Nice... Cred că o să se facă liniște pe aici.6.2 Drepturile si obligatiile Afiliatului:
q. Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite.
Nice... Cred că o să se facă liniște pe aici.6.2 Drepturile si obligatiile Afiliatului:
q. Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite.
Pe mine ma deranjeaza trepta de comision acceptat. Daca este acceptat ar trebui sa fie instantaneu si achitat de advertiseri.
Ai la Ramas de Plata:xxxxx RON acceptate, dar nu sti daca vei primi jumatate din astia sau mai putin la prima plata. Mai trece cel putin o luna pana cand poti beneficia de restul de bani, iar cineva (probabil advertiserii) ruleaza acesti bani mai mult de 1-2 luni, din momentul platii facute de cumparator.
Nu ar fi un lucru tocmai rau. Astfel, la sfarsit de luna stii exact pe ce bani te poti baza. Banuiesc insa ca fiecare advertiser efectueaza o plata unica, probabil o data sau de doua ori pe luna. Si posibil, potrivit contractului, scadenta facturii poate fi si la 30-60 de zile![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Daca advertisarii vor parteneri pe termen lung, ar trebui sa le pese de buzunarul afiliatului la fel de mult ca de buzunarul lor. Cand vor fi 1000 de advertiseri in 2P, probabil ca lucrurile vor fi asezate ca in orice parteneriat echilibrat, pentru ca, concurenta intre serviciile si comisioanele oferite afiliatilor, va fi mai mare. Si noi chiar vom alege
Probabil ca la anul pe vremea asta vom avea parte si de asta.
Prin propaganda facuta de ProTv, a crescut mult increderea oamenilor in online. Am prieteni pe care nu i-am putut convinge acum cateva luni sa comande online, ca sa-i aud acum ca si-au luat diverse chestii de pe net....si vai ce preturi si vai ce simplu si ...vai mai vreau) Chiar m-am amuzat in sinea mea, parca facusera o descoperire fantastica.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Era si mai util daca puneai linkul cu modificarile...ca sunt mai multe in Update Termeni si Conditii 2Parale
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
La punctul 6.2 litera p. Sa notifice utilizatorii ca sunt urmariti prin cookie-uri conform prevederilor legale m-am gandit sa am in site-urile de afiliere un link catre un pdf prin care link anunt vizitatorii ca site-ul meu este "plantator de cookies".
Voi cum vreti sa faceti? legea ce zice? Cat de la vedere trebuie sa fie AVERTIZAREA?
Asta cu "Sa notifice utilizatorii ca sunt urmariti prin cookie-uri conform prevederilor legale" ma intereseaza si pe mine. Cineva poate sa ne ajute cu un script sau cod html? Multmesc
Mă gândeam că cei care folosiți 2Parale intensiv sunteți abonați la feed-ul blogului și nu mai e nevoie de link, doar am comentat un paragraf.
@Roland cred că e suficient un link vizibil din toate paginile către un articol gen: http://www.protv.ro/about-cookies
Nici nu e nevoie sa faca asta. Oricum ei asteapta sa incaseze facturile emise inainte sa faca platile pe 20 ale lunii. Dar tocmai pentru ca unii furnizori intarzie, ar trebuie sa avanseze putin termenele de emitere si plata asa incat sa ia in calcul si legea lui Hofstadter.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)