Pagina 250 din 577 PrimulPrimul ... 150200240248249250251252260300350 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.491 la 2.500 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Chestia asta cu suspendatul anumitor camapanii din 2parale pe motiv ca nu si-au platit darile sau ca isi fac nu stiu ce update-uri imi cauzeaza neplaceri. nu am cum sa-mi suspend temporar linkurile catre ei. 2Parale ori ii suspendati definitiv, ori ii lasati in continuare sa functioneze. Ganditi-va si la noi... iarasi o chestie prea "romaneasca" . Pe mine ca afiliat nu ma intereseaza cine va plateste si cine nu, daca suspendati o campanie, macar sa fie definitiv, altfel reputatia mea are de suferit.
    Pai aici e vina ta. Lucrurile sunt dinamice. Magazinele vin si pleaca, produsele apar si dispar din oferta. Daca nu ai o platforma care sa-ti permita sa te adaptezi permanent schimbarilor vei ajunge sa tot construiesti la un priect ce va muri mai devreme sau mai tarziu.
    Trebuie oricand sa ai ce face cu traficul in situatii de genul acesta. Nu este vina 2P ca nu ai ce face cu paginile pe care ai link 2P si care dintr-un motiv sau altul nu mai sunt active.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 15th March 2013 la 18:43.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca pleaca definitiv e una, daca se suspenda temporar este alta....si este o MARE diferenta. Si nu ai ce platforma competitiva sa ai ca alternativa, daca scri articole despre produsele unui magazin unde pui poze, video, continut special...
    Cand pleaca definitiv ori negociezi cu magazinul sa-ti plateasca un ban daca ai un site competitiv care ii aducea trafic, ori stergi toate articolele. In situatia toys prefer sa iasa de tot decat temporar...si este punctul meu de vedere, o parere personala.
    Deci, atentie la diferente, iar cand dispar produsele, linkul redirecteaza spre magazin, este ceva normal. Tu @romaniac le-ai pus la gramada , o fi tot vina mea?

In ecuatia afilierii sunt trei parti, nici una nu este functionala daca una din celelaltre doua "scartie". Cum or reusi cj.com sau altii ca ei sa administreze aceste probleme? De ce ei nu-i informeaza pe afiliati ca cutare nu le da nu stiu ce si opresc temporar caruta de facut bani?

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Tu nu intelegi un lucru @Stefania.
    1.Cand te apuci de promovat direct pe produs cu link text trebuie sa te astepti la chestii de genul asta. Cu un wordpress default nu vei reusi. Tu ca afiliat trebuie sa anticipezi problemele.
    2.Te intrebi cum de reusesc cei de la cj. Stai linistita ca sunt plini de probleme si ei. Ei pun -CEVA- la dispozitie iar afiliatii se adapteaza astfel incat sa foloseasca acel CEVA cat mai bine in favoarea lor. Sa nu crezi ca sta cj.com sa gadile la fund afiliatii. Multe probleme la noi intre afiliati si 2p am observat ca apar tocmai din greutatea afiliatilor de a se adapta la schimbari.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 15th March 2013 la 19:12.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Toate proiectele mele sunt pe wordpress, si am solutii daca un magazin dispare de tot. Daca dispare temporar, nu am solutii. Si cred ca procentul este urias de afiliati care folosesc wordpress default.

@romaniac tu ce metoda folosesti intr-o astfel de situatie? pentru un magazin suspendat temporar? mersi de interventii

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    @romaniac tu ce metoda folosesti intr-o astfel de situatie? pentru un magazin suspendat temporar? mersi de interventii
    Suspenzi toate linkurile magazinului respectiv si incerci sa captezi atentia vizitatorului catre un alt produs similar de la alt magazin aflat pe stoc.
    In cazul tau si al multora e o greseala de planificare a strategiei. Viteza de adaptare la diverse situatii trebuie gandita de la inceput.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 15th March 2013 la 19:30.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    In cazul meu e simplu. Suspend toate linkurile magazinului respectiv si incerc sa captez atentia vizitatorului catre un alt produs similar de la alt magazin aflat pe stoc.
    In cazul tau si al multora e o greseala de planificare a strategiei. Viteza de adaptare la diverse situatii trebuie gandita de la inceput.
    Si daca asta inseamna cateva sute de produse ce faci? Ce faci in cazul in care ai investit atat timp cat si bani in site-ul respectiv? Ce faci cand aveai o sursa de venit din site-ul respectiv?

Parerea mea: vorbesti fara sa gandesti, adica vorbesti prostii!!!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Caline, te rog, abtine-te. Vorbesti cu un om care are o experienta in afiliere cat jumatate din varsta ta.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Robi, nu poti sa spui chestii de acest gen, ca schimbi link-uri, etc...

Eu i-am spus clar: ce faci cand ai sute de produse? Planificari de strategie? Ce planificari de strategie, cand totul tine de 2parale, care le permite advertiserilor sa faca ce vor, sa se suspende, sa modifice ce vor, etc.... Cum poti planifica astea? Sunt tare curios si eu!

App: varsta aia nu e ok, am cerut o modificare a datei de nastere!

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Eu mi-am automatizat majoritatea link-urilor pe site-uri, astfel acestea pot fi inlocuite cu altele in maxim 2 minute indiferent ca sunt 10 sau 10.000 de produse.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Eu mi-am automatizat majoritatea link-urilor pe site-uri, astfel acestea pot fi inlocuite cu altele in maxim 2 minute indiferent daca sunt 10 sau 10.000 de produse.
    Te rog sa ne inveti si pe noi cum se face automatizarea
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •