Cred ca s-a mai discutat, dar ar fi extraordinar dacă am cunoaște rata medie de conversie a magazinelor din rețea.
Cred ca e irelevanta o rata absoluta de conversie atata timp cat traficul poate veni din orice fel de sursa, atat targetata cat si complet aleatorie. Lumea ar fi tentata sa compare in mod gresit cu rata lor de conversie pe alte sisteme de afiliere cu alte magazine.
Banuiesc in schimb ca s-ar putea calcula per magazin o rata de conversie relativa la rata de conversie medie a magazinelor din retea, astfel incat sa se poata face o diferentiere intre magazine.
Ar fi un alt factor de luat in calcul pe langa procentul de comisioane respinse si valoarea comisionului.
Caut cu jingle.ro.
puthre, ar fi o rata medie de conversie si ar ajuta enorm pentru ca afiliatii sa-si poata da seama de potentialul existent.
foarte buna observatia .... in cj exista network earnings si EPC (EPC = Profit ś Clicks Ś 100) care e calculata la 7 zile si la 3 luni .. asa iti faci o ideea despre advertiserii care convertesc foarte bine . Am mai cerut si eu asta undeva in threadul asta , poate se va implementa ... ajuta enorm
Azi mi-a fost anulat un comision de back friday pe motiv de test. Comanda sa facut la 2 minute dupa ce sa dat click de pe site-ul meu, sa inteleg ca cineva de la ei face click pe codul afiliatilor pentru a testa daca le functioneaza cosul? Si isi dau seama ca este comanda de test abia dupa 12 zile?
Altii (bebecarucior) au reusit la mine o rata de respingere valorica comisioane de aproape 90%. Clienti trimisi foarte targhetati.
Am toate motivele sa continui sa ii promovez
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
parere pertinenta despre acest adv... au aceeasi maniera (7th October 2011) ... e de meserie tepar
Discutii comisioane respinse in 2Parale
ii rog pe cei de la 2parale sa ia masuri si sa excluda astfel de tepari.
Va rog sa demonstrati ca aveti bunavointa, si doriti sa curatati afiliarea de tepari
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Sustin si eu introducerea de EPC pentru campaniile din 2P. La 7 si 30 de zile. E cel mai potrivit indicator.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)