Pagina 252 din 577 PrimulPrimul ... 152202242250251252253254262302352 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.511 la 2.520 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Merch Vezi Post
    @RoManiac De ce presupui ca toti afiliatii ar trebui sa-si automatizeze linkurile, metodele?

Deci providerul de solutii ar trebui sa fie reteaua de afiliere care sa gestioneze aceste situatii asa incat sa afecteze cat mai putin afiliatii. Nu sa foloseasca suspendarea temporara a campaniei ca pe un avertisment de plata a facturilor, inainte de a-i scoate din sistem. Deci practic sa gestioneze o relatie comerciala intre 2 parti fara sa afecteze terta parte din acest ecosistem, afiliatii.
    @Merch atunci sa nu o faca si sa ajunga in situatia in care se trezesc cu siteurile pe butuci. Cat de eficient a ajuns sa lucreze @Calin B care trebuie sa aditeze acum MANUAL cele cateva sute de posturi doar pentru ca s-a intamplat ceva normal. Un magazin a devenit indisponibil. De fapt nici manual nu cred ca mai rezolva ceva pana cand magazinul nu va deveni iarasi disponibil.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    De ce? Nu tolereaza ca link-ul sa duca catre rezultatul unei cautari de pe alt site?
    Ba tolereaza dar depinde cum o faci. Cum e cazul pe care ti l-am prezentat nu va tolera.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@RoManiac un exemplu tolerat de Google? Sau explica ce e gresit acolo...

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Bine si daca nu ai produse similare in alte magazine ce faci?
    Unde ai redirecta temporar linkuri de la Starshiners, 3 suisses, Laredoute si altele ?
    Si consider ca este o chestiune neserioasa catre audienta din site sa-i vorbesti de mere rosii si sa-i arati in final mere verzi .... de asta afirmam ca imi pierd reputatia (articolele mele poarta semnatura mea, sunt legate de Google+, etc).

Si apoi,
    Sunt afiliati care lucreaza cu blogger (ma numar printre ei), care au aceste site-uri de ceva timp, si intra de maine in 2Parale , ei ce solutii sa aiba?

Zic ca ne complicam degeaba , cand treaba trebuie gestionata doar de 2parale asa cum bine zice si @Merch .
    Cati afiliati din 20000 au solutii ca @romaniac si @lensflare? cred ca sunt 0,1% ...pentru mine ce zic ei este o limba straina, pe care sincer nu am chef sa o invat..., nu e genul meu.
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 15th March 2013 la 21:52.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu e vorba de experienta sau cine are mai multi ani in afiliere sau alte chestii de genul asta. Fiecare afiliat are stilul lui, metode etc..
    Nu poti lucra complet automat, iar orice schimbare inseamna pierdere de timp si ar fi bine sa se evite situatii de felul acesta.
    Daca ai multe site-uri, poti avea banere cu produse, link-uri, articole legate ce acea campanie, promotii etc, iar o campanie suspendata inseamna timp pierdut.
    Nu stiu care sunt exact motivele suspendarii, dar nu trebuie sa devina o obisnuinta. Ar trebui luate masuri, negociere de catre 2Parale in vederea evitarii acestor situatii.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Zic ca ne complicam degeaba , cand treaba trebuie gestionata doar de 2parale asa cum bine zice si @Merch .
    Cati afiliati din 20000 au solutii ca @romaniac si @lensflare? cred ca sunt 0,1% ...pentru mine ce zic ei este o limba straina, pe care sincer nu am chef sa o invat..., nu e genul meu.
    Pai tocmai asta e problema in cazul de fata @Stefania. Consideri ca problema e in alta parte doar pentru ca nu ai solutii la ea. Nu conteaza ca magazinul e suspendat temporar. E acelasi lucru daca ar fi suspendat definitiv sau ar iesi singur din sistem. Solutie tot nu ai. Linkurile alea tot moarte vor fi. Schimba strategia prin care iti administrezi si construiesti siteurile si mereu la un magazin invata sa ai alternativa cumva daca ceva merge prost. Sa ai intotdeauna o portita de "scapare" si sa valorifici paginile alea pentru alt magazin. Implementeaza solutii si investeste bani intr-o platforma care sa-ti permita un management mai bun pentru diversele scenarii ce apar in mod frecvent.

P.S: daca magazinul respectiv te-ar fi suspendat? ce ai fi facut cu acele pagini? Le pierdeai de asemenea pentru ca nu ai control asupra lor.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 16th March 2013 la 00:47.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Cand campanie se opreste (suspendata), sau a expirat, tineti linkurile, ca sunt bune pt seo.

