertiseri, afiliati). Am fost si in tabara magazinelor si aveam aceeasi gandire. In rest, pierzi - castigi, negustor te numesti.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu am vrut decat sa subliniez faptul ca si pentru afiliati si pentru advertiseri afilierea este o afacere, din care toti vor/trebuie sa scoata profit.
    Sunt 233 de campanii active in 2parale... nu 1 sau 2 a.i. sa spui ca nu ai de unde alege.

Cat priveste modalitatea de a determina costul/venitul generat de un proiect/site/campanie ppc, cred ca 2parale ofera cateva uneltesi si rapoarte pe care le poti folosi pentru a-ti face o ideie daca este sau nu rentabil acel proiect, indiferent daca esti afiliat, superafiliat, programator, indiferent ca ai 10, 100 sau 1000 de siteuri...

Cand ma refeream la o investitie nu ma refeream strict la banii investiti in ppc, gazduire, domeniu, etc. Daca ca si angajat spre exemplu castigi 200 Ron pe zi inseamna ca muncind o ora pentru un proiect de ailiere ai facut o investitie de 200/8 adica 25 RON.

Si pe mine ma intereseaza daca se joaca sau nu Fair-Play, dar in continuare consider ca acest fairplay este conditionat in primul rand de profit. Daca s-ar juca Fair-Play 100% si in acelasi timp nu ai castiga nici un ban cum ar fi?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Nu am vrut decat sa subliniez faptul ca si pentru afiliati si pentru advertiseri afilierea este o afacere, din care toti vor/trebuie sa scoata profit.
    Sunt de acord, dar problema e ca doar advertiserii pot da teapa.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Depurtat este o campanie cu o conversie foarte ok, am promovat-o intens ca sa am surpriza sa constant ca are peste 30% rata de respingere ( Media pentru Fashion este 8% ) calculat la peste 20.000 clickuri trimise, adica nu pot sa cred ca e o intamplare...
    Mai nasol este ca le-am trimis doua mesaje dar nu au dat nici un raspuns. Pacat

Urmariti datele... De la postarea de mai sus din 9 martie.... desigur, pura intamplare:

Nasol cand pierzi ceva trafic, asa, de la 24.000 clickuri care le primeau de la mine, a scazut la vreo 2.000 . Ma bucur ca au inteles ideea, cine stie, or fi citit pe forum sau poate chiar mesajele mele, mai greu sa dea si un reply...

Personal oricum nu ma incurajeaza sa revin la ei atata timp cat nu stiu sa comunice. Nu le am dat mesaj cu injuraturi, i am rugat sa imi spuna punctul lor de vedere, poate rata de 30% respingere se justifica...

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Locaţie
    Sfantu Gheorghe
    Vârstă
    40
    Posturi
    314
    Putere Rep
    26

Implicit Re: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

La mine campania respectiva este pe "test drive". Revin cu mai multe informatii

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

24.000 clickuri minus in trafic se cunosc, plus ca incaltaminte e o nisa care converteste foarte bine. Chiar daca vrei sa nu fi luat in seama, nu prea se poate. Asta e avantajul afiliatilor cu trafic mare; ciudat sa nu te contacteze inca.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Poate ca la tine au inceput sa aprobe si la altii, si mai multi, sa respinga.. per total tot la 30% or sa ramana. Sau poate e cum ai zis tu, au inteles ideea.

Azi Toyz a iesit, temporar..., pe usa din dos din sistem.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Poate ca la tine au inceput sa aprobe si la altii, si mai multi, sa respinga.. per total tot la 30% or sa ramana. Sau poate e cum ai zis tu, au inteles ideea.

Azi Toyz a iesit, temporar..., pe usa din dos din sistem.
    s-a anuntat ca iasa. n-au platit

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Stiu. Dar au mai fost cazuri cand s-a anuntat ca o campanie va fi suspendata din cauza platii si nu s-a intamplat. Tocmai de asta am si mentionat ca in cazul Toyz chiar au fost suspendati... de dimineata au curs mesajele cu "Click pe o unealta inexistenta".

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Incerc sa accesez piatadigitala.ro si imi apare This Account Has Been Suspended. Are cineva informatii suplimentare?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •