18th July 2013, 12:38
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Tom
Tetele, aveam impresia ca ai esti baiat inteligent, dar m-am inselat.
Teapa ta 

Postat în original de
Tom
Nu ti se pare ca esti penibil?
Intrucat Tom nu pune niciodata intrebari (fie ele si retorice), ci doar enunta cu vehementa opinii, voi considera ca acest cont a fost compromis si imi voi permite sa nu raspund impostorului din spatele lui.
LE: plus ca Tom ar fi scris "Nu tii sep are" sau ceva, deci clar nu esti tu.
LE2: revenind, pentru cei n-au o problema, totusi, ca-s penibil si prost: sfaturile mele raman valabile, daca doriti sa solutionati ceva. Daca doar doriti sa aruncati cu rahat, nu luati in considerare ce zic eu. Spor la conversii, de orice natura ar fi ele. Focker, out!
Ultima modificare făcută de tetele; 18th July 2013 la 12:44.
18th July 2013, 12:44
5 out of 5 members found this post helpful.
@tetele.
2parale si Fashion Days, dau teapa afiliatilor care genereaza comenzi mai mari de 2000 ron, de LUNI de zile (dovedit ieri prin comenzi de test).Tu ai lucrat la 2parale, acum lucrezi la FashionDays, asa ca da-mi voie sa nu-ti mai citesc posturile cu sfaturi.
Pe viitor, evita sfaturile penibile, si cauta solutii sa platiti afiliatii pacaliti. Asta e cel mai important pentru tine acum.

Daca te consideram mai inteligent (ca in trecut), iti raspundeam la "aluzii". Acum, te evit, sau mai bine, te ocolesc.
Cand o sa faci diferenta intre job si persoana ta (fie ea si un user pe un forum), atunci putem avea o conversatie. Pana atunci esti subiectiv, si as prefera sa raspunzi doar OFICIAL, cum face Kidu.
Raspunsul oficial este: FD a decis sa plateasca comisioanele "gresite" din ultimele luni(4?), si unele chiar de anul trecut (daca Stefania are dreptate, sunt 10 LUNI). ATAT! Dupa, discutam despre ce vrei tu.
Ultima modificare făcută de Tom; 18th July 2013 la 13:08.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
18th July 2013, 14:41
1 out of 1 members found this post helpful.
Valoarea comenzilor facute de mine a fost de 959.68 fara TVA si 1854 Lei fara TVA.
In primul caz a fost corect calculat, in al doilea caz valoarea comenzii a fost inregistrata ca fiind 1 leu.....
Codul de tracking 2parale este un URL in care sunt anumiti parametri, unul din parametri este Valoarea comenzii fara TVA
Ultima modificare făcută de Octav; 18th July 2013 la 15:02.
18th July 2013, 14:42
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Octav
Personal tind sa cred ca am tras concluzii gresite si intradevar este strict o problema de ordin texnic, nimic mai mult.
Cine ar fi banuit?!
Am vazut cu intarziere LE-ul domnului Tom.

Postat în original de
Tom
@tetele.
2parale si Fashion Days, dau teapa afiliatilor care genereaza comenzi mai mari de 2000 ron, de LUNI de zile (dovedit ieri prin comenzi de test).Tu ai lucrat la 2parale, acum lucrezi la FashionDays, asa ca da-mi voie sa nu-ti mai citesc posturile cu sfaturi.
Pe viitor, evita sfaturile penibile, si cauta solutii sa platiti afiliatii pacaliti. Asta e cel mai important pentru tine acum.
Daca te consideram mai inteligent (ca in trecut), iti raspundeam la "aluzii". Acum, te evit, sau mai bine, te ocolesc.
Cand o sa faci diferenta intre job si persoana ta (fie ea si un user pe un forum), atunci putem avea o conversatie. Pana atunci esti subiectiv, si as prefera sa raspunzi doar OFICIAL, cum face Kidu.
Raspunsul oficial este: FD a decis sa plateasca comisioanele "gresite" din ultimele luni(4?), si unele chiar de anul trecut (daca Stefania are dreptate, sunt 10 LUNI). ATAT! Dupa, discutam despre ce vrei tu.
Good to have you back, sir! Ne lipseau opiniile neargumentate, erorile de logica si sfaturile nesolicitate.
Raspuns oficial as da daca as fi in postura de a fi reprezentantul oficial al vreuneia dintre cele doua companii. In ciuda oricarei logici, insa, Seopedia accepta creearea de conturi si postarea de mesaje inclusiv din partea oamenilor care lucreaza la cate o firma, pe ici, pe colo.
[/RASPUNS type="neoficial" pentru_ca="pot"]
PS: hotaraste-te daca ma eviti sau ma ocolesti, ca nu poti sa le faci pe amandoua deodata.