7th December 2012, 17:11
2 out of 2 members found this post helpful.
Postat în original de
Dragos Bunea
Sper din tot sufletul ca afiliatii sa ia atitudine fata de acest punct "q" comunsit.
CV Tudor - versuri de epoca - YouTube
declansam revolutia cookie-urilor
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
acum trecand la lucruri serioase , cred ca puntul q are alt rol : inainte sa acuzi ca nu plateste nu-s ce advertiser sau ca anuleaza mult prea multe comisioane, te constrange sa nu mai poti trece la acuzatii pe forum sau blog si mai degraba sa trimiti email la 2Parale si prin urmare solutia ar fi rezolvata in alt mod de partile implicate. Flame-ul declansat de acuzatii pe blog sau forum aduce prejudiciu clar tuturor .... deci cred ca astfel de punct democratic in termeni si conditii , te fac pe tine ca afiliat sa rezolvi problema in-house si nu in alt mod. In momentul in care aduci acuze la advertiser, in mod implicit afectezi imaginea 2parale si pana acum nu am auzit pe nimeni sa fie inselat de 2parale sau sa nu fie platit
va urez din toata inima, dragi compatrioti, noi si noi realizari, satisfactie deplina in munca si in viata, implinirea tuturor dorintelor de mai bine, multa sanatate si fericire. La multi ani
http://www.youtube.com/watch?v=OZxeZSJ4PlU
Ultima modificare făcută de avram; 7th December 2012 la 17:37.
7th December 2012, 18:36
3 out of 3 members found this post helpful.
Postat în original de
tymbark
oricum, 2k oameni intervievati e useless, avand in vedere ca emag raportase niste statistici de genul:
Nu e useless, se cheama sondaj, are rata de eroare foarte bine definita. Asta pentru cei care inteleg ce-i aia. Ceilalti sar in sus si spun "Mihaela dragostea mea"
7th December 2012, 18:42
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
tymbark
Stai putin, eu citisem ca altex a vandut mai mult decat emag (ce-i drept, altex a vandut offline, dar nu conteaza). Ideea era ca a avut vanzari totale mai mari decat emag-ul...
Statisticile care le stii tu cel mai probabil erau despre cat a vandut altex tot wekendul vs cat a vandut emag doar vineri. In realitate, emag a vandut super bine si sambata si duminica.
Cum spune si puthre, statisticile presupun stabilirea unor esantioane reprezentative, 2000 de insi probabil sunt un esantion reprezentativ. Au fost de-a lungul timpului statistici cu esantioane de 1000 oameni... Sondajul are si o marja de eroare, probabil undeva intre 3-5%.