7th December 2012, 02:31
7 out of 7 members found this post helpful.
q. Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite.
Succes tututor, prin punctul asta ne-au inchis gura definitiv. Eu unul nu sunt de acord cu acest punct si in curand voi parasi platforma 2parale in semn de protest, m-am saturat de comunism si de inchis gura cu pumnul, o sa aflati cu totii despre ce este vorba in curand.
P.S. Da, eu am c*** si nu tanjesc doar pentru bani, niciodata nu am avut prea multi si probabil niciodata nu voi avea, dar intotdeauana voi munci cu trup si suflet sa am indeajuns incat sa-mi fie bine mie si familiei mele, iar daca fericirea familiei mele tine de banii pe care ii castig eu voi face tot posibilul ca banii pe care ii muncesc sa-mi fie platiti fara "doar" si fara "poate". M-am saturat sa fiu acuzat de una sau de alta, eu muncesc si vreau sa fiu platit si atunci cand nu sunt platit este absolut normal sa spun public de ce si cum, iar daca 2parale nu-mi permite acest lucru atunci eu voi renunta la 2parale. Sper ca si alti afiliati sa fie de acord cu mine si sa aibe "c***" si sa nu se ascunda dupa cateva sute sau mii de lei si sa ia pozitie in fata 2parale si abuzului numit punctul "q" din Termeni si Conditii!
Spuneti NU ACESTUI punct din termeni si conditii, doar impreuna suntem puternici si avem puterea de a schimba lucrurile, nu asteptati sa fiti in situatia mea sau a altora, fiti cu bagare de seama ca ceea ce mi se intampla mie acum i se poate intampla oricui. Spuneti NU punctului "q" din Termeni si Conditii si spuneti public acest lucru, trimiteti mesaje catre 2parale, faceti ceva, nu fiti impasibili!
Sper din tot sufletul ca afiliatii @2Parale sa ia atitudine fata de acest punct "q" comunsit.
Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 7th December 2012 la 03:01.
7th December 2012, 09:34
1 out of 2 members found this post helpful.
Mi se pare de bun simt sa existe un astfel de articol:"Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite." iar exprimarea este de la foarte generalista la foarte particulara.
Poate ca formularea trebuia sa fie mai explicita, mai profunda, pentru ca da nastere la interpretari, depinde de imaginatia fiecaruia din noi. De exemplu, eu nu inteleg prin acest articol ca aduc prejudicii advertiserului daca acesta face o greseala in ceea ce priveste comisioanele mele (cum s-a intamplat) si eu vin pe acest forum si va spun ce s-a intamplat. Sau ca nu sunt de acord ca comisioanele respinse sa fie rasplatite cu 1 leu
Greselile sunt normale, umane si de aici avem de invatat cu toti. Da, cu siguranta conteaza modul cum fac aceasta observatie...probabil ca este o nunata la care face referire acest nou articol.
Probabil ca inainte de a face asa ceva, voi cere acordul 2Parale daca este ok, sau poate voi cere niste lamuriri de acum, sa explice ce inseamna prejudicii, eventual sa ofere exemple in acest sens. Daca 2P a inteles ca trebuie sa introduca un astfel de articol, inseamna ca au avut de intampinat anumite probleme. Cu tact, tot ei sunt aceia care ne vor face sa intelegem interpretarea acestui articol.
Dar cu siguranta cred ca o pozitie ostila, sau o pozitie dusa la extrem prin parasirea platformei 2P, nu ajuta nicio parte. Si @Dragos poate ar fi bine sa te lamuresti si tu cu 2P, sa adopti o atitudine diplomata, care sa ajute la dezamorsarea conflictului. Sunt sigura ca ai muncit foarte mult ca afiliat, si este pacat de munca ta, sa renunti acum,... si in adancul sufletului iti este foarte greu...se vede din patosul cu care ai scris. Dar... Raul va fi facut doar pentru tine. Eu cea de pe margine pot sa zic ca-mi pare rau, dar nu stiu altfel cum sa te ajut, decat exprimandu-mi punctul de vedere bun, rau, asa cum vad eu situatia.
Ai grija si nu arunca munca ta la gunoi, Bafta!