Pagina 259 din 577 PrimulPrimul ... 159209249257258259260261269309359 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.581 la 2.590 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Referitor la vanzarile prin telefon si pierderea comisioanelor de catre afiliati, am observat ca exista aplicatia Affiliate Apps Marketplace | Modules, Widgets & Utilities | powered by 2Performant
    Offer lead commissions to affiliates that refer users who prefer calling instead of ordering online.
    Whenever a consumers calls instead of ordering online an affiliate might lose a commission.
    This app allows you give lead commission to affiliates that refer users who call your operators.
    Nu se poate folosi aceasta aplicatie de catre magazine?
    O aplicatie de genul ar multumi pe toata lumea, nici magazinele nu ar pierde clienti si nici afiliatii comisioane!

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Daca citeai putin mai jos: US only. Powered by Twilio.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu ma pricep la platforma de aplicatii 2performant.com, dar o astfel de aplicatie ar putea fi creata si pentru Ro si ar rezolva problema comenzilor prin telefon.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Aplicatie? O verificare sa vezi de unde a venit vizitatorul si un cookie plasat e de-ajuns, dar nu e niciun interes pentru magazine sa faca asta, ei nu pierd clientul si in felul asta castiga si bani, neplatind comisionul afiliatului. Si nici nu incalca nimic, aveti asteptari mult prea mari, atat timp cat 2parale permite magazinelor sa modifice comisioanele in 1 ron si sa le aprobe fara sa puna nicio intrebare..eu nu m-as astepta la ceva schimbari, ii cam doare in cot de voi, modificarea comisioanelor e furt pe fata, la o platforma carora le pasa de clienti nu se intampla asa ceva.

Asta o spun eu, cineva care nu are absolut nicio treaba cu vreun magazin sau cu 2parale.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Aplicatie? O verificare sa vezi de unde a venit vizitatorul si un cookie plasat e de-ajuns, dar nu e niciun interes pentru magazine sa faca asta, ei nu pierd clientul si in felul asta castiga si bani, neplatind comisionul afiliatului. Si nici nu incalca nimic, aveti asteptari mult prea mari, atat timp cat 2parale permite magazinelor sa modifice comisioanele in 1 ron si sa le aprobe fara sa puna nicio intrebare..eu nu m-as astepta la ceva schimbari, ii cam doare in cot de voi, modificarea comisioanelor e furt pe fata, la o platforma carora le pasa de clienti nu se intampla asa ceva.

Asta o spun eu, cineva care nu are absolut nicio treaba cu vreun magazin sau cu 2parale.
    corect, pentru 5 afiliati asa mare modificare??
    1-5 super afiliati dintr-o campanie genereaza 80% din vanzare
    Ebig Blog » ecomtim 2013 – mk afiliat, mix de media & experiente (4)
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Cristi G: Ai dreptate! Si eu o vad ca pe o problema care nu se vrea rezolvata pe langa modificarea comisioanelor. Observ interesul in a crea promotii, banere, campanii pentru a aduce cat mai mult trafic posibil, dar lucrurile cu adevarat importante pentru afiliati se fac ca nu se vad.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    42

Implicit

Aplicatie? O verificare sa vezi de unde a venit vizitatorul si un cookie plasat e de-ajuns
    Pentru ca - nu-i asa? - la telefon ei dicteaza cookie-urile operatorilor

Am remarcat.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Sa te bagi in seama cu mesaje inutile e usor, dar cand e vorba de problemele oamenilor, comisioane modificate abuziv si intr-un mod absolut penibil, nicio vorba pe-aici. Foarte inteligent modul vostru de abordare.

Solutii exista. Una din ele fiind un buton prin care vizitatorul isi lasa numarul de telefon pentru a fi contactati, cum am vazut pe destul de multe site-uri. Alta solutie dpdv tehnic nu cred ca exista, atat timp cat ce se intampla in spatele calculatorului nu are nicio treaba cu website-ul, cumparatorul ia numarul de pe site, suna si aia e.

Daca se vrea, exista solutii, dar ele nu vor fi implementate pentru ca nu influenteaza cu nimic productivitatea magazinului.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Poate ar mai creste numarul super afiliatilor, daca s-ar schimba cateva lucruri...

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Cat timp exista un venit per 100 de clickuri, o rata de conversie calculata a afiliatului, el trebuie sa-si faca propriul calcul daca este sau nu rentabil sa colaboreze cu acel magazin (cheltuieli vs. venituri).

Care este rata de conversie a magazinului este alta discutie, sunt diverse surse de trafic si cu siguranta e normal ca aceasta rata de conversie sa fie mai mare decat rata de conversie a afiliatului.

Afiliatului i se ofera un % din valoarea comenzii...... acel procent este oferit de magazin nu doar in functie de adaosul comercial al acestuia, ci in functie de cat trafic/conversii/venituri aduce afilierea acelui magazin (indiferent daca vorbim de comenzi telefonice comenzi online, etc.) Spre exemplu, un magazin care ofera 15% comision la vanzare si practica un adaos comercial de 30% pierde tot adaosul (daca luam in calcul toate celelalte cheltuieli de functionare a magazinului) in cazul unei vanzari prin afiliere, deci nu ar fi rentabila o astfel de afacere. Daca privim lucrurile un pic mai avansat si luam in calcul ca mai exista comenzi telefonice, o perioada de recurenta dupa care nu se mai acorda comision afiliatului, awareness.... atunci calculele sunt cu totul altele.

Concluzia?
    Nu te intereseaza de comenzi telefonice, nu te intereseaza de modificarea comisioanelor, nu te intereseaza...
    Investesti X lei, castigi Y lei... daca X>Y ...ghinion... e cazul sa te reorientezi... incerci alt magazin, incerci alta meserie

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •