Nu merge! Acum am linkuri directe catre magazine si nu am nici "no follow" pe ele![]()
Nu merge! Acum am linkuri directe catre magazine si nu am nici "no follow" pe ele![]()
Domenii EMD, majoritatea doar 1 euro. Accept si schimburi.
sunt destui https://www.google.com/#hl=ro&output...w=1280&bih=699
ar trebui bagat in header X-Robots-Tag: googlebot: nofollow X-Robots-Tag: noarchive
https://developers.google.com/webmas...obots_meta_tag
Nu prea tine cont google .. are noindex si tot indexeaza
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@lovelife Exista si o alta varianta pentru ca acest script Link2 sa functioneze (atunci cand o facea)? Merci
Domenii EMD, majoritatea doar 1 euro. Accept si schimburi.
Un script custom al tau care sa faca conversia, sa adauge automat un nofollow si un link prin redirect intern, conversia sa se faca direct in codul paginii tale nu in browserul clientului
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
La mine nu merg de trei zile, noroc ca am inceput de curand cu ele si m-am dus si am schimbat totul pe linkuri normale. M-am lecuit cu "Link2 2Parale"am sters scriptul
Noroc cu un alt tool, care m-a anuntat ca am vizite directe din magazine din 2Parale.
............................
Chestia asta cu suspendatul anumitor camapanii din 2parale pe motiv ca nu si-au platit darile sau ca isi fac nu stiu ce update-uri imi cauzeaza neplaceri. nu am cum sa-mi suspend temporar linkurile catre ei. 2Parale ori ii suspendati definitiv, ori ii lasati in continuare sa functioneze. Ganditi-va si la noi... iarasi o chestie prea "romaneasca" . Pe mine ca afiliat nu ma intereseaza cine va plateste si cine nu, daca suspendati o campanie, macar sa fie definitiv, altfel reputatia mea are de suferit.
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 15th March 2013 la 18:23.
De cat timp am tot zis eu ca 2parale trateaza afiliatii "de sus", toata atentia este indreptata catre advertiserii. Eu nu pot sa imi dau seama ce cred ei. Au impresia ca advertiserii sunt sursa lor de monetizare sau noi? Daca noi nu le viram bani in cont, asta nu inseamna ca trebuie sa fim tratati asa!
Pacat .... mare pacat, in acest fel, incet incet, cei care sa zicem mai stim cat de cat cu ce se "mananca" marketing-ul afiliat, ne indepartam de 2p!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)