voi ati primit plata in 2p pe decembrie? (cei care ati facut cererea intre 15-20)
voi ati primit plata in 2p pe decembrie? (cei care ati facut cererea intre 15-20)
Signatura lipsa
Eu folosesc acest plugin pentru cookies la wordpress
Cred ca va stresati prea mult cu cookies, un simplu mesaj afisat la vedere cu link catre o pagina a site-ului cred ca e suficient.
Sunt in vacanta, dar nu pot sa nu impartasesc cu voi opiniile "calificate" a unui utilizator de afiliere:
Pe langa confuzie, deliciul meu:Nota: pentru neinitiati, cetateanul face confuzie intre ColtulColectionarului.ro, advertiser in 2Parale si BlogulColectionarului.net a (super)afiliatului Ginel Capatana.BlogulColectionarului fură cookie-uri la greu probabil din această cauză a fost obligat să afișeze mesajul: Acest site foloseste cookie-uri.
Foarte tare , nu se putea documenta si el
Acum am intrat la el pe "blog", am vazut ca are cateva concursuri daca dai like, G+ etc o sa fie o tragere la sort in fine ma intereseaza daca e pe bune sau nu , nu particip pentru ca nu cred in asa ceva dar am vazut tot mai multe concursuri aiurea pe facebook unde iti cere sa dai like la pagina si o sa te imbogatesti. Nu mi se pare normal ce fac cei ca el, adevarul e ca nu prea ai ce sa le faci desi fraieresc oamenii pe fata sau poate ma insel in legatura cu acest mihai si concursurile lui. (totusi blogspot?)
Ultima modificare făcută de sorinelo; 3rd January 2013 la 23:11.
Care este parerea voastra?
Este considerat spam acest tip de mesaj nesolicitat, primit de la afiliati care vand roviniete?
De la aceasta persoana este al doilea mesaj primit pe gmail, in ultimele 24 de ore. Si dupa cum vedeti nu este in niciun cerc de al meu din G+.
![]()
Neata Stefania,
Sunt mesaje electronice nesolicitate cu scop comercial. Spam. Categoric.
Am raportat si eu ceva similar la emag, o sa va tin la curent cu ce se intampla.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Clar e spam. Am primit si eu un spam cu nush ce produse promovate prin profitshare si am trimis un ticket.
Signatura lipsa
de anuntat si magazinul pentru a putea lua masuri impotriva afiliatului - se poate afla afiliatul din codul de tracking
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)