Oricum ati scris articolele alea

Abia astept sa fac un shop pt afiliati: 20% comision, 2 luni, dupa care suspend campaniile pe motive tehnice. Sa-mi lasati linkurile pana o activez din nou.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Genial. Asa se dezvolta un brand prin afiliere
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

@RoManiac am spus ca am solutii daca o campanie este eliminata definitiv, am spus ca nu am solutii daca este suspendata temporar....
    Daca un produs nu mai exista, te redirecteaza in acelasi site, asta este o problema care nu ma afecteaza. Daca o campanie se suspenda temporar, linkurile se duc in site-ul 2Parale. La limita as fi mai multumita sa se duca in site-ul magazinului, sa nu castig bani pana gasesc o solutie, dar sa nu-mi brambureasca cititorii care ajung in site-ul 2Parale. Pentru mine cititorii care ajung in site-ul meu sunt cei mai importanti, din recomandarile lor pe retete sociale se aduna trafic...samd...de aici fac banutul.
    Nu vreau sa dau aici un exemplu din articolele mele, dar crede-ma pe cuvant ca nu am motive sa le redirectionez catre niciun alt magazin sau catre un alt articol de al meu...ca nu are sens.
    Si sincera sa fiu chiar daca as avea solutii tehnice de care pomenesti tu, nu le-as aplica ....pentru ca imi suna a pacaleleala. De ce? Pai omul googaleste dupa "cardigan auriu" si ajunge intr-o pagina care ii arata "cardigane cu buline"... mai bine ma las de meserie decat sa ma prostesc. Cu siguranta ca tu ai gandit altfel proiectele tale in afiliere, ai alta viziune, nu contesc, te felicit.

@Tom chiar esti simpatic...ai dovedit ca faci afiliere de te rupi. Daca faceai afiliere stiai ca atunci cand un magazin este suspendat sau plecat definitiv din sistem, toate linkurile sunt redirectionate catre site-ul 2Parale. impreuna cu un mesaj de te baga in ceata daca esti cititor si habar nu ai ce e cu 2p.

Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 16th March 2013 la 01:44.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Discutia e despre o campanie care se suspenda temporar si cazul unui afiliat care are o retea de site-uri, probabil cum multi au.
    Nu poti lasa mesajul de redirect 2Parale, nu stii daca se va inchide definitiv campania, asa ca te apuci sa schimbi linkurile din articole, sa inlocuiesti banere, feed-uri..etc.
    In cazul in care site-urile sunt pe nisa de exemplu, trebuie sa inlocuiesti linkurile / banerele cu altele care sa se potriveasca, etc...sunt multe exemple de dat.
    In concluzie, inseamna mult timp pierdut, iar peste o luna primesti mail ca revine campania si eventual iar o iei de la capat...
    Cred ca suspendarea ar trebui sa fie o solutie extrema, un magazin sa nu poata reveni foarte usor dupa o suspendare, astfel incat sa incerce sa evite pe cat posibil acest lucru.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Stefania se pare ca nu ai inteles nici tu cum functioneaza afilierea
    2parale nu are cum sa tina cu forta un magazin in sistem
    Sunt afiliati care sunt suspendati pentru ca nu isi platesc facturile, nu vor sa plateasca comisioanele.

Sa spunem ca 2parale nu ii suspenda, respectivii fac vanzari pe munca voastra si nu va plateste, apoi tot tu vii si spui ca esti suparata ca 2parale nu are grija ca magazinul nu plateste si 2parale nu a luat masuri pentru a preveni asta. Si daca s-ar aplica solutia propusa de tine, magazinele ar fi extrem de fericite si ar fi motivate sa fie suspendate pentru ca asa ar scoate si mai multi bani.

Sa luam cazul site-ului de lenjerie ce sa autosuspendat datorita unui proces de modernizare, sa spunem ca ar fi lasat campania activa in continuare, in timpul asta se generau cookie, lui i se stricau statisticile in 2parale (foarte multe link-uri si o comisioane), si datorita acelor cookie uriase in momentul in care va reda drumul la site va plati o multime de comisioane fara sa fi fost ajutati cu nimic, traficul trimis in gol nu ia ajutat, chiar le poate strica imaginea.

Stefania inainte de a arunca atatea vorbe te rog sa vii cu o solutie reala bine gandita inainte
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

In sectiunea "unelte de promovare" 2Parale, pentru banere este un filtru pentru campanii si marime.
    Exista vreo posibilitate de a selecta mai multe campanii pentru acel filtru? Nu vreau nici toate campaniile, dar nici sa ma limitez doar la 1.
    Ar fi foarte util acest lucru, exista ceva asemanator pe CJ (smart zone).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •