s-a prea dus ala de pe primul loc. nu-mi explic cum a generat atatea lead-uri in 2 zile si ceva.
s-a prea dus ala de pe primul loc. nu-mi explic cum a generat atatea lead-uri in 2 zile si ceva.
Sunt clar facute pe Matar ... 5 minute daca te uiti pe real time nu ai cum sa nu iti dai seama ... nu cred ca la 3suisses se fac atatea conturi ... plus faptul ca a fost un bug si ca au fost aprobate automat leaduri, dar ele raman aprobate(asta zice Roxana in mail), desi se stie ca exista o competitie ... ceva nu e in regula!
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
Vad intr-un minut 5 lead-uri de 1 ron pe fashion... cat de reale/corecte sa fie aceste statistici/leaduri?
Signatura lipsa
nu vreau sa acuz pe nimeni , dar cei de la matar au sigur legatura cu cel de e pe primul loc , ori poate chiar au ei cont la 2 parale , asta deja numai e competie
cele mai tari bancuri 1000 Fani Facebook - 8 Euro Pm cine doreste!!
surprize surprize
Un calcul rapid arata ca cel de pe primul loc inregistreaza ~2 lead-uri/minut si asta minut dupa minut, cum naiba reuseste ca eu nu pot sa-mi explic?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Probabil cu o retea de site-uri foarte bine nisate si cu trafic mare (daca exista asa ceva in .ro), altfel nu prea vad cum. De pe retelele de socializare nu cred ca sunt acele lead-uri.
LE: Ma gandesc si la spam pe mail...
Ultima modificare făcută de LensFlare; 24th October 2012 la 13:34.
tetele poate verifica statisticile si ne poate oferi un raspuns... raman la parere ca ceva nu-i ok acolo. dar totusi, cat de departe sunt dispusi unii sa mearga pt un iphone?
Signatura lipsa
Pierdut gandacel GALBEN in competitia pe leaduri! Il declar nul. Gasitorul il poate pastra!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)