Pagina 201 din 577 PrimulPrimul ... 101151191199200201202203211251301 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.001 la 2.010 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

6.2 Drepturile si obligatiile Afiliatului:

q. Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite.
    Nice... Cred că o să se facă liniște pe aici.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

A promovat vreunul dintre voi turo? Cum vi se pare?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    A promovat vreunul dintre voi turo? Cum vi se pare?
    Eu am luat facut 2 comisioane si au fost aprobate ambele destul de repede, dar nu poti sti cum este dupa ce faci mai multe, e prea putin pentru a putea trage o concluzie
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Pe mine ma deranjeaza trepta de comision acceptat. Daca este acceptat ar trebui sa fie instantaneu si achitat de advertiseri.
    Ai la Ramas de Plata:xxxxx RON acceptate, dar nu sti daca vei primi jumatate din astia sau mai putin la prima plata. Mai trece cel putin o luna pana cand poti beneficia de restul de bani, iar cineva (probabil advertiserii) ruleaza acesti bani mai mult de 1-2 luni, din momentul platii facute de cumparator.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Pe mine ma deranjeaza trepta de comision acceptat. Daca este acceptat ar trebui sa fie instantaneu si achitat de advertiseri.
    Ai la Ramas de Plata:xxxxx RON acceptate, dar nu sti daca vei primi jumatate din astia sau mai putin la prima plata. Mai trece o luna pana cand poti beneficia de restul de bani, iar cineva (probabil advertiserii) ruleaza acesti bani mai mult de o luna 1 luna, din momentul platii facute de cumparator.
    Nu ar fi un lucru tocmai rau. Astfel, la sfarsit de luna stii exact pe ce bani te poti baza. Banuiesc insa ca fiecare advertiser efectueaza o plata unica, probabil o data sau de doua ori pe luna. Si posibil, potrivit contractului, scadenta facturii poate fi si la 30-60 de zile
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca advertisarii vor parteneri pe termen lung, ar trebui sa le pese de buzunarul afiliatului la fel de mult ca de buzunarul lor. Cand vor fi 1000 de advertiseri in 2P, probabil ca lucrurile vor fi asezate ca in orice parteneriat echilibrat, pentru ca, concurenta intre serviciile si comisioanele oferite afiliatilor, va fi mai mare. Si noi chiar vom alege

Probabil ca la anul pe vremea asta vom avea parte si de asta.

Prin propaganda facuta de ProTv, a crescut mult increderea oamenilor in online. Am prieteni pe care nu i-am putut convinge acum cateva luni sa comande online, ca sa-i aud acum ca si-au luat diverse chestii de pe net....si vai ce preturi si vai ce simplu si ...vai mai vreau ) Chiar m-am amuzat in sinea mea, parca facusera o descoperire fantastica.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Nice... Cred că o să se facă liniște pe aici.
    Era si mai util daca puneai linkul cu modificarile...ca sunt mai multe in Update Termeni si Conditii 2Parale

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

La punctul 6.2 litera p. Sa notifice utilizatorii ca sunt urmariti prin cookie-uri conform prevederilor legale m-am gandit sa am in site-urile de afiliere un link catre un pdf prin care link anunt vizitatorii ca site-ul meu este "plantator de cookies".
    Voi cum vreti sa faceti? legea ce zice? Cat de la vedere trebuie sa fie AVERTIZAREA?

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Locaţie
    Sfantu Gheorghe
    Vârstă
    40
    Posturi
    314
    Putere Rep
    26

Implicit

Asta cu "Sa notifice utilizatorii ca sunt urmariti prin cookie-uri conform prevederilor legale" ma intereseaza si pe mine. Cineva poate sa ne ajute cu un script sau cod html? Multmesc

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Era si mai util daca puneai linkul cu modificarile...
    Mă gândeam că cei care folosiți 2Parale intensiv sunteți abonați la feed-ul blogului și nu mai e nevoie de link, doar am comentat un paragraf.

@Roland cred că e suficient un link vizibil din toate paginile către un articol gen: http://www.protv.ro/about-cookies

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    36

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Nu ar fi un lucru tocmai rau. Astfel, la sfarsit de luna stii exact pe ce bani te poti baza. Banuiesc insa ca fiecare advertiser efectueaza o plata unica, probabil o data sau de doua ori pe luna. Si posibil, potrivit contractului, scadenta facturii poate fi si la 30-60 de zile
    tehnic vorbin e putin probabil sa se poata faca asta. e ilogic avand in vedere contextul fiscal si faptul ca 2p este o retea care se ocupa de incasari si plati.

Merch este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    10th July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    333
    Putere Rep
    26

Implicit

Nici nu e nevoie sa faca asta. Oricum ei asteapta sa incaseze facturile emise inainte sa faca platile pe 20 ale lunii. Dar tocmai pentru ca unii furnizori intarzie, ar trebuie sa avanseze putin termenele de emitere si plata asa incat sa ia in calcul si legea lui Hofstadter.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •