15th March 2013, 18:23
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Stefania Trandafir
Chestia asta cu suspendatul anumitor camapanii din 2parale pe motiv ca nu si-au platit darile sau ca isi fac nu stiu ce update-uri imi cauzeaza neplaceri. nu am cum sa-mi suspend temporar linkurile catre ei. 2Parale ori ii suspendati definitiv, ori ii lasati in continuare sa functioneze. Ganditi-va si la noi... iarasi o chestie prea "romaneasca" . Pe mine ca afiliat nu ma intereseaza cine va plateste si cine nu, daca suspendati o campanie, macar sa fie definitiv, altfel reputatia mea are de suferit.
Pai aici e vina ta. Lucrurile sunt dinamice. Magazinele vin si pleaca, produsele apar si dispar din oferta. Daca nu ai o platforma care sa-ti permita sa te adaptezi permanent schimbarilor vei ajunge sa tot construiesti la un priect ce va muri mai devreme sau mai tarziu.
Trebuie oricand sa ai ce face cu traficul in situatii de genul acesta. Nu este vina 2P ca nu ai ce face cu paginile pe care ai link 2P si care dintr-un motiv sau altul nu mai sunt active.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 15th March 2013 la 18:43.
15th March 2013, 18:52
1 out of 1 members found this post helpful.
Daca pleaca definitiv e una, daca se suspenda temporar este alta....si este o MARE diferenta. Si nu ai ce platforma competitiva sa ai ca alternativa, daca scri articole despre produsele unui magazin unde pui poze, video, continut special...
Cand pleaca definitiv ori negociezi cu magazinul sa-ti plateasca un ban daca ai un site competitiv care ii aducea trafic, ori stergi toate articolele. In situatia toys prefer sa iasa de tot decat temporar...si este punctul meu de vedere, o parere personala.
Deci, atentie la diferente, iar cand dispar produsele, linkul redirecteaza spre magazin, este ceva normal. Tu @romaniac le-ai pus la gramada
, o fi tot vina mea? 
In ecuatia afilierii sunt trei parti, nici una nu este functionala daca una din celelaltre doua "scartie". Cum or reusi cj.com sau altii ca ei sa administreze aceste probleme? De ce ei nu-i informeaza pe afiliati ca cutare nu le da nu stiu ce si opresc temporar caruta de facut bani?
15th March 2013, 19:30
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
RoManiac
In cazul meu e simplu. Suspend toate linkurile magazinului respectiv si incerc sa captez atentia vizitatorului catre un alt produs similar de la alt magazin aflat pe stoc.
In cazul tau si al multora e o greseala de planificare a strategiei. Viteza de adaptare la diverse situatii trebuie gandita de la inceput.
Si daca asta inseamna cateva sute de produse ce faci? Ce faci in cazul in care ai investit atat timp cat si bani in site-ul respectiv? Ce faci cand aveai o sursa de venit din site-ul respectiv?
Parerea mea: vorbesti fara sa gandesti, adica vorbesti prostii!!!