Pagina 203 din 577 PrimulPrimul ... 103153193201202203204205213253303 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.021 la 2.030 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    44

Implicit

q. Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite.
    Atunci atribuiti fiecarei campanii un numar/cod.
    Nu se va mai scrie pe forum: cei de la xxx sunt tepari, se va scrie magazinul 666 este tepar, nu aproba nimic peste 5 lei.

Merch este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    10th July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    333
    Putere Rep
    25

Implicit

Cred ca nu peste mult timp va aparea un forum privat, unde doar afiliatii vor avea acces.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

"comision modificat din 9.41 RON in 4.7 RON" este vorba de comisioane pe Azerty la fel ca cele de mai sus
    Este deja scarbos de atata mizerie, bineinteles ca nu am primit nici o explicatie de ce comisioanele mele se reduc toate la sub 5 lei (a scapat unul de 20 lei, sper sa nu il reduca si pe ala)
    Va rog cei de la 2parale sa va faceti treaba
    Sunt mari tepari, dar in statisticile 2parale apar ca cei mai cinsititi "0 comisioane respinse" si de asta am ales sa ii promovez
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Sper din tot sufletul ca afiliatii sa ia atitudine fata de acest punct "q" comunsit.
    CV Tudor - versuri de epoca - YouTube
    declansam revolutia cookie-urilor

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

acum trecand la lucruri serioase , cred ca puntul q are alt rol : inainte sa acuzi ca nu plateste nu-s ce advertiser sau ca anuleaza mult prea multe comisioane, te constrange sa nu mai poti trece la acuzatii pe forum sau blog si mai degraba sa trimiti email la 2Parale si prin urmare solutia ar fi rezolvata in alt mod de partile implicate. Flame-ul declansat de acuzatii pe blog sau forum aduce prejudiciu clar tuturor .... deci cred ca astfel de punct democratic in termeni si conditii , te fac pe tine ca afiliat sa rezolvi problema in-house si nu in alt mod. In momentul in care aduci acuze la advertiser, in mod implicit afectezi imaginea 2parale si pana acum nu am auzit pe nimeni sa fie inselat de 2parale sau sa nu fie platit
    va urez din toata inima, dragi compatrioti, noi si noi realizari, satisfactie deplina in munca si in viata, implinirea tuturor dorintelor de mai bine, multa sanatate si fericire. La multi ani
    http://www.youtube.com/watch?v=OZxeZSJ4PlU
    Ultima modificare făcută de avram; 7th December 2012 la 17:37.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

ia uite....
    eMAG, Flanco si Altex au fost principalele magazine de unde romanii au facut cumparaturi de Black Friday, cei mai multi au ales sa-si cumpere electrocasnice, iar pe locul secund s-au clasat electronicele, arata un studiu Daedalus Millward Brown. Cercetarea a fost realizata pe un esantion reprezentativ de 2.000 de respondenti din mediul urban si rural, cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani.

Din ce magazine au ales romanii sa-si faca cumparaturile de Black Friday

1. eMAG.ro - 21,1%
    2. Flanco - 18,4%
    3. Altex+Mediagalaxy - 12,3%
    4. Domo - 9,4%
    5. Carrefour - 8,6%
    6. Metro - 2,8%
    7. evomag.ro - 2,2%
    8. PCGarage.ro -1,6%
    9. Kaufland - 1%
    10.Azerty.ro, Clickshop.ro, Cel.ro - 0,6%
    Ce si de unde au cumparat romanii de Black Friday? - studiu Daedalus - IT - HotNews.ro

Avand in vedere ca eMag si Flanco sunt sub aceeasi palarie, rezulta ca impreuna au vandut de ~40% din total. Investitia facuta de eMag de 200k euro in echipamente si-a spus cuvantul si i-au plasat din nou pe primul loc. Oare cei responsabili de la Altex, evomag & restul vad si ei statisticile astea? Oare nu isi doresc si ei un loc mai sus si implicit vanzari mai multe? Raspunsul probabil il vom afla la anul. Parerea mea este ca, clasamentul nu se va schimba.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Un esantion de 2000 de persoane mi se pare prea putin...

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Un esantion de 2000 de persoane mi se pare prea putin...
    Ohoo, tinand cont ca un procent (inca) extrem de mic de romani cumpara online, eu zic ca un esantion de 2.000 de persoane este suficient.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Stai putin, eu citisem ca altex a vandut mai mult decat emag (ce-i drept, altex a vandut offline, dar nu conteaza). Ideea era ca a avut vanzari totale mai mari decat emag-ul...

oricum, 2k oameni intervievati e useless, avand in vedere ca emag raportase niste statistici de genul:

Statistici Black Friday la ora 12:

100.000+ produse comandate
    70.000+ de comenzi
    peste 1,2 milioane de vizite
    Signatura lipsa

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    oricum, 2k oameni intervievati e useless, avand in vedere ca emag raportase niste statistici de genul:
    Nu e useless, se cheama sondaj, are rata de eroare foarte bine definita. Asta pentru cei care inteleg ce-i aia. Ceilalti sar in sus si spun "Mihaela dragostea mea"
    Caut cu jingle.ro.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Stai putin, eu citisem ca altex a vandut mai mult decat emag (ce-i drept, altex a vandut offline, dar nu conteaza). Ideea era ca a avut vanzari totale mai mari decat emag-ul...
    Statisticile care le stii tu cel mai probabil erau despre cat a vandut altex tot wekendul vs cat a vandut emag doar vineri. In realitate, emag a vandut super bine si sambata si duminica.

Cum spune si puthre, statisticile presupun stabilirea unor esantioane reprezentative, 2000 de insi probabil sunt un esantion reprezentativ. Au fost de-a lungul timpului statistici cu esantioane de 1000 oameni... Sondajul are si o marja de eroare, probabil undeva intre 3-5%.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •