12th November 2012, 12:50
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
diu1so
Eu sper sa fie o medalie de aur. Pentru ca comparat cu InternetCorp e vorba de succes cu mult mai putine resurse.
Pe de alta parte, care mai e situatia cu evomag si iphone 5? Observ ca am si eu doua comisioane pe cate un iphone si la ei inca e stadiul de pre-order.
Cu evomag se poarta discutii pentru a gasi o solutie convenabila de ambele parti, posibil sa revin azi cu detalii. Problema mai grava o reprezinta QuickMobile care dupa ce ca au respins intr-un mod grosolan zeci de comisioane intr-un timp extrem de mic nu au binevoit sa raspunda la intrebari, defapt ei au dat semnale ca o sa-si bata joc de munca noastra inca de pe 18-19 octombrie cand au modificat procentul, dar noi ca prostii am zis ca lasa, poate isi revin si nu o fac lata.
O alta problema o reprezinta 2parale care la fel ca si quickmobile, se face ca ploua, eu pun intrebari si apoi sunt intrebat "care intrebari?", ar fi comic daca n-ar fi vorba de banii mei si a altora in joc.
Eu inca astept raspunsuri din partea QuickMobile si din partea 2Parale, poate vin intr-un final.
12th November 2012, 18:28
1 out of 1 members found this post helpful.
se testeaza campanii noi, parca azi trebuiau sa intre.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
later:
Adidasi-Haine-Accesorii.ro
PieseAutoRadacini.ro
Diamante.ro ( nod32 zice ca nu e chiar in regula siteul )
MyNameIsBrand.ro
PromotiiConstanta
Spy-Tech.ro
SmartChic.ro
GlamourbyAT.ro
DaPhone
SanatateNaturala.ro
M-arta.ro
Turo.ro
Kettler-Romania.ro
Dmail.ro
Cu Reduceri
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 12th November 2012 la 18:43.