Mi se pare normal. Eu mi-as fi dat si o amenda usturatoare. Shame on meS.C. SD TREND COLLECTION SRL te-a suspendat din campania Sevy.
Motiv: ------ FARA ACTIVITATE !![]()
Mi se pare normal. Eu mi-as fi dat si o amenda usturatoare. Shame on meS.C. SD TREND COLLECTION SRL te-a suspendat din campania Sevy.
Motiv: ------ FARA ACTIVITATE !![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Mai rusinos!Falcon Electronics te-a suspendat din campania Falcon Electronics.
Motiv: ------ Nu performeaza![]()
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Lasand gluma deoparte, nu stiu daca este cea mai sanatoasa atitudine. Drept dovada ca afilierea in ro este inca in stadiu de pionierat. Cel putin pentru unii.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu numai ca nu este deloc sanatoasa abordarea ci e si cea mai proasta decizie pe care o poti lua ca aff manager.
Au pachetul 99 inca de la inceput si au limita parca 300 afiliati.. poate vor sa mai testeze si cu alti afiliati.
Exact. Ai un business, vezi ca jumatate din afiliati nu genereaza nicio activitate, ce faci? Investesti bani ca sa ce? Sa n-ai pic de activitate? Mi se pare logic sa cauti alti afiliati interesati de campania ta si care iti pot genera venituri, atat timp cat platesti pentru afiliatii respectivi.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Cristi G, esti optimist crezand ca 50% din afiliati inregistreaza vreo activitate in campaniile la care aplica.
Problema eu o vad la acest pachet 99.
Cristi G, ai primit vreodata un mesaj, prin 2parale, de la Falcon Electronics? Vreo promotie pentru afiliati? Vreun voucher pentru clientii tai?
Daca da, esti norocos, eu nu.
Statistica asta spune tot:
N-as fi aplicat niciodata la o campanie ca asta, daca as fi stiut chestiile de mai sus. Mi s-ar parea normal ca datele de performanta ale unui advertiser sa fie vizibile si inainte de aplicare la campania respectiva, dar asta e o chestie "imputabila" celor de la 2parale. Ar trebui ca fiecare advertiser sa aiba un "CV" complet, disponibil afiliatilor, "CV" care sa cuprinda istoricul performantei, inclusiv mesajele pe care le-a trimis advertiserul, de-a lungul timpului, afiliatilor.Comisioane respinse in May 2013 (numar) Prea putine comisioane pentru a calcula
Comisioane respinse in May 2013 (valoare) Prea putine comisioane pentru a calcula - See more at: Falcon Electronics program de afiliere - 2Parale
Majoritatea advertiserilor au impresia ca daca intra in 2parale incepe toata suflarea internetica sa lucreze pentru ei, in vreme ce ei nu-si dau silinta sa faca nimic. Logica asta cum ti se pare?![]()
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
@Ovidescu, pai si pe urma cum mai ia 2Parale banii de la 70% din advertiseri daca nu se inscrie nimeni in campaniile lor?
Mi se pare o gluma din ce in ce mai proasta afilierea din .ro
@Lensflare, ai si tu dreptate, dar gluma asta mananca timp si bani chiar si afiliatilor.
De exemplu eu am vrut sa promovez o gama redusa de electrocasnice si am aplicat la campania unora, evident neavand niciun fel de date despre ei, inafara website-ului si a descrierii frumoase de pe 2parale. Am platit cateva articole special pentru gama respectiva si le-am publicat.
Au trecut aproape 2 luni de la aplicare si statusul e "In asteptare". (astept sa primesc mesaj ca nu performez).![]()
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)