Pagina 359 din 577 PrimulPrimul ... 259309349357358359360361369409459 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.581 la 3.590 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

S.C. SD TREND COLLECTION SRL te-a suspendat din campania Sevy.

Motiv: ------ FARA ACTIVITATE !
    Mi se pare normal. Eu mi-as fi dat si o amenda usturatoare. Shame on me
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    296
    Putere Rep
    28

Implicit

Falcon Electronics te-a suspendat din campania Falcon Electronics.

Motiv: ------ Nu performeaza
    Mai rusinos!
    Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Lasand gluma deoparte, nu stiu daca este cea mai sanatoasa atitudine. Drept dovada ca afilierea in ro este inca in stadiu de pionierat. Cel putin pentru unii.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Nu numai ca nu este deloc sanatoasa abordarea ci e si cea mai proasta decizie pe care o poti lua ca aff manager.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Au pachetul 99 inca de la inceput si au limita parca 300 afiliati.. poate vor sa mai testeze si cu alti afiliati.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Exact. Ai un business, vezi ca jumatate din afiliati nu genereaza nicio activitate, ce faci? Investesti bani ca sa ce? Sa n-ai pic de activitate? Mi se pare logic sa cauti alti afiliati interesati de campania ta si care iti pot genera venituri, atat timp cat platesti pentru afiliatii respectivi.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Cristi G, esti optimist crezand ca 50% din afiliati inregistreaza vreo activitate in campaniile la care aplica.

Problema eu o vad la acest pachet 99.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    296
    Putere Rep
    28

Implicit

Cristi G, ai primit vreodata un mesaj, prin 2parale, de la Falcon Electronics? Vreo promotie pentru afiliati? Vreun voucher pentru clientii tai?
    Daca da, esti norocos, eu nu.

Statistica asta spune tot:
    Comisioane respinse in May 2013 (numar) Prea putine comisioane pentru a calcula

Comisioane respinse in May 2013 (valoare) Prea putine comisioane pentru a calcula - See more at: Falcon Electronics program de afiliere - 2Parale
    N-as fi aplicat niciodata la o campanie ca asta, daca as fi stiut chestiile de mai sus. Mi s-ar parea normal ca datele de performanta ale unui advertiser sa fie vizibile si inainte de aplicare la campania respectiva, dar asta e o chestie "imputabila" celor de la 2parale. Ar trebui ca fiecare advertiser sa aiba un "CV" complet, disponibil afiliatilor, "CV" care sa cuprinda istoricul performantei, inclusiv mesajele pe care le-a trimis advertiserul, de-a lungul timpului, afiliatilor.
    Majoritatea advertiserilor au impresia ca daca intra in 2parale incepe toata suflarea internetica sa lucreze pentru ei, in vreme ce ei nu-si dau silinta sa faca nimic. Logica asta cum ti se pare?
    Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Ovidescu, pai si pe urma cum mai ia 2Parale banii de la 70% din advertiseri daca nu se inscrie nimeni in campaniile lor?

Mi se pare o gluma din ce in ce mai proasta afilierea din .ro

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    296
    Putere Rep
    28

Implicit

@Lensflare, ai si tu dreptate , dar gluma asta mananca timp si bani chiar si afiliatilor.
    De exemplu eu am vrut sa promovez o gama redusa de electrocasnice si am aplicat la campania unora, evident neavand niciun fel de date despre ei, inafara website-ului si a descrierii frumoase de pe 2parale. Am platit cateva articole special pentru gama respectiva si le-am publicat.
    Au trecut aproape 2 luni de la aplicare si statusul e "In asteptare". (astept sa primesc mesaj ca nu performez).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •