Pagina 349 din 577 PrimulPrimul ... 249299339347348349350351359399449 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.481 la 3.490 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Tetele, aveam impresia ca ai esti baiat inteligent, dar m-am inselat.
    Teapa ta
    Nu ti se pare ca esti penibil?
    Intrucat Tom nu pune niciodata intrebari (fie ele si retorice), ci doar enunta cu vehementa opinii, voi considera ca acest cont a fost compromis si imi voi permite sa nu raspund impostorului din spatele lui.

LE: plus ca Tom ar fi scris "Nu tii sep are" sau ceva, deci clar nu esti tu.

LE2: revenind, pentru cei n-au o problema, totusi, ca-s penibil si prost: sfaturile mele raman valabile, daca doriti sa solutionati ceva. Daca doar doriti sa aruncati cu rahat, nu luati in considerare ce zic eu. Spor la conversii, de orice natura ar fi ele. Focker, out!
    Ultima modificare făcută de tetele; 18th July 2013 la 12:44.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

@tetele.

2parale si Fashion Days, dau teapa afiliatilor care genereaza comenzi mai mari de 2000 ron, de LUNI de zile (dovedit ieri prin comenzi de test).Tu ai lucrat la 2parale, acum lucrezi la FashionDays, asa ca da-mi voie sa nu-ti mai citesc posturile cu sfaturi.

Pe viitor, evita sfaturile penibile, si cauta solutii sa platiti afiliatii pacaliti. Asta e cel mai important pentru tine acum.

Daca te consideram mai inteligent (ca in trecut), iti raspundeam la "aluzii". Acum, te evit, sau mai bine, te ocolesc.

Cand o sa faci diferenta intre job si persoana ta (fie ea si un user pe un forum), atunci putem avea o conversatie. Pana atunci esti subiectiv, si as prefera sa raspunzi doar OFICIAL, cum face Kidu.

Raspunsul oficial este: FD a decis sa plateasca comisioanele "gresite" din ultimele luni(4?), si unele chiar de anul trecut (daca Stefania are dreptate, sunt 10 LUNI). ATAT! Dupa, discutam despre ce vrei tu.
    Ultima modificare făcută de Tom; 18th July 2013 la 13:08.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    mai trist e ca situatia exista din ( minim ) aprilie.
    si mai trist este ca situatie asemanatoare am descoperit acum o luna la alt magazin de fashion
    Care e magazinul ?? sa stiu sa ma feresc

L-ai dovedit TOM ))))))))))))))
    Ultima modificare făcută de avram; 18th July 2013 la 12:55.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

avram: aceea sunt sigur ca a fost rezolvata, la aceea am fost pe faza si advertiserul mi a raspuns la mesaje cu explicatii. Am trimis la 2parale spre rezolvare si am spus ca am mai avut ceva similar in alta campanie.. din pacate nu am stiu sa spun care anume si nici nu am avut rabdare sa iau la mana mii de comisioane. Aseara mi a dat un prieten datele la o comanda proprie cu comision de 0.26 bani si mi a picat fisa.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Am avut si eu o astfel de ''anomalie'' in octombrie 2012, deci s-ar putea problema sa fie mai veche. Comisionul a fost de 0.26 lei la o vanzare de 2 lei.
    Ataşament 2705
    .
    valeu... octombrie 2012...iar eu ma vaitam ca gasisem in aprilie...

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

si raspunsul e ca ....sistemul se autoregleaza
    Merge si asa , cine poate castiga , altii sa se descurce .

pertinenta intrebarea
    Cel mai vechi comision neprocesat: este o statistica, dar spune-mi cu ce ne ajuta in cazul in care de exemplu imi apare urmatoarea mentiune: cel mai vechi comision neprocesat 10 zile. Iar comisionul nu a fost achitat de peste 4 luni ?. Alt exemplu: cel mai vechi comision neprocesat 2 luni, neachitat de 5 luni . Iar statisticile prezente nu acopera cea mai de pret informatie pe care un afiliat o poate avea: cat de serios este partenerul din campanie care pana la urma plateste un serviciu
    am com. la comodo(sa nu mai zic de laredoute, din nov.) de 600 de ron, din martie si abia acum au fost exclusi . Pai nu era mai bine sa nu le mai trimit trafic dupa o perioada mai mare de 2 luni cu com. aprobate si neplatite ?

Cum pot sti eu care sunt seriosi si platesc la timp facturile? Cel ma cinstit ar fi sa renunt la campaniile la care am com . neplatite de mai mult de 2 luni
    Ultima modificare făcută de avram; 18th July 2013 la 14:13.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

Raspunsul 2p la problema FashionDays:

Am identificat și noi problema semnalată de tine în cursul zilei de ieri. Această problemă apare datorită implementării greșite a codului de tracking 2Parale pe pagina finală de plată a advertiserului FashionDays.

Pentru valorile de peste 1000 de lei, se folosește greșit un separator de mii interpretat ca separator de zecimale (astfel, 1,000.00 lei este interpretat ca fiind 1,00000 - 1 urmat de 5 zecimale)

Le-am semnalat această situație celor de la FashionDays și așteptăm în momentul de față o soluționare din punct de vedere tehnic. Ulterior, vom analiza împreună cu ei comisioanele înregistrate anterior pentru a identifica situații de acest gen și pentru a le corecta la valoarea corectă.
    Personal tind sa cred ca am tras concluzii gresite si intradevar este strict o problema de ordin texnic, nimic mai mult.

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

nu e corect raspunsul
    Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Test1: comanda de 2.300 Lei(cu TVA): vanzare inregistrat in 2parale cu valoarea comenzii 1 leu, comision 0,13 Lei.
    Test2: comanda de 1.190 Lei(cu TVA): vanzare inregistrat in 2parale cu valoarea comenzii 959.68 lei (fara TVA), comision 124,76 Lei.

Se pare ca exista un plafon maxim ca si valoare pentru care se inregistreaza comisionul corect, nu e vorba de SSL/MSL/BSL..... parerea mea.

Concluziile le trageti singuri....
    sau e val. fara tva >1000....posibil
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Valoarea comenzilor facute de mine a fost de 959.68 fara TVA si 1854 Lei fara TVA.

In primul caz a fost corect calculat, in al doilea caz valoarea comenzii a fost inregistrata ca fiind 1 leu.....

Codul de tracking 2parale este un URL in care sunt anumiti parametri, unul din parametri este Valoarea comenzii fara TVA
    Ultima modificare făcută de Octav; 18th July 2013 la 15:02.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Personal tind sa cred ca am tras concluzii gresite si intradevar este strict o problema de ordin texnic, nimic mai mult.
    Cine ar fi banuit?!

Am vazut cu intarziere LE-ul domnului Tom.
    @tetele.

2parale si Fashion Days, dau teapa afiliatilor care genereaza comenzi mai mari de 2000 ron, de LUNI de zile (dovedit ieri prin comenzi de test).Tu ai lucrat la 2parale, acum lucrezi la FashionDays, asa ca da-mi voie sa nu-ti mai citesc posturile cu sfaturi.

Pe viitor, evita sfaturile penibile, si cauta solutii sa platiti afiliatii pacaliti. Asta e cel mai important pentru tine acum.

Daca te consideram mai inteligent (ca in trecut), iti raspundeam la "aluzii". Acum, te evit, sau mai bine, te ocolesc.

Cand o sa faci diferenta intre job si persoana ta (fie ea si un user pe un forum), atunci putem avea o conversatie. Pana atunci esti subiectiv, si as prefera sa raspunzi doar OFICIAL, cum face Kidu.

Raspunsul oficial este: FD a decis sa plateasca comisioanele "gresite" din ultimele luni(4?), si unele chiar de anul trecut (daca Stefania are dreptate, sunt 10 LUNI). ATAT! Dupa, discutam despre ce vrei tu.
    Good to have you back, sir! Ne lipseau opiniile neargumentate, erorile de logica si sfaturile nesolicitate.

Raspuns oficial as da daca as fi in postura de a fi reprezentantul oficial al vreuneia dintre cele doua companii. In ciuda oricarei logici, insa, Seopedia accepta creearea de conturi si postarea de mesaje inclusiv din partea oamenilor care lucreaza la cate o firma, pe ici, pe colo.

[/RASPUNS type="neoficial" pentru_ca="pot"]

PS: hotaraste-te daca ma eviti sau ma ocolesti, ca nu poti sa le faci pe amandoua deodata.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •